FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

DenchiNL
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la DenchiNL » 30 jul 2018, 19:45

previše je fula u ovoj administraciji i sve je ostalo na priči

ni t od transparentnosti, ni m od marketinga, treća sezona u istim dresovima, baš ono od danas do sutra ko da smo FC Bukra iz neke lijene arapske zemlje...FC kolektivni godišnji, više brinu o SFK Sarajevo...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 30 jul 2018, 19:47

Pantelija je napisao/la:Marketing "ko zeli doci doci ce", "ja volim sarajevo i kad gubi", "derbi navijaci ce soci" i slicna razmisljanja su ibdovela do toga da je prosle polusezone stadion bio sablasno prazan.
Marketing i kvalitet istog dovodi ljude (kao inrezultat), bgm nasi po tom pitanju nista ne rade. Ne animira se navijacka baza, banuju se ljudi sa zvanicne zbog kritika, klub se totalno udsljeio od navijaca sna svaki nacin, mi direktoricu vidimo svake prestupne godine , obecaju stvari a onda to ne ispune.

Moraju se malo mrdnuti, pr los, marketing los, nadam se da su svjesni da slkjanje corbe iz italije i stavljanje na instagram nije marketing
Ma nije bitna prošla sezona nikad niko niej u BiH imao neke sjajne posjete kojim se može ponositi i u narednom periodu sumnjam da će iko imati. Da ti pred vrata dolaze i postave naljepnicu kad je utakmica. Koliko raje znam kaže 'Ma mrsko mi danas'.. To nije problem samo Sarajeva nego svih klubova ovdje i neće ti nikakav marketing puno poboljšati za domaće utakmice, možda za jendu godišnje (Atalanta) i to je to. Infrastruktura je bitna, kvalitet fudbala, ugođaj na stadionu, fin stadion i ostalo.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 30 jul 2018, 19:48

@Pantelija potpisujem od riječi do riječi. Takozvani "padobranci" pune stadion, ne najvjerniji fanovi. Vjerne smo vidjeli nebrojeno puta, nema ih više od 2 hiljade. Koševo bi uz prave akcije i pozive u četvrtak moglo bit centar grada, da što više raje ubije vrijeme za tu inače mrtvu noć. Stvarno je danas uz internet i sve najlakši posao marketing. Vidiš malo kako se to radi u uređenim sredinama, niko ti neće zamjerit ako kopiraš Engleze, Švabe il Talijane.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

menadjer
Kontakt:

Post Postao/la menadjer » 30 jul 2018, 19:56

Uzeo kartu maloprije za istok u titovoj, čekao sam pola sata da dođu karte. Sad, jel ih nije bilo jer ih je raja razgrabila il nešto drugo, nemam pojma. Glupo bi bilo da im karte dođu tek u 5 u radnju

Vieira
Kontakt:

Post Postao/la Vieira » 30 jul 2018, 19:56

Samozdravlje je napisao/la:
Vieira je napisao/la:
Samozdravlje je napisao/la: Pa, nije ti to baš pametno kao što kažeš, a evo i zašto; Mamić je završio sa prodajom, obzirom da je osuđen u Hrvatskoj
i povrh svega on je trenutno u bjekstvu. Zar misliš da će ijedan evropski menadžer ili sportski radnik nastaviti saradnju
sa Zdravkom? Ne, neće... Poslije svega, od dugogodišnje borbe i bojkota BBB -do sudske presude, dati ovom čovjeku
u povjerenje Klub bila bi velika greška. Ne, hvala.
Zasto nije pametno? Nije pametno dovesti najveceg fudbalskog strucnjaka na balkanu? Zato nam je pametno da nam sabrina, ihtijarevic i valentin griju fotelje, nista ne rade a upropastise klub. Moze pricati ko sta hoce protiv tog covjeka da im nije bilo njega Dinamo bi bio u rangu Sarajeva, a Hrvatska ne bi ni prosla grupnu fazu a kamoli dogurali dokle jesu. Ja bi sve dao nek svi idu a nek dodje taj strucnjak, taj fudbalski Bog pa nek napravi od Sarajeva u pola sto je tamo napravio. Jeste on i mafija i sve, uzeo milione i milione ali je napravio to sto je napravio a ovi kod nas uzimaju i sakom i kapom a nista ne rade. Ja mislim da niko nista ne bi imao protiv toga na kraju krajeva nek radi indirektno, ali to su sve puste zelje i od toga nema nista.
Kako si brisao ispade da sam ja protiv svog prijedloga.figurativno sam izbacio Mamica , moj cilj je da se nasi spreme na tu mogucnost , a Mamic je personifkacija dobrog "trgovca".Samo da nas ne zadesi neka dobrota, a mi nespremni.CEE Cup Akademija
Nemoj sta zamjeriti slab sam na tehnologiju :D
YOU CAN'T PLAY FOR ARSENAL AND GIVE UP, NO MATTER WHAT THE SCORE IS.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 30 jul 2018, 19:57

menadjer je napisao/la:Uzeo kartu maloprije za istok u titovoj, čekao sam pola sata da dođu karte. Sad, jel ih nije bilo jer ih je raja razgrabila il nešto drugo, nemam pojma. Glupo bi bilo da im karte dođu tek u 5 u radnju
Nije niko razgrabio vec ih nisu dobili prije 5.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 30 jul 2018, 20:05

Imam upite da li ce se moci karta uzeti na kupikartu.ba ?
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

brojjedan
Kontakt:

Post Postao/la brojjedan » 30 jul 2018, 20:09

Malo da promjenim pricu, nadao sam se da ovaj Krcmarević sto duze vodi ****, al ode, i to gospodski. A također mislim da je ovaj Odovic dobar. Naravno, igraci su im k.a.r.i.n.e. tako da, SARAJVO ŠAMPION!!!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 30 jul 2018, 20:12

Zagor je napisao/la:Imam upite da li ce se moci karta uzeti na kupikartu.ba ?
Iako nema na njihovoj stranici ovako pise na nasoj zvanicnoj.

Moguća je i online kupovina putem www.fanshop.fcsarajevo.ba, www.fksarajevo.ba i www.kupikartu.ba.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 30 jul 2018, 20:28

Od subote sam u gradu, i nekako gdje god sjedem dosta raje prica o utakmici u cetvrtak. Raduje me da se onaj neki pozitivni osjecaj vraca lagano medju raju. Makar on trajao samo ovih par dana euforije oko Atalante, ali lijepo je sve to ponovo zivjeti...
Nadam se da ce Kosevo biti puno, a onda sta Bog da. Misljena sam da mozemo do nekog remija 1:1. Valjda je vrijeme da i nas sreca pogleda. A onda nam daj one Handerfjordove nekakve, pa da ponovimo historijski uspjeh kada su bh. klubovi u Evropi upitanju.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 30 jul 2018, 20:51

belosevic28 je napisao/la:Od subote sam u gradu, i nekako gdje god sjedem dosta raje prica o utakmici u cetvrtak. Raduje me da se onaj neki pozitivni osjecaj vraca lagano medju raju. Makar on trajao samo ovih par dana euforije oko Atalante, ali lijepo je sve to ponovo zivjeti...
Nadam se da ce Kosevo biti puno, a onda sta Bog da. Misljena sam da mozemo do nekog remija 1:1. Valjda je vrijeme da i nas sreca pogleda. A onda nam daj one Handerfjordove nekakve, pa da ponovimo historijski uspjeh kada su bh. klubovi u Evropi upitanju.
:D pratim seriju A od 95te....
Ovo je ko kec na desetku.
Ovi zabari iz atalante su najopasnija ekipa u prekidima u italiji a vjerovatno i ubevropi, mislim da je njihov stoper caldara (u juveu sad) zabio 10-ak golova a ekipa preko 15-20 golova iz prekida .... strasni su u tom segmentu i to mooramo nekako sprijeciti . To smo vidjeli i u prvoj tekmi, Dakle sto manje gkupih faulova blizu 16. Mislim da ako im ne bude igrao gimes (fibula) i ilicic (gripa) , da su nam solidne sanse
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 30 jul 2018, 20:56

Joooj da je kako proci

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 30 jul 2018, 20:56

Nigdje ne procitah,koliko je karata pusteno u prodaju.?
Nije mi jasno zabari traze 1,000 karti za jug i 200 za zapad.To znaci da ce ovi sa zapada,tamo negdje prema jugu biti smjesteni.To bi znacilo da taj dio zapadne tribine biti ogradjen il tampon zona, radi 200 njihovi navijaca.

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 30 jul 2018, 20:57

MortemHz je napisao/la:
Zagor je napisao/la:Imam upite da li ce se moci karta uzeti na kupikartu.ba ?
Iako nema na njihovoj stranici ovako pise na nasoj zvanicnoj.

Moguća je i online kupovina putem http://www.fanshop.fcsarajevo.ba, http://www.fksarajevo.ba i http://www.kupikartu.ba.
Jest al to pise za sezonsku ulaznicu koliko ja vidim a nema informacije za cetvrtak.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Hirurg
Kontakt:

Post Postao/la Hirurg » 30 jul 2018, 21:04

Vieira je napisao/la:
Hirurg je napisao/la: Pa, nije ti to baš pametno kao što kažeš, a evo i zašto; Mamić je završio sa prodajom, obzirom da je osuđen u Hrvatskoj
i povrh svega on je trenutno u bjekstvu. Zar misliš da će ijedan evropski menadžer ili sportski radnik nastaviti saradnju
sa Zdravkom? Ne, neće... Poslije svega, od dugogodišnje borbe i bojkota BBB -do sudske presude, dati ovom čovjeku
u povjerenje Klub bila bi velika greška. Ne, hvala.
Zasto nije pametno? Nije pametno dovesti najveceg fudbalskog strucnjaka na balkanu? Zato nam je pametno da nam sabrina, ihtijarevic i valentin griju fotelje, nista ne rade a upropastise klub. Moze pricati ko sta hoce protiv tog covjeka da im nije bilo njega Dinamo bi bio u rangu Sarajeva, a Hrvatska ne bi ni prosla grupnu fazu a kamoli dogurali dokle jesu. Ja bi sve dao nek svi idu a nek dodje taj strucnjak, taj fudbalski Bog pa nek napravi od Sarajeva u pola sto je tamo napravio. Jeste on i mafija i sve, uzeo milione i milione ali je napravio to sto je napravio a ovi kod nas uzimaju i sakom i kapom a nista ne rade. Ja mislim da niko nista ne bi imao protiv toga na kraju krajeva nek radi indirektno, ali to su sve puste zelje i od toga nema nista.
Ako pričamo o Mamiću prije presude onda vjerovatno niko ne bi imao ništa protiv toga da bude istaknuti član FKS,
međutim ako pričamo o Mamiću poslije presude e onda niko razuman i dobronamjeran ne bi poželio u klubu nekoga ko je
optužen za milionsku utaju poreza, milionsku dobit na štetu kluba, nekoga kome je blokirana imovina, bjegunca itd.
Njemu su zauvijek zatvorena vrata u civilizovanoj Evropi, možda nisu na Balkanu što će on pretpostavljam pokušati iskoristiti,
obzirom da su mu blokirani računi. Frajko je faktički kokuz, a kleptoman...
1946

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 30 jul 2018, 21:13

DenchiNL je napisao/la:previše je fula u ovoj administraciji i sve je ostalo na priči

ni t od transparentnosti, ni m od marketinga, treća sezona u istim dresovima, baš ono od danas do sutra ko da smo FC Bukra iz neke lijene arapske zemlje...FC kolektivni godišnji, više brinu o SFK Sarajevo...
Nisam od onih koji kritiziraju. Uvijek kazem da je čaša dopola puna, ali ova grupa građana, koja sebe naziva upravom FK Sarajevo, iz dana u dan, dokazuje, da su zalutali u fudbal.
Na sportskom, ekonomskom a sada(drastično) na marketinškom planu se prave nedopustive-početničke greške.
Svako ko se bavi ili pokušava baviti marketingom, bio bi sretan da može ucestvovati u ovakvom projektu(Atalanta), jer to je ono što pravi karijeru. Ali naši "strucnjaci" su tu epizodne uloge.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 30 jul 2018, 21:20

Pantelija je napisao/la:
belosevic28 je napisao/la:Od subote sam u gradu, i nekako gdje god sjedem dosta raje prica o utakmici u cetvrtak. Raduje me da se onaj neki pozitivni osjecaj vraca lagano medju raju. Makar on trajao samo ovih par dana euforije oko Atalante, ali lijepo je sve to ponovo zivjeti...
:D pratim seriju A od 95te....
Ovo je ko kec na desetku.
Ovi zabari iz atalante su najopasnija ekipa u prekidima u italiji a vjerovatno i ubevropi, mislim da je njihov stoper caldara (u juveu sad) zabio 10-ak golova a ekipa preko 15-20 golova iz prekida .... strasni su u tom segmentu i to mooramo nekako sprijeciti . To smo vidjeli i u prvoj tekmi, Dakle sto manje gkupih faulova blizu 16. Mislim da ako im ne bude igrao gimes (fibula) i ilicic (gripa) , da su nam solidne sanse
Ako ih iko poznaje onda si to ti :thumbup: Slazem se to u vezi faulova. Mislim da ce bas pritsnuti i ako se odupremo prvih 20-tak minuta ili kojim cudom nametnemo svoju igru, zanadati se uspjehu.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 30 jul 2018, 21:23

Ma šuplja je to oko Papu Gomesa, nije povrijeđen.
Gasperini se naljutio, fudbaleri Atalante strahuju od velikih kazni

Sarajevo će u četvrtak na Koševu ugostiti Atalantu protiv koje će tražiti senzaciju i plasman u 3. pretkolo Evropske lige.

Prvi meč u Reggio Emiliji okončan je rezultatom 2:2 kojem su se nadali samo oni najoptimističniji navijači bordo kluba, ali će Italijani svejedno i u revanšu biti veliki favoriti za pobjedu i prolaz dalje.

Neočekivani remi sa Sarajevom naljutio je trenera Atalante Gian Piera Gasperinija, koji je već svoje fudbalere jutarnjim treningom u petak, nekih 10-ak sati nakon završetka utakmice sa bh. klubom. Igrači iz Bergama su trebali imati slobodan dan, ali je kiks doveo do promjene plana.

Odigrali su "za kaznu" fudbaleri Atalante i trening meč protiv jednog niželigaškog tima u kojem su slavili sa 3:0.

Da je Gasperini veoma ljut na svoje fudbalere potvrđuje i informacija do koje je došao SportSport.ba, a ona kaže da će fudbaleri Atalante biti kažnjeni sa po 10.000 eura u slučaju ispadanja od bordo kluba.

Atalanta je relativno kasno počela sa pripremama za Sarajevo što je rezultiralo nešto slabijoj igri u prvom susretu, a za očekivati je da fudbaleri ove ekipe dobro 'zapnu' na Koševu kako bi izbjegli debakl.

Podsjetimo, meč Sarajeva i Atalante igra se u četvrtak s početkom u 20:15 sati na stadionu Asim Ferhatović-Hase.

https://sportsport.ba/fudbal/gasperini- ... zni/285146
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 30 jul 2018, 21:28

Ma oni imaju jedan veliki ptobelm tu. Igraju 352, koja je odlicna u italiji jer ih napadaju . Tako su imali odlicne rezultate protiv jakih ekipa i na gostovanjima.
Medjutim, kada treba napasti, belaj. Zasto?

Kada igras sa tri stopera i napadas, bekovi su vazda preko centra, ako napadac izmedju tri stopera uspije smiriti loptu i prosljjediti je ili veznom ili krilu nastaje dernek jer onda ostaje brisano polje, prazan prostor i kontra 3 na 3 ilk 5 na 3 kako god ugl jedan stoper ili dva iapadaju odmah. To je najveci problem ove formacije a nama se desava idealan scenarij da se oni moraju otvoriti.

Ali prekidi i samo prekidi ....
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 30 jul 2018, 21:33

Ima li sutra kakvo ogranicenje koliko karata moze jedna osoba kupiti u prostorijama kluba? :mrgreen:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: amkeivke, Gomis99 i 31 gost.