Idealan scenario - bez kapi kiše i onda od pete minute prolom i pljusak do kraja tekme, mi mokri dozavrat slavimo prolaz i pravac apoteka.joker90 je napisao/la:Ima li nade da sutra bude večer bez kiše?

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Idealan scenario - bez kapi kiše i onda od pete minute prolom i pljusak do kraja tekme, mi mokri dozavrat slavimo prolaz i pravac apoteka.joker90 je napisao/la:Ima li nade da sutra bude večer bez kiše?
Da zato i pitam,ja se nadam da ce do veceras da se rasproda.Al dobro bice kod tapkarosa po cvaju,pred pocetak utakmice.uNbx je napisao/la:Istoka polagano nestaje, na pojedinim mjestima već puklo.
Ako nisi pokis'o, nisi ni gled'o Sarajevo!joker90 je napisao/la:Ima li nade da sutra bude večer bez kiše?
Ma dosta sam ovo "ljeto" puta yeban od strane kiše, moze mi biti za tri sezone..skoroalen je napisao/la:Ako nisi pokis'o, nisi ni gled'o Sarajevo!joker90 je napisao/la:Ima li nade da sutra bude večer bez kiše?
Jao pa nisu budale istok ce da bude pun, a treba ukinuti onu tampon zonu to je smiješno.mma_hz je napisao/la:Samo se nadam da nece murija jos vise ograditi onaj istok na sredini,ono je uzas zivi.
A kabanica ahhaahuNbx je napisao/la:peatchka ko ponese kišobran
Ja imam one iz Penny-a, kupio prije par godina pred onaj derbi na Koševu 0:1. Al neću nosit, srklet me hvata od njih.alijica je napisao/la:A kabanica ahhaahuNbx je napisao/la:peatchka ko ponese kišobran
ma pitanje je i sad dal ce potpisat. a da je kvalitetan i nama potreban-jest.Stroj1946 je napisao/la:Ovaj Sovsic i jest slican Saricu, samo bolja verzija od njega svakako i ofanzivniji. Ima iskustva, dobar na lopti, brz pravo. Ako bi on doso bili bas jaki u vec dobro popunjenoj sredini. Duga je sezona. A svakako nece neki sigurno przimiti kod nas, tako ovo je dobar tajming. Steta sto ga nisu ranije vrbovali prije Atalante, da barem ako nista uzvratnu odigra 60' minuta.
Hoće ako je bordo bojemoj uzor-S.G je napisao/la:Da li ce dopustit da se unesu kisobrani?
https://www.wunderground.com/forecast/b ... alwx_10dayjoker90 je napisao/la:Ima li nade da sutra bude večer bez kiše?
Meni nije jasno kod pojedinih navijaca,kao protiv Armenaca dodje frajer na Istok,u plavoj majici.Anonjimus je napisao/la:Hoće ako je bordo bojemoj uzor-S.G je napisao/la:Da li ce dopustit da se unesu kisobrani?
Slažem se, zabranio bih svaku nijansu plave boje na našoj tribiniamypitar je napisao/la:Meni nije jasno kod pojedinih navijaca,kao protiv Armenaca dodje frajer na Istok,u plavoj majici.Anonjimus je napisao/la:Hoće ako je bordo bojemoj uzor-S.G je napisao/la:Da li ce dopustit da se unesu kisobrani?
Pa **** mu mater,zar je tesko u ormaru naci neku crvenu-bordo majicu.Sve druge boje ja bi im zabranio ulaz na stadion,i pored katre koju posjeduje.
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Amidzaa, bhfanatic14, Dave, laznokrilo, Lecler, plisek, rimljanin90 i 56 gostiju.