FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Prekosutra je Sajo na Kosevu, bodri FKS 
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Slab marketingf0rest1946 je napisao/la:Hahaha ja u cemu on manu nalaziLakoste je napisao/la:Pa mogli su valja i bolju picetinu naci, kome ova druga s desna proda nesto onda je bas zagorio.![]()
Znamo tebra da ne mozes da prezalis Saju nikako
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- muhamedhulk
- Kontakt:
panto prati jube pa onda mu sve niski standardi u fks. manje pasa prati zabare..vise nasu ligu. i bices dobar. 
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
ON VOLI SRAJ'VO I PRAVI JE HORDAS, HUSEJINOVIC SAID JEDAN JE OD NAS
ON VOLI SRAJ'VO I PRAVI JE HORDAS, DZANAN MUSA JEDAN JE OD NAS

ON VOLI SRAJ'VO I PRAVI JE HORDAS, DZANAN MUSA JEDAN JE OD NAS
- AlfredNobel
- Kontakt:
Mogu dvije, ne znam kako te je zakinula.. Gdje si uzimao?sonpenn je napisao/la:Ma meni dadoše samo jednu,kazu ne mozes vise od jedne.Bile dvije djevojke vjerovatno iste one sto je neko vec spominjao dns.AlfredNobel je napisao/la:Dvije.. Ako si dobar sa radnicama, moReš koliko hoš.sonpenn je napisao/la:Vozdra raja,koliko se moze karata uzeti na jednu clansku ?
Lafo grdi djevojku, a kad bi ga pogledala šlagirao bi se. Čovjek bi kontao da je Tom Cruise..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Ma meni dadoše samo jednu,kazu ne mozes vise od jedne.Bile dvije djevojke vjerovatno iste one sto je neko vec spominjao dns.[/quote]
Mogu dvije, ne znam kako te je zakinula.. Gdje si uzimao?
[/quote]
Ma u Fan Shopu u Titovoj.
Mogu dvije, ne znam kako te je zakinula.. Gdje si uzimao?
[/quote]
Ma u Fan Shopu u Titovoj.
Sarajevo ljubavi moja.
Dvije na člansku, a ako produžuješ ili se učlanjuješ dobiješ pozivnicu sa kojom možeš uć na koju god tribinu hoćeš.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- Evolution87
- Kontakt:
Znal im ko imena, interesuje brata jedna 
A mozda i dvije
A mozda i dvije
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- AlfredNobel
- Kontakt:
E ne znam boga mi, te dvije nisu pri sebi, valjda ova promjena vremena.sonpenn je napisao/la:Ma meni dadoše samo jednu,kazu ne mozes vise od jedne.Bile dvije djevojke vjerovatno iste one sto je neko vec spominjao dns.
Dvije mogu, da znaš.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Moze meni vala prodati sve, i zivotno osiguranje, baterije i cuvene, vozdra raja hemijske, a ako treba i slucajno cu sarnuti da budem zirant za kakve implantate (to furaju, valjda) 
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Hvala buraz u svakom slucaju.Dobro da znam za ubuduce.AlfredNobel je napisao/la:E ne znam boga mi, te dvije nisu pri sebi, valjda ova promjena vremena.sonpenn je napisao/la:Ma meni dadoše samo jednu,kazu ne mozes vise od jedne.Bile dvije djevojke vjerovatno iste one sto je neko vec spominjao dns.![]()
Dvije mogu, da znaš.
Sarajevo ljubavi moja.
Znam ovoj plavoj.Evolution87 je napisao/la:Znal im ko imena, interesuje brata jedna
A mozda i dvije
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
AlfredNobel je napisao/la:E ne znam boga mi, te dvije nisu pri sebi, valjda ova promjena vremena.sonpenn je napisao/la:Ma meni dadoše samo jednu,kazu ne mozes vise od jedne.Bile dvije djevojke vjerovatno iste one sto je neko vec spominjao dns.![]()
Dvije mogu, da znaš.
A jesu one dobre buraz,znaju one dobro šta rade.
Sad ce na njegovu clansku nekom naplatiti 12 km,a sebi prisvojiti 2 km.
- Osttribine
- Kontakt:
I ja sam maloprije u fan shopu kupovao bratu kartu, ali samo daju jednu na clansku, mora da je omiljena tribina Istok dobro "planula"
Sto se marketinga tice po meni je ovo sasvim ok za ovu tekmu plus imas i dosta mogucnosti ulaz sa sezonskom, popust na clansku, pa onda uz produzenje clanske ili darivanjem krvi dobiti kartu za ovu tekmu. Takodje gledam na fb ljudi koji ne idu mjesecima na tekme Sarajeva objavljuju postavljaju slike kupljenih ulaznica, tako da za ovakvog protivnika ti i ne treba neki velem marketing. Bice to sve ok sto se publike tice sto nam je najveci cilj realno i bio kad je ekipa otisla za Italiju, jer svi smo se bojali debakla pa nas u uzvratu ne bi bilo vise nego protiv Mladosti neki dan. Dakle, ekipa je uradila najveci marketing za ovu tekmu, a sada je do nas.
Sto se marketinga tice po meni je ovo sasvim ok za ovu tekmu plus imas i dosta mogucnosti ulaz sa sezonskom, popust na clansku, pa onda uz produzenje clanske ili darivanjem krvi dobiti kartu za ovu tekmu. Takodje gledam na fb ljudi koji ne idu mjesecima na tekme Sarajeva objavljuju postavljaju slike kupljenih ulaznica, tako da za ovakvog protivnika ti i ne treba neki velem marketing. Bice to sve ok sto se publike tice sto nam je najveci cilj realno i bio kad je ekipa otisla za Italiju, jer svi smo se bojali debakla pa nas u uzvratu ne bi bilo vise nego protiv Mladosti neki dan. Dakle, ekipa je uradila najveci marketing za ovu tekmu, a sada je do nas.
Ni blizu istine. Je li ok da od skenderije do vijecnice atoji 400 onih klinaca na kojima ona dva mamlaza jala i bala stoje i ubijaju u oci, a od ilidze do vijecnice osim na prodajnom mjestu, da se zna da se prosaju karte, nema NITI JEDAN BILBORD, PLAKAT NITI BILO STA ATO UPUCUJE DA AE U CETVRTAK IGRA UTAKMICA. Grad krcat turistima i dijasporom, ko ce ih privuci 5 cura sa dva kruga na bubi? Daj ba.muhamedhulk je napisao/la:panto prati jube pa onda mu sve niski standardi u fks. manje pasa prati zabare..vise nasu ligu. i bices dobar.
Ovo je cirkus i ako za ovo placamo svaki mjesec masno nekoliko osoba , onda je ocito zasto ova drzava nije aposobna za bilo sta da napravi.
I sta j da gledam na zabare , jel to ne treba teziti njima i njihovom radu? Jel to ne amiju se smisljari ili prepiaivati dobre stvari ? Al jok, suti i ne talasaj, dobro je neka ne puca, sta fali neka krade, nas je, kad su ubijali oni mozemo i m, i ti bi svog zapoalio i sl.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- sarajevo46
- Kontakt:
Djevojke u autima sa zastavama, dječaci mali s pjesmom i zastavama prošli kroz grad, cure neke letke dijelile po gradu, na FB mi svako malo iskoči nešto vezano za utakmicu, Instagram svako malo neka objava ili priča. Ima plakata onih malih po gradu, imaš novine koje pišu o utakmici i portale. Imaš ime Atalanta. Imaš sutra akciju za krv i besplatnu kartu, imaš nagradne igre nekakve imaš i akciju s članskim. Molim te izađi prošetaj gradom, pogledaj sve ovo i skontaj da živiš u BiH i malo budi pozitivan. Mani se šuplje priče i negative živ bio.Pantelija je napisao/la:Ni blizu istine. Je li ok da od skenderije do vijecnice atoji 400 onih klinaca na kojima ona dva mamlaza jala i bala stoje i ubijaju u oci, a od ilidze do vijecnice osim na prodajnom mjestu, da se zna da se prosaju karte, nema NITI JEDAN BILBORD, PLAKAT NITI BILO STA ATO UPUCUJE DA AE U CETVRTAK IGRA UTAKMICA. Grad krcat turistima i dijasporom, ko ce ih privuci 5 cura sa dva kruga na bubi? Daj ba.muhamedhulk je napisao/la:panto prati jube pa onda mu sve niski standardi u fks. manje pasa prati zabare..vise nasu ligu. i bices dobar.
Ovo je cirkus i ako za ovo placamo svaki mjesec masno nekoliko osoba , onda je ocito zasto ova drzava nije aposobna za bilo sta da napravi.
I sta j da gledam na zabare , jel to ne treba teziti njima i njihovom radu? Jel to ne amiju se smisljari ili prepiaivati dobre stvari ? Al jok, suti i ne talasaj, dobro je neka ne puca, sta fali neka krade, nas je, kad su ubijali oni mozemo i m, i ti bi svog zapoalio i sl.
Ako imaš kakav prijedlog kako pobošljati i dovesti više ljudi javi se ljudima u marketingu sa idejom i ako bude normalna oni će sigurno odgovoriti.
Kako neko napisa, najbolji marketing je rezultat. Kome je Sarajevo ikad bilo u srcu, neće propustit priliku da dođe. Al uvijek može bolje ba. Jači marketing bio na jesen 2016. kad su sa svakog bilborda sijevali Zijo i Čala, i to za ligaške tekme. Gdje su bilbordi, gdje je najava na SCCu? Krpa na Skenderiji (za to nije zaslužan klub al me čudi da navijači nisu neku parolu okačili)? Premalo loženja običnog stanovništva, premalo tog hajcanja i podgrijavanja atmosfere. Jbt da se na dan tekme kupi mali dron i na njega zastava okači i vozi iznad Sarajeva, da se narod nafura malo.
Za sve do sad urađeno respekt, al uvijek treba težit ka višem i boljem.
Za sve do sad urađeno respekt, al uvijek treba težit ka višem i boljem.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ima li gdje snimak citave tekme iz Regio Emilie?
https://www.fksarajevo.ba/bs/vijesti/su ... lantu/4725
https://www.fksarajevo.ba/bs/vijesti/su ... lantu/4725
Zadnja izmjena: Laznjak, dana/u 31 jul 2018, 20:03, ukupno mijenjano 1 put.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Nije loše, al s obzirom kakvu utakmicu igramo, mora to još bolje. Valjda će se sutra nadić maksimalno. Bio sam u gradu od 1 do 5, i sve što sam zapazio je otprilike nivo ko da igramo protiv Levskog ili slično. Plakata definitivno fali, ja sam uspio vidjet samo jedan, u Šenoinoj.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- JavierBosnia
- Kontakt:
Evo jedna marketing ideja, npr ispred BBI kao sto je bilo nekoliko puta da se stavi ono takmicenje za djecu, pa pogadjaju one rupe u golu, plimplaju i slicne igre sa loptom i sta ja znam podijele tako stotinjak ulaznica djeci. Nijedno dijete ne moze samo otici na utakmicu, mora ga povesti jedan ili oba roditelja i eto, podijelis onih djecijih ulaznica i sa njima dodju roditelji
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli i 66 gostiju.