Jasta..uNbx je napisao/la:Kad uzmeš u obzir da je u Sarajevu ogromna administrativna koncentracija i državni aparat koji taj prosjek dižu haos, ispade da u prosjeku običan čoek više zarađuje u Mostari, Tuzli i Zenici.avenija je napisao/la:Zvanicni podaci kazu kanton Sarajevo prosjek 1093 KM 2018 god.
Zenica 908 KM, Tuzla 917 KM, Mostar 1071 KM, Siroki Brijeg 757 KM itd...
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ali ne zaboravite najvažniju cinjenicu a to je da je zivot u Sarajevu "skuplji"nego u ZeniciuNbx je napisao/la:Kad uzmeš u obzir da je u Sarajevu ogromna administrativna koncentracija i državni aparat koji taj prosjek dižu haos, ispade da u prosjeku običan čoek više zarađuje u Mostari, Tuzli i Zenici.avenija je napisao/la:Zvanicni podaci kazu kanton Sarajevo prosjek 1093 KM 2018 god.
Zenica 908 KM, Tuzla 917 KM, Mostar 1071 KM, Siroki Brijeg 757 KM itd...
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Imal ko posudit 500€, vratiću nekad, valjda. 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Joj bruda pa jel ti to mrsko izaći do parka nabrati koliko to trebauNbx je napisao/la:Imal ko posudit 500€, vratiću nekad, valjda.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ja govorim ono sto ja znam i iz svog iskutva, mozda to i nije najmjerodavnije al vjeruj kakva god da je situacija sto se tice plata u Sarajevu u Zenici je duplo gora.uNbx je napisao/la:Slabo ti onda tih 6 godina živiš u Sarajevu, osim što radiš. U smislu da se krećeš među ljudima. Ja ih znam bukadar po 4-5 glava što zarađuju i dali bi guze za tih 7 joja.
Struja, brasno, ulje, secer, sol, nafta, meso, konefkcija, pribor za skolu sve ove nabrojane stvari su ista cijena.mma_hz je napisao/la: Ali ne zaboravite najvažniju cinjenicu a to je da je zivot u Sarajevu "skuplji"nego u Zenici
U sarajevu je skuplji luksuz i nekretnine.
Zadnja izmjena: tale07, dana/u 31 jul 2018, 19:44, ukupno mijenjano 1 put.
- MocMahale444
Osim13 je napisao/la:Joj bruda pa jel ti to mrsko izaći do parka nabrati koliko to trebauNbx je napisao/la:Imal ko posudit 500€, vratiću nekad, valjda.
Desna ruka lijevi đep.
Nego dobar je UNbx acc
Tale magare.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Pa normalno da ćemo se rasipati na luksuz kad kupimo lopatom pare, vi kontate u onom koritu teče Milja, ne teče drugovi dole izviru pare, i šta ja sad treba da ne budem bahat. Ma hajte molim vas.
Mrsko mi vala, sve nešto s guza na guz. Evo poslo sam hamale da trknu. Dao sam im ključeve nek idu S klasom, nisu mi još zreli za Lamba.Osim13 je napisao/la:Joj bruda pa jel ti to mrsko izaći do parka nabrati koliko to trebauNbx je napisao/la:Imal ko posudit 500€, vratiću nekad, valjda.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Oppaaa neka mašalauNbx je napisao/la:Mrsko mi vala, sve nešto s guza na guz. Evo poslo sam hamale da trknu. Dao sam im ključeve nek idu S klasom, nisu mi još zreli za Lamba.Osim13 je napisao/la:Joj bruda pa jel ti to mrsko izaći do parka nabrati koliko to trebauNbx je napisao/la:Imal ko posudit 500€, vratiću nekad, valjda.
Ae da se dogovorimo za sutra, eo tebi parkuša nadolmi se da imaš preko vikenda za gudru, alkohol i rave, a ja ću pokupit kajmak kod FIS-a u parku, planiram ležat čitav vikend, pa mi ne treba puno, možda 20-30 milja.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- MocMahale444
Koliko god da klepis moras 5% halaliti u dobrotvorne svrhe.
Gledaj da budes sitni prevarant ispod radara.
Jesi skroman, dogovoreno pravi si druguNbx je napisao/la:Ae da se dogovorimo za sutra, eo tebi parkuša nadolmi se da imaš preko vikenda za gudru, alkohol i rave, a ja ću pokupit kajmak kod FIS-a u parku, planiram ležat čitav vikend, pa mi ne treba puno, možda 20-30 milja.
Nemojte zaboravit na sve porez platit, da vas svrakino ne ganja.Osim13 je napisao/la:Jesi skroman, dogovoreno pravi si druguNbx je napisao/la:Ae da se dogovorimo za sutra, eo tebi parkuša nadolmi se da imaš preko vikenda za gudru, alkohol i rave, a ja ću pokupit kajmak kod FIS-a u parku, planiram ležat čitav vikend, pa mi ne treba puno, možda 20-30 milja.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Kakve bolan svrhe, ovdje svi ko bubreg u loju.MocMahale444 je napisao/la:Koliko god da klepis moras 5% halaliti u dobrotvorne svrhe.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- MocMahale444
Nemoj tisra ozbiljan sam. Das u 7br. Odes pored Dzamije, Crkve, Sinagoge.uNbx je napisao/la:Kakve bolan svrhe, ovdje svi ko bubreg u loju.MocMahale444 je napisao/la:Koliko god da klepis moras 5% halaliti u dobrotvorne svrhe.
Gledaj da budes sitni prevarant ispod radara.Jedino ako misliš na ove van Sarajeva, oni nek rade. Radnička klasa odlazi u raj.
Samo se ufuras da si ragib hood. Krades od dilera oni nece zvati muriju.
Pratis gdje štek zaštekan.
-
Sariel1987
- Kontakt:
Dao sam zadnji put jehovinim svjedocima, jedva mi sjahali s vrata. Ništa vjerskim zajednicama, otvoriću neki štandić pred kućom petkom. Slikanje sa hadžijom, lijepo će pučina moć da se uslika s mojom malenkošću a i dobiće koji dinar da preguraju sedmicu. 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- MocMahale444
Slikanje s hadzijom pa kad udare one filtere i postave te na fb.
Hajde Hadzo duck face.
Hajde Hadzo duck face.
- Gradonacelnik
- Kontakt:
Sudeci po kvalitetu tena koje ostanu na ogradama poslje bjezanije, ne bi se reklo.Osim13 je napisao/la:Netačno, milion mjesečno je prosječna plata stanovnika grada Sarajeva!
Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.
- MocMahale444
Bordo brod kad ih mlatne hatalanta.

Husref nakon meca

Husref nakon meca

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.