AlfredNobel je napisao/la:Morto, hoće li pući zapad do tekme?Svaka čast za ovaj potez oko pozivanja ove dječice na utakmicu, lijepa gesta Uprave.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
AlfredNobel je napisao/la:Morto, hoće li pući zapad do tekme?Svaka čast za ovaj potez oko pozivanja ove dječice na utakmicu, lijepa gesta Uprave.

O tome ti maloprije pisem , to je FKS(drustveno /korisno)Pantelija je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Nisi jedini.alacious je napisao/la:Jače od godine nisam ništa napisao na forumu, ali toliko me neka euforija drži da konstantno osvježavam stranicu i čitam nove postove.
Kako izdržati do četvrtka?
Hilmo, kriteriji su ti niskihilmo je napisao/la:![]()
![]()
ima ja mislim cijena 20-25 KMuNbx je napisao/la:Joj dobrog šala.Imal ovo kupit???
VrijediAnex je napisao/la:25.000 glatbordobijeli je napisao/la:Evander vrijedil ono sto smo se kladili da nece biti ni 20 hiljada protiv Atalante??
![]()
Ja nisam u Sa al sam poslao jarana da ide trzit u titovoj sal i da mi se ne javlja bez istog.... Bilo je protiv Borussie koji mi je dan danas zao sto kupio nisam...uNbx je napisao/la:Joj dobrog šala.Imal ovo kupit???
pa da evander, upravo tako, sve me navodi na pomisao da mi BIH niamo bas toliki zaljubljenici u fudbal (il je mozda to da nas tv ekrani sve vise udaljavaju od stadiona) a takoder i to dodaj sto kazes da nemamo kulturu odlaska il posjecivanja sportskih događaja.Evander je napisao/la:Pa od 1995. do danas u BiH nije bilo preko 30 000 vise od 10-15 puta.Pitaristok je napisao/la:mogu samo reci sledece
ako ne bude preko 30k gledalaca
onda moj zakljucak je da se kod nas ne prati fudbal u tolikoj mjeri
Par puta reprezentacija, jednom Zeljo, par puta mi i nekoliko poslijeratnih derbija.
Nemamo mi kulturu odlaska na sportske priredbe.
Pa kad reprezentacija igra, ako je neka manje atraktivna utakmica, ne moze se napuniti stadion koji je manji od vecine danasnjih kosarkaskih dvorana u Europi. I onda mi za sebe kazemo da smo "fudbalska" nacija. Samo mi nije jasno po cemu.
samo replayMortemHz je napisao/la:Odo film pregledati, ne mogu vise o ovome razmisljati.
Mislim da sam jutros citao o nekoj cifri 300-350.Sad citam 2000 ItalijanaIz talijanskog kluba su najavili dolazak oko 2.000 navijača na ovu utakmicu, a kako smo uspojeli saznati Fan zona za navijače Atalante bit će na platou pored dvorane Juan Antonio Samaranch
Ako je suditi po mom osjećaju, onda ćemo svi letiti.fks74 je napisao/la:Joj koliko nam malo treba da se dignemo sa dna. Samo molim boga da poslije cetvrtka ne bude psovanje od - do. Mislim ja necu a nadam se ni drugi, sto god bilo.

Trenutno korisnika/ca: misstianopenaldo, rimljanin90, StriktnoZlo, teamnorth1989, Vanja8 i 35 gostiju.