Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Zamisli imas muza koji zna peglati. Definitivno ovaj kriterij dodajem na listu. 
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
Polahko sa tim filterima, mogao bi niko ne ostat.rasavoje je napisao/la:Zamisli imas muza koji zna peglati. Definitivno ovaj kriterij dodajem na listu.
I to eliminatorni.sljivo je napisao/la:Polahko sa tim filterima, mogao bi niko ne ostat.rasavoje je napisao/la:Zamisli imas muza koji zna peglati. Definitivno ovaj kriterij dodajem na listu.
skrrt, skrrt
reload
reload
Peglanje > Kačenje veša na štrik > Slaganje
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Peglanje i kacenje zavjesa, mrtva trka.
5 praznih mjesta, pa sve ostalo.
5 praznih mjesta, pa sve ostalo.
@Mrkoguz
Ma pusti je, palamudi bezveze.Mokes je napisao/la:Kako znaš da je gore od kopanja
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Derdiyok je napisao/la:Ma pusti je, palamudi bezveze.Mokes je napisao/la:Kako znaš da je gore od kopanja

nephew
Gore od kopanja... Gospodjice, gospodjice.Mokes je napisao/la:Kako znaš da je gore od kopanja
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Jesam ja, al mi ova slika ne znači ništaAerials je napisao/la:Što nisam u Budvi.![]()
Walk on, with hope in your hearts.
Ni'e ti pametno da me ljutis.Derdiyok je napisao/la:Ma pusti je, palamudi bezveze.Mokes je napisao/la:Kako znaš da je gore od kopanja
Ne ljutim te ja već ti sama sebe.rasavoje je napisao/la:
Ni'e ti pametno da me ljutis.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
Jedan od najljepših pjevača trenutno.artemis77 je napisao/la: Jesam ja, al mi ova slika ne znači ništa
Meni bi dosta bilo samo da parim oči.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.