Izvini, nosioc je igre Bayerna i spanjolske repke, jel ti sad lakse?Furymaker je napisao/la:Thiago prosjek![]()
![]()
sta je s glavom druze
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Thiago nije neka sad 'wow' opcija, ali u ovom trenutku nemaš drugog izbora. Bolje išta nego ništa..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Kad je Thiago tako dobar ne znam samo sto ga Bayern prodaje umjesto da zasniva igru na njemu?
Ponavljam, rijec je o Bayern Munchenu, a ne Stoke Cityu.
27.10.2020
Mislim da je Bayern pretrpan u veznom reedu i da ce se svakako riješavati nekih igraca. Eventualna prodaja Thiaga u Barcu bi im donijela para.leorey je napisao/la:Kad je Thiago tako dobar ne znam samo sto ga Bayern prodaje umjesto da zasniva igru na njemu?
Slažem se sa @Alfredom koji kaže : "Thiago nije neka sad 'wow' opcija, ali u ovom trenutku nemaš drugog izbora."
Tako je zaista.
Ne mogu dovesti Veratija, ne mogu dovesti Pjanića, Kroosa ne mogu svakako dovesti, niko od ovih jacih klubova (gdje igra prava klasa) ne želi prodavati svoje glavne veznjake....ako Bayern želi prodati Thiaga i osloboditi malo prostora sebi, onda nema druge nego napasti na taj trensfer.
Nažalost, takvo je stanje sa ovom upravom koja 3 godine uzastopno fula transfere veznjaka - došlo se do toga da bi transfer staklenog Thiaga bio odlican.
De mi objasnite ovoBREAKING: Barcelona are interested in signing Liverpool goalkeeper Simon Mignolet. [@SkySports]

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ako ode Cillesen a ova rupa bude jeftina.Osim13 je napisao/la:De mi objasnite ovoBREAKING: Barcelona are interested in signing Liverpool goalkeeper Simon Mignolet. [@SkySports]

Šta jeftino tebra još ćemo mi vama dat koji milionjasmin10 je napisao/la:Ako ode Cillesen a ova rupa bude jeftina.Osim13 je napisao/la:De mi objasnite ovoBREAKING: Barcelona are interested in signing Liverpool goalkeeper Simon Mignolet. [@SkySports]

Ma teško da će neko ponudit 30 miliona za Cillessena.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Minjdzonja je klasicni tantasmo.
Bolje promovisati nekog djecaka.
Bolje promovisati nekog djecaka.
Simo je na liniji vrh, samo sumnjam da je to dovoljno za Barcu 

na šta ste vi spali da plačete za invalidom Thiagom 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Eriksen i samo Eriksen !!!
Arthur na mjesto Xavija i to je to.
Arthur na mjesto Xavija i to je to.
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
- AlfredNobel
- Kontakt:
Kakav Eriksen, ne možemo dovesti nekog ko je dva nivoa ispod njega, a kamoli njega..
Neće nigdje Cillesen ići i hvala bogu da je tako.. Izvršio bi harakiri kad bi onaj mrtvi Mignolet došao. Za njega je Bojan Pavlović Gigi Buffon..
Neće nigdje Cillesen ići i hvala bogu da je tako.. Izvršio bi harakiri kad bi onaj mrtvi Mignolet došao. Za njega je Bojan Pavlović Gigi Buffon..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Kad skontaš da su nekad Valdes i Pinto bili golmanski par 
I poslije skontaš da je mogao bilo ko biti na golu, jer je Barca bila prejaka u polju, a sad golman uz Messija najvažniji u pohodu na tiltulu u ligi

I poslije skontaš da je mogao bilo ko biti na golu, jer je Barca bila prejaka u polju, a sad golman uz Messija najvažniji u pohodu na tiltulu u ligi

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
- Donnie Darko
- Kontakt:
U kojim okvirima je Thiago prosjek? O kakvim kriterijima pričamo.
Jer je neupitno bolji od sve i jednog centralnog i ofanzivnog veznog kojeg Barcelona trenutno ima, tako da me interesujE kako funkcionisu ti vasi prosjeci, o kakvim matematikama pricamo.
Jer je neupitno bolji od sve i jednog centralnog i ofanzivnog veznog kojeg Barcelona trenutno ima, tako da me interesujE kako funkcionisu ti vasi prosjeci, o kakvim matematikama pricamo.
In the next few hours, Sevilla will prepare their final offer for Aleix Vidal. There's a total agreement between Vidal and Sevilla. The player now waits for the two clubs to reach an agreement #fcblive [cat radio]
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Dobiće khurac Pareja, ne yebu ga ni za suhu šljivu.Barça fully trust in Cucurella to replace Digne and the player will not listen to any offers. [rac1]

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Ne moze se reci sa sigurnoscu sa bi tiago bio brutalno pojacanje, no treba se tu i mora rizikovati jer nema druge
Nekoliko stvari ako mu se poklopi mogo bi konacno opravdati svoj veliki potencijal i biti jedan od najboljih veznjaka svijeta, prvo da ga zaobidju povrede, drugo da mu trener nadje pravu poziciju i ulogu na terenu, jedno je sta je pokazao u barci i bayernu, a nije pokazao puno, no to ne znaci da ne bi mogo explodirati ako dodje
Dobro je kod njega sto moze igrati dvije uloge, onog playa sto je xavi igrao, i ofanzivnijeg veznog sto je iniesta igrao. Znajuci valverdea mislim da bi se mogao savrseno uklopiti, u jacim utakmicama pojacati defanzivni dio reda uparivanjem rakete i buskeca na zadnjem veznom, a alcantara ispred njih s vecom slobodom za kreaciju i igru blize golu gdje zna sjajno dati zadnji pas ili gol, a u tim jacim utakmicama vidjeli smo nhegove nedostatke kad igra defanzivnije jer ne lezi mu to jednostavno ta neka mirnoca,hladnokrvnost koju su imali xavi,pirlo scoles ili takvi, ako ima dvojicu zadnjih veznih iza sebe, sa strana coutinja i dembu i u spicu mesija, mislim da bi konacn i u tim najjacim utakmicama mogo biti brutalan
Protiv slabijih ekipa gdje treba jaca ofanziva, onda moze umjesto rakete da igra nekog playa i dosta se ubacuje naprijed iz drugog plana i napravi neku prevagu,tu bi i suarez mogao biti uz mesija naprijed, tako protiv slabijih bez nekog velikog pritiska mogao bi se i na toj poziciji pokazati, ali nikako u jacim tekmama tu da igra
Nekoliko stvari ako mu se poklopi mogo bi konacno opravdati svoj veliki potencijal i biti jedan od najboljih veznjaka svijeta, prvo da ga zaobidju povrede, drugo da mu trener nadje pravu poziciju i ulogu na terenu, jedno je sta je pokazao u barci i bayernu, a nije pokazao puno, no to ne znaci da ne bi mogo explodirati ako dodje
Dobro je kod njega sto moze igrati dvije uloge, onog playa sto je xavi igrao, i ofanzivnijeg veznog sto je iniesta igrao. Znajuci valverdea mislim da bi se mogao savrseno uklopiti, u jacim utakmicama pojacati defanzivni dio reda uparivanjem rakete i buskeca na zadnjem veznom, a alcantara ispred njih s vecom slobodom za kreaciju i igru blize golu gdje zna sjajno dati zadnji pas ili gol, a u tim jacim utakmicama vidjeli smo nhegove nedostatke kad igra defanzivnije jer ne lezi mu to jednostavno ta neka mirnoca,hladnokrvnost koju su imali xavi,pirlo scoles ili takvi, ako ima dvojicu zadnjih veznih iza sebe, sa strana coutinja i dembu i u spicu mesija, mislim da bi konacn i u tim najjacim utakmicama mogo biti brutalan
Protiv slabijih ekipa gdje treba jaca ofanziva, onda moze umjesto rakete da igra nekog playa i dosta se ubacuje naprijed iz drugog plana i napravi neku prevagu,tu bi i suarez mogao biti uz mesija naprijed, tako protiv slabijih bez nekog velikog pritiska mogao bi se i na toj poziciji pokazati, ali nikako u jacim tekmama tu da igra
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Leo Messi u sezoni nakon Svjetskog prvenstva 2010. godine:
- 55 nastupa, 23 asistencije, 53 postignuta gola,
- prvi put je dobio naziv "GOAT" (Greatest of All Time) i to u dobi od 23 godine,
- osvojio duplu krunu.
Leo Messi u sezoni nakon Svjetskog prvenstva 2014. godine:
- 57 nastupa, 27 asistencija, 58 postignutih golova,
- razvio se u kompletnog napadača,
- osvojio trostruku krunu.
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Valdes je još uvijek najbolji golman kluba ikada.Mokes je napisao/la:Kad skontaš da su nekad Valdes i Pinto bili golmanski par
:
Don't hate what you don't understand.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.