Sta kazu ovi s Malte ,hoceli proci taj Zrinjski.mirsad993 je napisao/la:Evo sad na Malti s posla kad prolazi neki auto onaj luksuzni bez krova i u njemu par dobrih treba u dresovima i sa zastavama
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Padaaj padaj, dabogda se ispadala do tekme 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Aha sad skontah :mrgreen nije neka atmosfera,miky_hz je napisao/la:Sta kazu ovi s Malte ,hoceli proci taj Zrinjski.mirsad993 je napisao/la:Evo sad na Malti s posla kad prolazi neki auto onaj luksuzni bez krova i u njemu par dobrih treba u dresovima i sa zastavama
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Da se pitam zbog onog 3x90 min. Akademcima(Mladost)i 2:2,Musemicu bi ugovor produzio za dodatnu godinu.@Akademija
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Sutra uz darivanje krvi na transfuziologiji poklanjaju ulaznicu za tribinu koju hocete. 
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
Samozdravlje
- Kontakt:
“Želimo im mnogo sreće u revanšu protiv Atalante na ‘Koševu’. Pozvani smo da budemo njihovi gosti na stadionu i naša podrška dlanovima i grlima neće izostati. Sretno FK Sarajevo i hvala vam za radost koju donosite djeci, ali i svima nama”, kazali su iz Udruženja.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Dajte ljudima u marketingu plate duple
Gdje god se okrenes reklame , bilbordi , na tv vijestima i radiju vriste o sarajevu, spavasli mirno coca colo
Gdje god se okrenes reklame , bilbordi , na tv vijestima i radiju vriste o sarajevu, spavasli mirno coca colo
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Idemooooo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- AlfredNobel
- Kontakt:
Izgleda sluša me Anela, gledaj marketinga yebo Barcu..
@amy kralju, samo si sebe i te ljude zayebao.. Uskratio si sebi spektakl, za koji ćeš bog zna kad više imati šansu. Nisu dobro te uposlenice postupile, to stoji, mada mi ni to tvoje inaćenje nije najjasnije, jer njih dvije zaboli hoćeš li ti kupiti ili ne, neće se nasikirati ni najmanje, jedino ti gubiš tu. Nemoj se zezat, kupi karte, kasnije ti može biti samo žao ako ne odeš.
@amy kralju, samo si sebe i te ljude zayebao.. Uskratio si sebi spektakl, za koji ćeš bog zna kad više imati šansu. Nisu dobro te uposlenice postupile, to stoji, mada mi ni to tvoje inaćenje nije najjasnije, jer njih dvije zaboli hoćeš li ti kupiti ili ne, neće se nasikirati ni najmanje, jedino ti gubiš tu. Nemoj se zezat, kupi karte, kasnije ti može biti samo žao ako ne odeš.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Šta mislite hoće li bit karata za istok na dan tekme?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hoce sigurno, 7 hiljada nije malodagerHZ je napisao/la:Šta mislite hoće li bit karata za istok na dan tekme?
Kupim sad karte kod trznice i znam onog lika dobro pitam ga reko kako ide prodaja...kaze on slabo...pa reko kolko si do sad prodao...kaze 350-400 plafon
Sta je nasoj raji...jel kod nas sve 5 do 12 i u zadnji cas???
Mislio sam da ce ovo bolje da ide...
Koji marketing, evo cijeli dan u gradu sam , nigdje nista nemaAlfredNobel je napisao/la:Izgleda sluša me Anela, gledaj marketinga yebo Barcu..![]()
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa covjece imamo 5 prodajnih mjesta s tim da je klub ubjedljivo prvo i glavno.ado-hz je napisao/la:Kupim sad karte kod trznice i znam onog lika dobro pitam ga reko kako ide prodaja...kaze on slabo...pa reko kolko si do sad prodao...kaze 350-400 plafon
-
ajdohordas
- Kontakt:
Imaš dosta raje sto ce kupiti kartu na dan tekme, dosta raje ce doci iz drugih gradova... tako da vjerujem da nas ispod 20 hiljada neće biti sigurno.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Pa evo ti akcija darivanja krvi, akcija kojom dobiješ džaba ulaznicu ako produžiš članarinu ili se učlaniaš. Napravili su sjajan potez kada su ovu djecu pozvali da im budu gosti.. Sve to spada u jednu vrstu marketinga. A za ovu tekmu ti i ne treba neki aman marketing, jer dolazi svako ko može i zato ti i ne treba neka velika halabuka. Jedino je potrebno da bi se stvorila ta atmosfera prije tekme. Ko je naumio doći, on je već sebi to zacrtao.Pantelija je napisao/la:Koji marketing, evo cijeli dan u gradu sam , nigdje nista nemaAlfredNobel je napisao/la:Izgleda sluša me Anela, gledaj marketinga yebo Barcu..![]()
Ma vala mi se i ne da čekati i kupovati na dan utakmice, mogu misliti koja će gužva biti. Uzmem sutra i ne sekiram se..
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 31 jul 2018, 17:05, ukupno mijenjano 2 puta.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Do koliko sati radi odjel za članstvo da se produži članarina
Na Skenderiji se kupilo 600-700 karti, a eto kod tog nek bude da je 300. Saberi to i dodaj još po par stoja sa ostalih prodajnih mjesta.ado-hz je napisao/la:Kupim sad karte kod trznice i znam onog lika dobro pitam ga reko kako ide prodaja...kaze on slabo...pa reko kolko si do sad prodao...kaze 350-400 plafon
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: Proximic, WeekendOffender i 56 gostiju.