prije svega, mnogo jadan potez senada mujkanovica da smijeni milenka bosnjakovica kao sefa strucnog staba, covjek to nije zasluzio, apsolutno ne postoji niti jedan jedini razlog za tako nesto! milenko jeste guster na nivou premijer lige, no niko sa sigurnoscu nije mogao tvrdit nista kad je on u pitanju, niti da ce biti dobar, niti da ce biti los, al je zasluzio sansu, tj. vrijeme, jer vrijeme je oduvijek bilo najbolji pokazatelj
milenko je, bar ja tako smatram, na osnovu njegove price, pokazao da ima ideju i to mi se dopalo, dva kola su prosla i igrali smo otvoren, napadacki fudbal, bas kao sto je i rekao, cak je i sam buco rekao da polako primjenjuju na tekmama ono sto rade na treninzima, pohvalio je i atmosferu u svlacionici itd... problemi koje je milenko imao su ti da ekipa nije spremna u potpunosti, kao i to da je (bila) nekompletna, a uz malo srece mogli smo imati 4 boda iz ova 2 kola
zlatan nalic kao sef strucnog staba je odlican izbor, iako je i on guster na ovom nivou, no za njega smatram da je neko s progresivnim razmisljanjem, a kao sto sam ranije i rekao, sigurno je dosta toga naucio i od svog oca, rahmetli mesuda nalica, a ima i odredjeno iskustvo, sto mu je, pretpostavljam pomoglo... niko sa sigurnoscu ne moze tvrdit kako ce stvari funkcionisat, no vjerujem u zlatana nalica i vjerujem da ce imat podrsku tusanjskih tribina i navijaca slobode, i zbog svog rahmetli oca, i zbog njega samog, jer je cijenjen i postovan covjek