NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Jedinstvo - Rudar 1-0 Vučić
- BIHfAnatiC86
- Kontakt:
Odbrana nam je beton po ovim do sada odigranim prijateljskim utakmicama, ako se ne varam 13-0 gol razlika, izgubili smo samo na penale od Mosevca...
-
- Kontakt:
BIHfAnatiC86 je napisao/la:ti bas ne pratis olimpik, ne treba se zanositi, jos smo daleko od mnogo cega, ali nadajmo se da ce postepeno sve doci na svoje, evo i nama dolazi nas Brandaonebeskasila je napisao/la:Uz ovakve uslove ovo imamo mi i Velez. Kako ljudi rade za mjesec dana vise nego svi lopovi za deset godina svaka im cast
Ima i olimpik al kod njih je za mene vise pranje para nego bilo sta drugo. Nadam se da ce ovaj napadax biti neko koga dugo nismo imali
Treba se uraditi nesto po pitanju igraca do 21 godine ... I prosle sezone smo imali problem oko toga , da smo na pocetku tekme pravili izmjene..
Bus preticao kamion,iz suprotne strane naletio golf2 i zabio se u bus..uglavnom ništa strašno,nema težih povreda,sve se dobro završilo.ASD je napisao/la:Sta bi ono, vidim na stranici pise da je bio udes.
Mogući protivnik je Dinamo 2 za generalku.Iceplayer je napisao/la:Posto su sve prve lige pocele sa takmicenjem tesko da ce netko atraktivan iz regiona doci, trenutacno Borac ili netko iz nizih liga moze doci naravno ako neko ne bude toliko naklonjen da u pocetku sezone riskira sa dovodenjem tima u Bihac.harden je napisao/la:Nije jos uvijek dogovoreno, trazi se atraktivan i dobar protivnik.BIHfAnatiC86 je napisao/la:zna li se s kim se igra generalka?
it's football day
nebeskasila je napisao/la: Ima i olimpik al kod njih je za mene vise pranje para nego bilo sta drugo. Nadam se da ce ovaj napadax biti neko koga dugo nismo imali

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Jos od ove sezone ima novo pravilo, nema vise izmjena odmah na pocetku... tri igraca moraju poceti i igrati citavo prvo poluvrijeme.Mramic24 je napisao/la:Treba se uraditi nesto po pitanju igraca do 21 godine ... I prosle sezone smo imali problem oko toga , da smo na pocetku tekme pravili izmjene..
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ja očekujem odmah prvu domaću pun stadion, treba doći i podržati ovo, dobra priča, rade se dobre stvari... šta još više treba ljudima?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ima li danas trening?
-
- Kontakt:
Da li neko zna hoce li Sila Nebeska organizovano ici na utakmice. Mislim da je to 100% sigurno da hoce ali etl da pitam jer mi fale ta okupljanja. I zna li ko kad se krov mijenja hoce biti to sve gotovo do pocetka sezone
Zna li se ko je?Također već u subotu ( 04.08.2018 godine ) gostovati jedna jako poznata i renomirana ekipa na našem stadionu, te se želimo predstaviti kao odlični domaćini, a i želimo da stadion dobije novi izgled!
Ma nista dolazi Hajdukova druga ekipa koja se takmici u drugom rangu
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
-
- Kontakt:
Pa nema nikakve najave nema niceg a i tesko je sad naci dobru ekipu jer svi su vec poceli ligu igrati Europske utakmice tako da dobro i ovo
Nije uopšte važno ko će biti protivnik. Možda bi bilo da bude neko atraktivan zbog toga što bi ta utakmica trebala da bude oproštaj za neke stare igrače.
Ono što je sad po meni najvažnije je stvaranje infrastrukture i početak rada omladinske škole. Da konačno počnemo stvarati svoje igrače a ne stalno dovoditi neke strance. A misli da je to i cilj novom vlasniku jer on sigurno očekuje da počne zarađivati a to može prodajom igrača.
Ono što je sad po meni najvažnije je stvaranje infrastrukture i početak rada omladinske škole. Da konačno počnemo stvarati svoje igrače a ne stalno dovoditi neke strance. A misli da je to i cilj novom vlasniku jer on sigurno očekuje da počne zarađivati a to može prodajom igrača.
-
- Kontakt:
Kako ce ici omladinska skola jer pise Ajax Jedinstvo. Na koji fazon ce funkcionisati?BihacSN je napisao/la:Nije uopšte važno ko će biti protivnik. Možda bi bilo da bude neko atraktivan zbog toga što bi ta utakmica trebala da bude oproštaj za neke stare igrače.
Ne znam. Rekli su objaviti u narednim danima opširnije informacije
U subotu dolazi klub iz Srbije a nezz koji ,pricao veceras sa jednim od boljih igraca Jedinstva ali mi nije htjeo reci koji je klub jer se to moze izjaloviti,dolaze jos dva igraca iz HNL al mi lik kaze da nije sve tako bajno i sjajno,budemo vidjeli kako ce se to sve razvijati,jbg ako je taj neko investitor pa de kupi stolice jbte a ne donacije,grad je sve prepustio tom liku a sad treba da raja sve kupi i pravi..ma je.. to, ako ulazes nemoj prositi..
U 11:00 prije podne farbanje betona na zapadu pa ko moze bujrum,eto da pomognemo "sirotinji" 

Ma ja ne valja ni ovo sad nista , bolje je bilo proslih godina , jos se nije rodio ko bi narodu ugodio , ko hoce nek uzme ko nece nek produzi dalje, ali onaj sto ima neke zamjerke u ovakvom stanju je onaj koji Jedinstvu ne zeli dobro ...AskoSN je napisao/la:U subotu dolazi klub iz Srbije a nezz koji ,pricao veceras sa jednim od boljih igraca Jedinstva ali mi nije htjeo reci koji je klub jer se to moze izjaloviti,dolaze jos dva igraca iz HNL al mi lik kaze da nije sve tako bajno i sjajno,budemo vidjeli kako ce se to sve razvijati,jbg ako je taj neko investitor pa de kupi stolice jbte a ne donacije,grad je sve prepustio tom liku a sad treba da raja sve kupi i pravi..ma je.. to, ako ulazes nemoj prositi..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.