HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
- ASD
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
Ko je sve od izlazne generacije juniora (godiste 99) prekomandovan u prvi tim?
Jesi naso klub kojem ces postavit to pitanje... Sve govori cinjenica da pored svih hamala u napadu, smo poslali najbolju spicu u juniorima na posudbu u GOSK. Vulic i Stanic potpisali ugovor ali ce igrat za juniore.ASD je napisao/la:Ko je sve od izlazne generacije juniora (godiste 99) prekomandovan u prvi tim?
The Nobles ⚔
-
PiazzaGrande
Obrana nam je propusna, vezni red bezveze ali nam je zato napad neučinkovit!
Idemo na Maltu po pobjedu!
Idemo na Maltu po pobjedu!
Volim te bola'!
-
PiazzaGrande
Predmnijevam da će poradi ozljeda Bekića i nešto lakše Aćimovića mjesto u vrhu napada zauzeti Jović, Todora Lastu bih prebacio na desnu stranu napada, a Fiću lijevo da proba probiti onoga čađinja Saleha...Bilbija iza Jovića...
Perišić je po meni odigrao vrlo dobro protiv GOŠKa ( prijatelj mi na ovu konstataciju reče: Imaš li ti oči, u šta gledaš
) pa bih ga postavio u sredini sa Rustemovićem koji se polako oslobađa početnog grča...
U obrani svakako Kadušić na desnom beku, štoperski par ne bih mijenjao, lijevo Pero, ako ne može onda Čirjak, bolje da zuji po boku nego po sredini igrališta...
Soldo na golu...
Minutažu je zaslužio i Bekrić, u svakom slučaju veću nego do sada...
I Bencun navodno ima još nekih problema sa ozljedom (pored qrcobolje), od Stefana Barića ne znam što očekivati...
Eto, gol moramo zabiti što prije, vjerujem da hoćemo.
Preporuka za kladioničare: 2/2
Perišić je po meni odigrao vrlo dobro protiv GOŠKa ( prijatelj mi na ovu konstataciju reče: Imaš li ti oči, u šta gledaš
U obrani svakako Kadušić na desnom beku, štoperski par ne bih mijenjao, lijevo Pero, ako ne može onda Čirjak, bolje da zuji po boku nego po sredini igrališta...
Soldo na golu...
Minutažu je zaslužio i Bekrić, u svakom slučaju veću nego do sada...
I Bencun navodno ima još nekih problema sa ozljedom (pored qrcobolje), od Stefana Barića ne znam što očekivati...
Eto, gol moramo zabiti što prije, vjerujem da hoćemo.
Preporuka za kladioničare: 2/2
Volim te bola'!
-
PiazzaGrande
Ko si ti padobranac?!Topnikus je napisao/la:Bilbija udario Bencuna u svlacionici. Prvo se verbalno sukobili pa fizicki. Klub za sada suti zbog mira u kuci.
Evo da i ja tebe obavijestim a i svekoliko forumsko pučanstvo da su se Vranješ i Blagojević potukli ali ti to naravno već znaš..
Btw. Razligu sa teme, nisi navijač HŠKZ
Volim te bola'!
Ko je bio jači?PiazzaGrande je napisao/la:Ko si ti padobranac?!Topnikus je napisao/la:Bilbija udario Bencuna u svlacionici. Prvo se verbalno sukobili pa fizicki. Klub za sada suti zbog mira u kuci.
Evo da i ja tebe obavijestim a i svekoliko forumsko pučanstvo da su se Vranješ i Blagojević potukli ali ti to naravno već znaš..
Ja vjerujem da ga je Ćelavi mangup rastavio na proste faktore
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
-
PiazzaGrande
Razguli skupa sa ovim svojim gurbetom!Rokoko87 je napisao/la:Ko je bio jači?PiazzaGrande je napisao/la:Ko si ti padobranac?!Topnikus je napisao/la:Bilbija udario Bencuna u svlacionici. Prvo se verbalno sukobili pa fizicki. Klub za sada suti zbog mira u kuci.
Ja vjerujem da ga je Ćelavi mangup rastavio na proste faktore
Volim te bola'!
-
PiazzaGrande
-
mario11111
- Kontakt:
PiazzaGrande je napisao/la:Hajde Danko baci tu bombu da izginemo svi!
Je li nas ložiš ili Šula sprema neko iznenađenje-pojačanje?
OŠ MI TO TI NEŠTO BRKO
-
Truba1905burazeru
- Kontakt:
Dena94 je napisao/la:Mocan, ali ljepsi su mi bili crni s bjelom lentom. Kakvi su ti novi plavi nisam upratio?Taramba je napisao/la:Nije valjdaTruba1905burazeru je napisao/la:Ode crni dres u povijest , tamno plavi stupa na scenu . . .![]()
![]()
Lenta ostaje samo na 1.dresu ( bjeli s crvenom lentom ) .![]()
meni daleko najdraži dres je bio crni sa crvenom lentom
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
Hocemo li se moc nervirati u cetvrtak uz prijenos na nekoj tv?Ja nisam nigdje nasao?
OŠ MI TO TI NEŠTO BRKO
- hskzmostar
- Kontakt:
Mozda bude, sve ce se znati sutra ali sigurno nigdje nece biti na areni ili sk posto maltezani ne rade live prijenos.mirko1905 je napisao/la:Hocemo li se moc nervirati u cetvrtak uz prijenos na nekoj tv?Ja nisam nigdje nasao?
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
- tutankamon1905
- Kontakt:
Moze li me samo neko smirit i rec da je supljak da se Lendric uopce i dovodi u vezu sa Zrinjskim
Evo ja cu: supljak je.tutankamon1905 je napisao/la:Moze li me samo neko smirit i rec da je supljak da se Lendric uopce i dovodi u vezu sa Zrinjskim
Poz
1921
-
PiazzaGrande
Nije šuplja,nažalost.Ddado je napisao/la:Evo ja cu: supljak je.tutankamon1905 je napisao/la:Moze li me samo neko smirit i rec da je supljak da se Lendric uopce i dovodi u vezu sa Zrinjskim
Poz
Ne znam. Cini mi se neralno skroz da ce uopste doci sad u PLBiH. Za mene je iskreno mrtav ako potpise za vas, ali to je moj problem. Ako vam dodje: klasa spic, ali zesca seljacina koja ce vam razyebati svlacionicu kad-tad. Mada, vjerovatno vam ne govorim nista novo.
1921
Pa bola covjek igro u nas vec,prvi seniorski klub,najbolji strijelac lige tad,znamo mi sve o njemu i koliko se puta pokakio nama u usta!
- hskzmostar
- Kontakt:
Lendric je seljecina u glavu ali dobar igrac kakvog mi u napadu nemamo a ako nije dosao pred europu ne treba nam ni za premijer ligu.
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.