Od veselja ili u pi*du materinu?alacious je napisao/la:Ne znam zašto, ali imam onaj neki pozitivni osjećaj u sebi, da će sve na kraju biti kako treba.
Ako je suditi po mom osjećaju, onda ćemo svi letiti.fks74 je napisao/la:Joj koliko nam malo treba da se dignemo sa dna. Samo molim boga da poslije cetvrtka ne bude psovanje od - do. Mislim ja necu a nadam se ni drugi, sto god bilo.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Da li bi potpisali da prođemo Atalanta, a onda da ispadnemo od Islanđana 
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Bi li se u Engleskoj pratio Puzogaca,Melunovic,Baric,Stojcev,Zlatkovic ? Nije do kulture daj nesto ovako i eto ti kulture dolaska na sportska borilista.Kad se ponude Mujakic,Pidro,Sabanovic,Resic,Mustafic i dr. bit ce redovno 6/7 hiljada uz pristojne cijene.6/7 hiljada u BiH je kao 30h. u Njemackoj ili Engleskoj.Zar ne?Pitaristok je napisao/la:pa da evander, upravo tako, sve me navodi na pomisao da mi BIH niamo bas toliki zaljubljenici u fudbal (il je mozda to da nas tv ekrani sve vise udaljavaju od stadiona) a takoder i to dodaj sto kazes da nemamo kulturu odlaska il posjecivanja sportskih događaja.Evander je napisao/la:Pa od 1995. do danas u BiH nije bilo preko 30 000 vise od 10-15 puta.Pitaristok je napisao/la:mogu samo reci sledece
ako ne bude preko 30k gledalaca
onda moj zakljucak je da se kod nas ne prati fudbal u tolikoj mjeri
Par puta reprezentacija, jednom Zeljo, par puta mi i nekoliko poslijeratnih derbija.
Nemamo mi kulturu odlaska na sportske priredbe.
Pa kad reprezentacija igra, ako je neka manje atraktivna utakmica, ne moze se napuniti stadion koji je manji od vecine danasnjih kosarkaskih dvorana u Europi. I onda mi za sebe kazemo da smo "fudbalska" nacija. Samo mi nije jasno po cemu.
bas me interesuje
koliko bi bilo gledalaca da se organjizuje manifestacija npr drogom protiv sporta
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Iz Dresdena 300 momaka! 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- ElCartel11
- Kontakt:
Kad se pomarisu sa FrankfurtovcimaHigh je napisao/la:Iz Dresdena 300 momaka!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Selma?koalem je napisao/la:Ova srednja ime na PM XD
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ne piši svašta. Pogotovo ne laži.High je napisao/la:Iz Dresdena 300 momaka!
Slobodno ti onda obriši dvije nule! Ili dodaj!Erso je napisao/la:Ne piši svašta. Pogotovo ne laži.High je napisao/la:Iz Dresdena 300 momaka!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Bas me sjeta puca,svjedokom sam svih ovih momenata ,izuzev Haseta rahmetli.kako ce Vama biti kad za 30 g. aBd budete gledali klip u kojem ce biti Atalanta.f0rest1946 je napisao/la:
Kako te Samo Volim Sarajevo
Najezim se sav od ovog videa, kako bi volio da neko napravi bolju kvalitetu i da doda jos stvari
Samo da nas @joker90 ne ispehira!
Kakvih 300 Drezdenovaca, pa u Italiji ih jedva 15 dodje sa par nasih sto su dole. I oni su u bunilu sto se tice nas.
Nesto sjedim i kontam, gdje nam je amidza? Hoce li doci? Debil onaj, ako prodjemo ovakvi, Atalantu i isti, ako ne upumpa kakve love za neke kapitalce, treba na istoku svaku tekmu da stoji TAN OUT!!! KOji ce nam qrac, kad ga boli qrac.
Nesto sjedim i kontam, gdje nam je amidza? Hoce li doci? Debil onaj, ako prodjemo ovakvi, Atalantu i isti, ako ne upumpa kakve love za neke kapitalce, treba na istoku svaku tekmu da stoji TAN OUT!!! KOji ce nam qrac, kad ga boli qrac.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Povest cemo 1:0, oni ce izjednaciti i tako ce ostati do kraja.
Citiram se u cetvrtak poslije utakmice
Citiram se u cetvrtak poslije utakmice
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Citat
PostPostao/la egzodus1946 » 25 jul 2018, 20:45
2:2
Je li se ovo komentarisalo? Mozda mi je promaklo ,ne vidim da se nesto javlja , mozda radi prognoze tekme na Kosevu.
PostPostao/la egzodus1946 » 25 jul 2018, 20:45
2:2
Je li se ovo komentarisalo? Mozda mi je promaklo ,ne vidim da se nesto javlja , mozda radi prognoze tekme na Kosevu.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jos 40 sati
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
ElCartel11 je napisao/la:Od veselja ili u pi*du materinu?alacious je napisao/la:Ne znam zašto, ali imam onaj neki pozitivni osjećaj u sebi, da će sve na kraju biti kako treba.
Ako je suditi po mom osjećaju, onda ćemo svi letiti.fks74 je napisao/la:Joj koliko nam malo treba da se dignemo sa dna. Samo molim boga da poslije cetvrtka ne bude psovanje od - do. Mislim ja necu a nadam se ni drugi, sto god bilo.
Sve su prilike u pi*du materinu, ali ako Bog da bit će od sreće
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
- belosevic23
- Kontakt:
Jos jedno spavanje, ko mogne zaspat.. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.