EDIT:
Citam upravo sad da su tek danas imali prvi trening.

Valjda bi im Djogic trebao biti fokus ove sezone.
Moderator/ica: GracanicaAA
Tesko je to procijeniti, jer zavisi i od nekih drugih faktora, recimo koliko su redovne plate, koliko ce igraci ozbiljno shvatiti sve to i kako ce ozbiljno pristupiti, koliko trener poznaje ovu ligu itd.Mokroguz je napisao/la:Kad pocne sezona, vidjet cemo ko je bolje procjenio situaciju.
EDIT:
Citam upravo sad da su tek danas imali prvi trening.
Zeznuse meASD je napisao/la:Tesko je to procijeniti, jer zavisi i od nekih drugih faktora, recimo koliko su redovne plate, koliko ce igraci ozbiljno shvatiti sve to i kako ce ozbiljno pristupiti, koliko trener poznaje ovu ligu itd.
Prvi trening su imali 10.7, oni i Jedinstvo su zadnji krenuli s pripremama, to im je najveci problem.
Metalleghe je imao isti problem na pocetku prosle sezone.
To gore iz linka je NK Vitez iz Buzima, ekipa koja ce od ove sezone igrati prvu kantonalnu ligu USK.
Poslije sedam godina se vraća u Slaviju.ASD je napisao/la:Regoje ipak ide u Slaviju, tamo se ozbiljno pojacavaju.
Regoje,Kokot,Scepanovic .Radovanovic,mozda sam nekoga i zaboravio!Mokroguz je napisao/la:Malo off-topic, ali koji su to presli u Slaviju?
Pravo dobro se pojacali. Jos imaju Pusaru, Antica i novog golgetera Nemanju Stojanovica.flagrantus je napisao/la:Regoje,Kokot,Scepanovic .Radovanovic,mozda sam nekoga i zaboravio!Mokroguz je napisao/la:Malo off-topic, ali koji su to presli u Slaviju?
Antic je u Bihacu.Mokroguz je napisao/la:Pravo dobro se pojacali. Jos imaju Pusaru, Antica i novog golgetera Nemanju Stojanovica.flagrantus je napisao/la:Regoje,Kokot,Scepanovic .Radovanovic,mozda sam nekoga i zaboravio!Mokroguz je napisao/la:Malo off-topic, ali koji su to presli u Slaviju?
Razic - BratstvoKonjicBOY je napisao/la:FK Igman (za sad potvrđeno)
Dolasci:
Safet Šivšić - NK Vitez
Ibrahim Hrvat - TOŠK
Irhan Smajić - Metalleghe
Aldin Hrvanović - Čapljina
Odlasci:
Vasilije Kolak - Zrinjski
Aldin Kovačević - Turbina
Vedad Šabanović - Klis
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.