FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- grbavicka1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Toliko sam se obradovao Odi da nije normalno to, ali kao sto neko rece, dosao vatrogasac ga kerovima gasi shupak!
Iskoristit ce ga opet mamu im natakarim poltrnosku!
PLJUC!
Iskoristit ce ga opet mamu im natakarim poltrnosku!
PLJUC!
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Vec Sam to pisao Odi berezervna podrška j.... .... Svakom igraču kojem nesto nije jasno pa i upravi.Rokoko87 je napisao/la:Treba otpisati par truhlih jabuka, a većina zna ko su.MocMahale444 je napisao/la:Napisao je neko da su igraci razmazeni, ovdje ga napali da je lobotomac. Jos dok je Adzem bio kaze sta su njemu radili.
Zbog njihovih smicalica mi ostajemo bez titule. Dodaj sudiju AB i Misketa (navodno po ljudima na iBernetu) koji sastavlja ekipu nakon sto mu se ovi pozale.
Ne bi se trebalo dopustiti da oni isprate i Odu...
Ni milimetra!
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Jedan info.Kako prenosi Telegraf rs Partizan i Zeljo postigli dogovor,Zakaric se sutra prikljucije Partizanu.Obestecenje 200000 Eura +procenat od naredne prodaje.
Nasi jutros otisli za Kipar. Odose dzaba pare. 

Zadnja izmjena: LjoZee, dana/u 31 jul 2018, 11:19, ukupno mijenjano 1 put.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
2016-"Otjerajte Kostica unistit ce klub pomozite nam ne mozemo sami ode sve u pm"
2018-"Ulica otjerala Krcmu nije ovo moj Zeljo"
Najjaci post na fejsu
Navijaci od 2015 za navijace 2018: "Vi zelite da se vrati Amar sa Zujom i co, zelite propast klubu i nestanak"
2018-"Ulica otjerala Krcmu nije ovo moj Zeljo"
Najjaci post na fejsu

Navijaci od 2015 za navijace 2018: "Vi zelite da se vrati Amar sa Zujom i co, zelite propast klubu i nestanak"

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Ni zeptometra Miske!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Nisi, kad sam vidio da je Odovic trener obradovo sam se ko da je Amar dosao.cirlo21 je napisao/la:Ne znam jesam li ja jedina budala koja se nada nekom cudu protiv apollona
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
U seharu!Rokoko87 je napisao/la:Ni zeptometra Miske!
Treba kakvih Kenijaca dovesti da trče, šta misliširfo je napisao/la:U seharu!Rokoko87 je napisao/la:Ni zeptometra Miske!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Da je Odovic imao vise vremena moglo bi se nesto ocekivati u cetvrtak. Ovako za 2 dana tesko.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ne bi lose biloRokoko87 je napisao/la:Treba kakvih Kenijaca dovesti da trče, šta misliširfo je napisao/la:U seharu!Rokoko87 je napisao/la:Ni zeptometra Miske!
Da se nije izgubilo na grbavici sad bih bio ubjedjen u prolaz, ovako nemoguca misija
Samo ne kontam ovu pricu za krcmarevica, lik bio tu dvije tekme uzo ozbiljne pare i dovidjenja odmah, a forsira se neka prica da je gospodin. Dajte i meni 50 hiljada da vodim malo ekipu dva tri kola i ja cu ispast dingospo
Mogao je kao i ostali vojnici kluba da nas mrcvari jos koje kolo da uzme jos para iako vide da ne ide.irfo je napisao/la:Samo ne kontam ovu pricu za krcmarevica, lik bio tu dvije tekme uzo ozbiljne pare i dovidjenja odmah, a forsira se neka prica da je gospodin. Dajte i meni 50 hiljada da vodim malo ekipu dva tri kola i ja cu ispast dingospo
Uzeo je 50k ako mu je plata bila 25k mjesecno.Koliko je to realno procijeni sam.Lupas gluposti ali bas.
Kralju moj ne dobija se samo placa. Za potpis dobio veliku cifru kao i bonus za prolazak prvog pretkola tako da ce na kraju izaci najmanje 50 hiljada. Itekako dobro znam o cemu pricamSF6 je napisao/la:Mogao je kao i ostali vojnici kluba da nas mrcvari jos koje kolo da uzme jos para iako vide da ne ide.irfo je napisao/la:Samo ne kontam ovu pricu za krcmarevica, lik bio tu dvije tekme uzo ozbiljne pare i dovidjenja odmah, a forsira se neka prica da je gospodin. Dajte i meni 50 hiljada da vodim malo ekipu dva tri kola i ja cu ispast dingospo
Uzeo je 50k ako mu je plata bila 25k mjesecno.Koliko je to realno procijeni sam.Lupas gluposti ali bas.
Gospodin Milimetar veze nema o fudbalu, sada je poslije kamiona trenerskih i igrackih promasaja doveo Odovica kojeg su se mucki rijesili i zamjenili trenerskim diletantima da gasi pozar kako bi sebe oprao od odgovornosti. PItanje je samo sta ce ovaj ublehas sljedece smisliti
Mozda neki novi gradjevinski poduhvat?

Fuj, sram ga bilo ko se usudi Odu uopste spomenuti u negativnom kontekstu! Napadajte upravu koliko hocete i kako hocete, ali nemojte njega koristiti kao instrument. Oda je institucija.
Jucer covjek sjeo, a vec ste poceli. Sta ce bit nakon jednog poraza? Stidite se pojedini.
Jucer covjek sjeo, a vec ste poceli. Sta ce bit nakon jednog poraza? Stidite se pojedini.
1921
Samo se nadam da će Odović imati igrače sa kojima možemo igrati bar približno kao u sezoni 2014/15, kada je Manchester sa Kobilje Glave poklapao po tri utakmice po kolu da bi Odinoj djeci uzeli titulu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa, sebalos i 38 gostiju.