benko21 je napisao/la:NAGRADNA IGRA | FK Sarajevo uoči revanš meča protiv ekipe Atalanta Bergamasca Calcio nagrađuje navijače. U komentar označite osobu koju ćete povesti na utakmicu a mi ćemo vas nagraditi jednom od sljedećih nagrada:
1. Jednomjesečna VIP članarina u Fitness Centar Progym
2. 5 besplatnih trening termina u Fitness Centar Progym
3. 10 x FK Sarajevo velika zastava (150x100cm)
4. 5 x paket Sarajevskog (5 x 0,33L/24kom) sa grbom FKS
5. Majica Aldin Šišić
6. Majica Haris Handžić
7. Majica FK Sarajevo – Atalanta BC
8. 10x2 ulaznice za tribinu po izboru
Dobitnike izvlačimo u srijedu navečer, a svim učesnicima želimo sreću!
#europaleague #FKSATL #UEL
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne mogu da vjerujem da ne znaju ime vlastitom igraču
I na majici su napisali Aldin...
I ja gledam ovo za Sisicevo ime i kontam jesam li ja glup ili oni.. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Al opasno prate forum, odmah brišu
joker90 je napisao/la:I ja gledam ovo za Sisicevo ime i kontam jesam li ja glup ili oni..
Maloprije djeca pred vječnom sa zastavama navijaju, raja se okupila, snima... Krenulo je loženje. 
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
FACE i Arena imaju najgori prijenos zvuka sa stadiona na TV. Slabo će se šta čuti na TV-u. Zbog ovog mi je bilo najbolje kad je BHT radio prijenos - sve se čulo.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Odoh i ja kartu razgrabit, kont'o sam uzet sutra ono na qrčenje, al vidim da uzimaju masovno pa da ne ostanem bez istoka bezveze. 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ja, četvrtak i svaka do kraja sezone.AlfredNobel je napisao/la:Ko je zapadnjak u četvrtak?
Važi studentski popust i sad, ako koga zanima.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Za djecu do 14 godina je ulaz 2 KM. Znaci eto popusta za 'family'. Haman pa dzabe je karta. A to su djeca koja su osnovci jos...po meni ok.uNbx je napisao/la:Slažem se, dobar potez. Još samo da su uveli family pakete, i bilo bi skroz na nivou što se karata tiče.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- AlfredNobel
- Kontakt:
skoroalen je napisao/la:Ja, četvrtak i svaka do kraja sezone.AlfredNobel je napisao/la:Ko je zapadnjak u četvrtak?
Važi studentski popust i sad, ako koga zanima.
Evo imate na Instagram profilu kluba dječicu što navijaju ispred Katedrale. Samo hajc..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Prekucati cemo Gladbach s posjetom. Nasa raja se lozi na zabare.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Sad iz kluba,i blamza samo takva,da su mi dan sjebali skroz.
Ja kao fanatik kluba kao i vecina ovde,nafatam neku raju dijaspore i prvac klub da se kupi karata,i da ih malo odvedem u fan shop da pazare.Znaci klubu sam navukao par stotina maraka.
I tako udjemo u klub u redu neka dva momka ispred nas.Kupise momci na clansku po 4-5 karata,i odose,uz pozdrave ocito se vidi da su dobri sa radnicama (2 radnice) koje rade za pultom.
Dodjem ja na red, ja pokazem clansku i kazem 3 zapada ,jedan istok i dvije djecije po 2 km.Kad šok kaže meni jedna od onih djevojaka ,vidi na clansku moze samo dvije karte kupit.Kažem ja halo pa sad momci ispred uzeše 4-5 karata,ja ne mogu.Umješaju se se neki momci iza mene,kazu covjek je u upravu, sad neko moze uzeti koliko hoce,neko samo dvije.Tu poce prepiranje,one kao popustiše,kao evo sad karte,al nemoze vise.Ovaj jaran sto je bio samnom u redu,kaze vrati pare sad necemo nikako.Pa jebote nije ovo pijaca da vi daje te na clansku karata kome hocete,a ko vas ne zna druga neka pravila.
I tako lagano kuci,ljudi popizdili niti uzeše karete,niti u fan shop odoše.Kazu ljudi ima Arena sport,koji im J**+ mater,mi pošli da potrošimo na stotine maraka,oni nas budalama prave.
Eto sta se radi,u nasem klubu.
Ja kao fanatik kluba kao i vecina ovde,nafatam neku raju dijaspore i prvac klub da se kupi karata,i da ih malo odvedem u fan shop da pazare.Znaci klubu sam navukao par stotina maraka.
I tako udjemo u klub u redu neka dva momka ispred nas.Kupise momci na clansku po 4-5 karata,i odose,uz pozdrave ocito se vidi da su dobri sa radnicama (2 radnice) koje rade za pultom.
Dodjem ja na red, ja pokazem clansku i kazem 3 zapada ,jedan istok i dvije djecije po 2 km.Kad šok kaže meni jedna od onih djevojaka ,vidi na clansku moze samo dvije karte kupit.Kažem ja halo pa sad momci ispred uzeše 4-5 karata,ja ne mogu.Umješaju se se neki momci iza mene,kazu covjek je u upravu, sad neko moze uzeti koliko hoce,neko samo dvije.Tu poce prepiranje,one kao popustiše,kao evo sad karte,al nemoze vise.Ovaj jaran sto je bio samnom u redu,kaze vrati pare sad necemo nikako.Pa jebote nije ovo pijaca da vi daje te na clansku karata kome hocete,a ko vas ne zna druga neka pravila.
I tako lagano kuci,ljudi popizdili niti uzeše karete,niti u fan shop odoše.Kazu ljudi ima Arena sport,koji im J**+ mater,mi pošli da potrošimo na stotine maraka,oni nas budalama prave.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 31 jul 2018, 14:31, ukupno mijenjano 1 put.
Kad uzmeš u obzir da je ovo revanš i da te početnih 0 - 0 vodi dalje ali da opet imaš jak tim i to iz Italije - trebali bismo nadmašiti Glabaš.pasica je napisao/la:Prekucati cemo Gladbach s posjetom. Nasa raja se lozi na zabare.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Pa ja sam na člansku jednu kartu dobio s popustom, pitam ja koliko mogu, ka'e jednu. 
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Nije to u našem klubu, nego u svim porama društva i države. Šta nju za pultom boli briga što je klubu izbila par stoja zarade, bitno je da je ona dobra sa svojom rajom koja će je možda počastiti kafom ili joj nešto drugo završiti. To je naš stil života.amypitar je napisao/la:Sad iz kluba,i blamza samo takva,da su mi dan sjebali skroz.
I tako lagano kuci,ljudi popizdili niti uzeše karete,niti u fan shop odoše.Kazu ljudi ima Arena sport,koji im **** mater,mi pošli da potrošimo na stotine maraka,oni nas budalama prave.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Učlanit ću se kad datum na plakatu bude adekvatno napisan. 
Teško dijaspori izvaliti 5-6KM više?amypitar je napisao/la:Sad iz kluba,i blamza samo takva,da su mi dan sjebali skroz.
I tako lagano kuci,ljudi popizdili niti uzeše karete,niti u fan shop odoše.Kazu ljudi ima Arena sport,koji im **** mater,mi pošli da potrošimo na stotine maraka,oni nas budalama prave.
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA
Evo do 6 sam došao, ovaj sedmi se gica nešto al' neće još dugo. Ljudi, možete kupiti preko kupikartu.ba s kompjutera. Ugodno s korisnim. Mislim da su cijene karata OK.Static je napisao/la:Ima jos do tekme, bar na sedmero to zaokruzikoalem je napisao/la:Ja vodim peteroStatic je napisao/la:Prezirem ovu upravu, ali hajde da sve zaboravimo do cetvrtka, i ko koga yebe i je li neko psuje ili ne i usmjerimo energiju na mobilizaciju raje jer svi smo zeljni onog huka kad nas ima preko 25000. Ima dosta raje koji samo citaju a ne pisu po forumu kao i ja, i udju i citaju rasprave bezvezne i time mi ubijete i volju i euforiju. I zato samo slozno bar do cetvrtka i svi na Kosevo i zabari padaju sigurno!
Vidim da njihovim ide 2000 karata iako ih neće doći toliko. Ako se gostujućim daje 10%, onda znači da je oko 22000 pušteno u prodaju. Ali ko zna, nikad nisam bio dobar s matematikom.
4.10.2009.
+skoroalen je napisao/la:Pa ja sam na člansku jednu kartu dobio s popustom, pitam ja koliko mogu, ka'e jednu.
Pa gore sam napisao,ako znas radnice u klubu mozes koliko hoces.Nekom daju jednu ,nekom deset.
Ja doveo jarane dosli iz svabije,ja se ponudim da uzmem na clansku,kao eto da ljude pocatim,nisam ne znam zasto.Nahajcao im djecu to dresovi,salovi,karte ,ljudi bi spiskali stotine maraka.I onda ispred nas momci na clansku uzmu 4-5 komada karata na clansku,nama mozes samo dvije.Nije njima do 2 km,al vidis da te prave budalama.Ljudi popizdili ,sad necemo nista,kuci Arena, pa se vi ****.
Pa jbt nije pijaca.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 31 jul 2018, 14:42, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, Google Adsense [Bot], Sazg i 26 gostiju.