Hvala, ali ne hvala.
NK Široki Brijeg
- Evolve
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
Amen.Evolve je napisao/la:Kakav Mamić![]()
Hvala, ali ne hvala.
Kriminalci sto dalje od naseg kluba. Dovoljno mi je bilo sto sam moro gledat Velikog Vođu kako nam drzi sveti dres na 70.rođendanu,jos da moram i onog narkomana slusat i njegove monologe.
Odmakni
SAMO ŠIROKI!
Nama treba jedan Šulenta, koji uzme titulu s igračima kojima duguju 3-4 plaće. Jer ga poštuju. U nas prvi navijači su Šilića obožavali kao igrača i kapetana, ali kao sportskog direktora ne, iako mu je ovo drugi prijelazni rok. Meni prvom ne ulijeva povjerenje, iako dao bih mu sansu jos zbog igrackih zasluga.
Mamić u klubu?
Postavit ćemo stvari realno. Klub naš je od rata privatni, grad daje neka simbolicna sredstva, javna poduzeća ponešto veće iznose, ali ruku na srce pozuzetnici ovog grada i okolice si ti koji godinama Široki drže na nivou. Bez obzira na to ne može se naći klub da na takvoj razini igra, a sa više igrača iz svog pogona, iz svog grada iz svoje Hercegovine.
Dolaskom Mamića u klub bit ćemo na 1 domaćem momku u ekipi.
Moje stajalište-bitnije mi pobjediti Zrinjskog i Sarajeva na Pecari nego eventualno Lazija ili Mariseille-a u nekoj Europa Ligi tj. U europi da smo skromni, ali jaki u BH Ligi.
Mamić u klubu?
Postavit ćemo stvari realno. Klub naš je od rata privatni, grad daje neka simbolicna sredstva, javna poduzeća ponešto veće iznose, ali ruku na srce pozuzetnici ovog grada i okolice si ti koji godinama Široki drže na nivou. Bez obzira na to ne može se naći klub da na takvoj razini igra, a sa više igrača iz svog pogona, iz svog grada iz svoje Hercegovine.
Dolaskom Mamića u klub bit ćemo na 1 domaćem momku u ekipi.
Moje stajalište-bitnije mi pobjediti Zrinjskog i Sarajeva na Pecari nego eventualno Lazija ili Mariseille-a u nekoj Europa Ligi tj. U europi da smo skromni, ali jaki u BH Ligi.
Danas prijateljska s Čapljinom od 17.30h
Dino će isto nastupiti..
Dino će isto nastupiti..
Samo jedno ime
Pocivaj u miru legendo
Eto Emira Suljagica, pazi seSkriparMo je napisao/la:
Pocivaj u miru legendo
Najveci ikad, legendo pocivaj u miru
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
since1948 je napisao/la:![]()
Kriminalci sto dalje od naseg kluba. Dovoljno mi je bilo sto sam moro gledat Velikog Vođu kako nam drzi sveti dres na 70.rođendanu,jos da moram i onog narkomana slusat i njegove monologe.
Odmakni![]()
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
Cabraja 4 gola zabio
Znaci Dino bi mogao igrati u nedjelju?
Znaci Dino bi mogao igrati u nedjelju?
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Ko vam ne igra il' je suspendovan za utakmicu u nedjelju?
lijep pozdrav
lijep pozdrav
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
- Evolve
- Kontakt:
Iz mlađih kategorija,mislim kadeti su u pitanju,a Petar Zovko golman prešao u Sampdoriu.Evolve je napisao/la:Ko je ovaj Vištica sto je igrao danas?
Igraj Široki ti si najbolji!
Mislim da ce ovo biti prvi put nakon skoro godinu dana da ce svi igraci biti treneru na raspolaganjuLampard8 je napisao/la:Ko vam ne igra il' je suspendovan za utakmicu u nedjelju?
lijep pozdrav
Oce moc teren izdrzat 3 utakmice u tjedan dana?
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
Koliko bude ulaznica u prodaju kad se igraju Europske utakmice i na kojoj su tribini smjesteni gosti?
The Nobles ⚔
Treba sve podrediti utakmici finala MZ,ako treba i odgoditi sve ostale.LoveSB96 je napisao/la:Oce moc teren izdrzat 3 utakmice u tjedan dana?
Igraj Široki ti si najbolji!
Trenutno korisnika/ca: 19FKS46, Amco46, Argentina, Bejker, boki86, bvsic, Dilajla1946, diplomatija, GrbavicaHrammm, Hajdeee, iliyaa8, invincible1921, lakilone, mnon46, primussucks, rishovski, ronaldo99, Tihi, Turo, Wagner96, WeekendOffender i 148 gostiju.