RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Ove sezone najviše očekujem od Ovčine.Ima ogroman talenat koji se mora iskoristiti na pravi način.
lezVe do bagro
-
mujoisuljo
- Kontakt:
Baš tako, i ušao je u sezonu vrlo dobro.Strašno je startan i ima dug korak, kad mu se lopta gurne u prostor može pretrčati svakoga.Nadam se da je u glavi posložio kockice jer može postati odličan igrač.dzelllo je napisao/la:Ove sezone najviše očekujem od Ovčine.Ima ogroman talenat koji se mora iskoristiti na pravi način.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
Brandao i Velež zajedno do 2021. godine

23.07.2018.
Obavještavamo naše članove, navijače i prijatelje kluba da će Brandao Ubiratan de Souza nositi dres Veleža do ljeta 2021. godine, odnosno do kraja sezone 2020/21.
Brandao je tako produžio svoju vjernost Rođenima, među koje je došao na početku 2017. godine, odnosno pred početak proljetnog dijela sezone 2016/17.
Na proljeće 2017. godine je odigrao 14 utakmica, u kojima je postigao 8 golova. U prošloj sezoni je bio jedan od standardnijih igrača, sa 29 nastupa u kojima je postigao 9 golova.
Sretno Brandao !
https://fkvelez.ba/brandao-i-velez-zaje ... 21-godine/
Bravo upravo

23.07.2018.
Obavještavamo naše članove, navijače i prijatelje kluba da će Brandao Ubiratan de Souza nositi dres Veleža do ljeta 2021. godine, odnosno do kraja sezone 2020/21.
Brandao je tako produžio svoju vjernost Rođenima, među koje je došao na početku 2017. godine, odnosno pred početak proljetnog dijela sezone 2016/17.
Na proljeće 2017. godine je odigrao 14 utakmica, u kojima je postigao 8 golova. U prošloj sezoni je bio jedan od standardnijih igrača, sa 29 nastupa u kojima je postigao 9 golova.
Sretno Brandao !
https://fkvelez.ba/brandao-i-velez-zaje ... 21-godine/
Bravo upravo
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
23.07.2004 -23.07.2018

14 GODINA OD OBNOVE STAROG MOSTA. UZ VELEŽ JEDINOG SIMBOLA GRADA I ONOGA STO SVAKOG MOSTARCA CINI PONOSNIM. VOLIMO TE DZUTURUME NAS MOSTARSKI
IMA IMA VELEZA I STAROGA MOSTA
1:43
RIP Meho RIP Aco

14 GODINA OD OBNOVE STAROG MOSTA. UZ VELEŽ JEDINOG SIMBOLA GRADA I ONOGA STO SVAKOG MOSTARCA CINI PONOSNIM. VOLIMO TE DZUTURUME NAS MOSTARSKI
IMA IMA VELEZA I STAROGA MOSTA
1:43
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
RAja moja draga, na danasnji dan prije 14 godina ja sam postao ponosni skakač sa Starog, skakalo ih je mnogo prije mene i fala Bogu poslje mene, a ja sam zvanično na danasnji dan skočio prvu lastu sa obnovljenog Starog mosta i time poslao u svijet poruku o neunistivosti Starog mosta skokova i skakaca sa njega. Jos su tu noc na glavu skocili 2. Lorens Listo i 3. Hara Dzemat. Na noge su skakali Benaid Kalajdzic, Alae Ajanic, Ermin Zukanovic - Kima, Goran Fink, i jos je tu bilo šampiona sa Starog koji su skocili tu noc u zagrljaj Neretve. Nije da se hvalim ali to mi je ostalo urezano u zivot za sva vremana dok zivim.
Jos nesto, Forza VELEZ ljubavi moja
forzza VELEZ
Forzza Velez brato!!
- invincible1921
- Kontakt:
Imal ove godine ambicija za ulazak u PL ,,,mislim koliko je to realno ocekivati 
=\_1921_/=
invincible1921 je napisao/la:Imal ove godine ambicija za ulazak u PL ,,,mislim koliko je to realno ocekivati
Iskeširat ćete za Brandaa i ako ne ušli
nece on nidje 
'ta ce bola oni iskesirati.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Pa navikli na džabicu, nema više !
A vala i vrijeme je bilo, samo da ne čekamo opet Bajram da počnu radovi !
A vala i vrijeme je bilo, samo da ne čekamo opet Bajram da počnu radovi !
nismo mi nicija filijala:»
iz kluba abd direkt vani gdje god da idu igraci u buducnosti
iz kluba abd direkt vani gdje god da idu igraci u buducnosti
Za dvije godine cemo da slavimo osvajanje premier lige!!!!! MUSVDG
DAS IST WALTER
dogovorenoshotokan1 je napisao/la:Za dvije godine cemo da slavimo osvajanje premier lige!!!!! MUSVDG
Hajde malo umij se i razligu u skokovima.shotokan1 je napisao/la:Za dvije godine cemo da slavimo osvajanje premier lige!!!!! MUSVDG
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Na ovom intervjuu Ibro rece da ce za pocetak na tribini uraditi samo armirano betonski dio i celicna konstrukcija a taj nekakav lim poslije, cuj lim kao da je kontenjer na pijaci u Vrapcicima i kako da se takav krov odupre vjetrovima, sutra pocinju radovi ostaje da se vidi kako ce to sve izgledati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.