Imaš od mene piće i mezu kad budeš prolazio kroz DobojRokoko87 je napisao/la:IL potpisuje.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Imaš od mene piće i mezu kad budeš prolazio kroz DobojRokoko87 je napisao/la:IL potpisuje.
krov, jača kiša i poplave se prostorije ispod tribine. Trebao se raditi idejni projekat ovo ljeto a realizacija iduće godineMahalac1987 je napisao/la:Zna li neko šta tačno koči otvaranje poslovnih prostora na istoku? Baš ružno izgleda da onako zjapi prazno, a novac od kirija bi nam još poboljšao finansijsku situaciju.
Hvala na odgovoru, uglavnom nema nekih sporova sa opštinom ili nešto tako?lev77 je napisao/la:krov, jača kiša i poplave se prostorije ispod tribine. Trebao se raditi idejni projekat ovo ljeto a realizacija iduće godineMahalac1987 je napisao/la:Zna li neko šta tačno koči otvaranje poslovnih prostora na istoku? Baš ružno izgleda da onako zjapi prazno, a novac od kirija bi nam još poboljšao finansijsku situaciju.sad, dokle se stiglo s tim...
Svako pise da blize Zrinjskom. Samo se pozurilo sa onim poklonom njemu protiv Estonaca. Mi sve fini, a nama vracaju ko najgorem neprijatelju.Zeljo92 je napisao/la:Kakav Lendric, pojma nemate kakve nam je probleme pravio dok je bio kod nas.
Koliko sam upoznat ne, firma iz Zenice radi idejni projekat. Pri izgradnji tribine su upozorili na ove probleme medjutim nasi nisu bili spremni za taj korak..Mahalac1987 je napisao/la:Hvala na odgovoru, uglavnom nema nekih sporova sa opštinom ili nešto tako?lev77 je napisao/la:krov, jača kiša i poplave se prostorije ispod tribine. Trebao se raditi idejni projekat ovo ljeto a realizacija iduće godineMahalac1987 je napisao/la:Zna li neko šta tačno koči otvaranje poslovnih prostora na istoku? Baš ružno izgleda da onako zjapi prazno, a novac od kirija bi nam još poboljšao finansijsku situaciju.sad, dokle se stiglo s tim...