Ne krivi su konobari u MetropolisuSamozdravlje je napisao/la:Meni najdrazi igrac poslije agresije,puno mi je zao sto je ovako zavrsilo.Sumnjam da je on krivac, a nekad ce se saznati istina.Nadam se da Said nije kriv koliko ste ga stavljali na stub srama.Said,Said,said,Said Huseinovicjoker90 je napisao/la:Da nismo otjerali ovog covjeka, mogli bi se sutra nadati necemu. Opet ce nas sa zapada pratiti sutra ako Bog da iako mu nismo dali pravu sansu.
![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
19.000 karti je odštampano, sutra ide još. Reče teta sa šaltera u klubu
100% momak otjeran kao invalid, kazu, ne moze igrati ozbiljan fudbal. Igrao prva dva kola za Slobodu. E, da nam je bar jedan majstor sutra da 'stane' na loptu kad zagusti.joker90 je napisao/la:Da nismo otjerali ovog covjeka, mogli bi se sutra nadati necemu. Opet ce nas sa zapada pratiti sutra ako Bog da iako mu nismo dali pravu sansu.
I dan danas mi nije jasno kako smo ispali od zetejoker90 je napisao/la:Da nismo otjerali ovog covjeka, mogli bi se sutra nadati necemu. Opet ce nas sa zapada pratiti sutra ako Bog da iako mu nismo dali pravu sansu.
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2
- dynamodresden1
SVI NA SJEVER !uNbx je napisao/la:Dobro te kralju sa tim sad, poslije četvrtka pa palamudite o tome, beze ćejf kvarite.
btw, niko ništa ne priča o koreografijama qrcima palcima, sprema li se išta?
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Pasa ja ti kazem cinjenicu sad ce nas biti 20 000, a kad opet Sarajevo bude lose igralo bice hiljadu ljudi, identifikovao sam se mozda da kako god je Sarajevo igralo i gdje god isao sam i pratio i kod kuce i na strani, nego mi je pun **** ovih sto glume da su pravi a oni se mogu sami prepoznati. I onda ce se opet od kuce pratiti utakmice i pljuvat na forumu kako ko stigne, a nece niko otici u bjeljinu ili sta ja znam u neko selo da gleda utakmicu, a svi ste mi pravi navijaci nema sta, cast izuzecima.brojjedan je napisao/la:Necu ti odgovoriti na ovo, objasnili su ti momci vec. Identifikovao si se gdje pripadaš.Vieira je napisao/la:Hoce li tih 10 hiljada pravih ici u tuzlu protiv slobode?brojjedan je napisao/la:Da hoce sutra od 19 do 21 prolom oblaka biti pa da na stadionu ogromna vecina budu onih koji znaju sve igrace i na evropskim nikad ne sjede. Ovi karte nek kupe i kuci na gledanje. Sutra treba SVI da navijamo 90 min. makar nas bude 10 000, al pravih. Prolazimo.
YOU CAN'T PLAY FOR ARSENAL AND GIVE UP, NO MATTER WHAT THE SCORE IS.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Vjerovatno imas vise info ,ali ne treba zaboraviti da je u Dinamu imao ovo sto sad Radovc ima u FKS.Esport je napisao/la:Ne krivi su konobari u MetropolisuSamozdravlje je napisao/la:Meni najdrazi igrac poslije agresije,puno mi je zao sto je ovako zavrsilo.Sumnjam da je on krivac, a nekad ce se saznati istina.Nadam se da Said nije kriv koliko ste ga stavljali na stub srama.Said,Said,said,Said Huseinovicjoker90 je napisao/la:Da nismo otjerali ovog covjeka, mogli bi se sutra nadati necemu. Opet ce nas sa zapada pratiti sutra ako Bog da iako mu nismo dali pravu sansu.
![]()
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Pravu istinu nikad nećeš saznati. Uvijek će postojati dvije verzije. Hvala mu za show protiv Bugara i to je to. A dosta boljih igrača je bilo poslije agresije...
Vidi Kafedžićke jr.

Vidi Kafedžićke jr.

® GONGASHI POWERHOUSE ®
da se bogdo nikad nije vraćo, pa da nam svima ovaj klip ostane referenca po kojoj ćemo ga se sjećat , ovako znamo da je ovo bila sreća, bljesak i ništa više.... 
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Suplja prica drug bgm. Znas zasto? Svi smo mi jednom "prvi put isli" i svi smo mi jednom "isli samo na derbi" , pa onda krenuli na domace skoro sve, pa onda na bliza gostovanja.Vieira je napisao/la:
Pasa ja ti kazem cinjenicu sad ce nas biti 20 000, a kad opet Sarajevo bude lose igralo bice hiljadu ljudi, identifikovao sam se mozda da kako god je Sarajevo igralo i gdje god isao sam i pratio i kod kuce i na strani, nego mi je pun **** ovih sto glume da su pravi a oni se mogu sami prepoznati. I onda ce se opet od kuce pratiti utakmice i pljuvat na forumu kako ko stigne, a nece niko otici u bjeljinu ili sta ja znam u neko selo da gleda utakmicu, a svi ste mi pravi navijaci nema sta, cast izuzecima.
Moja prva je bila grbavica 95. Onaj prvi derbi sa njima poslije rata 1-1 koliko se sjecam stari me vosio. I tu se "konektujes". Mozda ce neko za 20 god reci da mu je prva bila atalanta i da je poslije sve isao.
Pa moje prvo godatovanje 2005. Zenica, pa onda 2007-8-9-10 bez propustene tekme haman, kuci i u gostima, cak i one kup tekme protiv Novog grada negdje kod granice .... pa opet zahlasi to pa se ide kad se moze, ali se ide. Domace se ne fule, gostujuce kad se moze. Navijaci se dijele na one koji jesu i nisu, svi oni vole sarajevo, neko manje neko vise i to tebe kao navijaca ne bi trebalo da brine. Ides ti, poveo si jos 5 ljudi , nagovorio i ti si svoje uradio. Uzivaj, nisu ceste ovakve tekme, znam iz iskustva.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Nece aBd Sarajevo biti lose (mozda tekma dvije),ali na ternu je bordo klan,sto nije bilo odavno.Ne pises ti lazi za zadnjih desetag god.,nego iz loseg iskustva i straha ne vidis dobrotu(koju nas oba prizeljkujemo , a ja vidim,kazem oba a mislim svi Pitari i Hordasi).@AkademijaVieira je napisao/la:
Pasa ja ti kazem cinjenicu sad ce nas biti 20 000, a kad opet Sarajevo bude lose igralo bice hiljadu ljudi, identifikovao sam se mozda da kako god je Sarajevo igralo i gdje god isao sam i pratio i kod kuce i na strani, nego mi je pun **** ovih sto glume da su pravi a oni se mogu sami prepoznati. I onda ce se opet od kuce pratiti utakmice i pljuvat na forumu kako ko stigne, a nece niko otici u bjeljinu ili sta ja znam u neko selo da gleda utakmicu, a svi ste mi pravi navijaci nema sta, cast izuzecima.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Izgleda da je prodano 3850 karti zakljucno sa ovim danom.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
Samozdravlje
- Kontakt:
[quote="Derdiyok"]Pravu istinu nikad nećeš saznati. Uvijek će postojati dvije verzije. Hvala mu za show protiv Bugara i to je to. A dosta boljih igrača je bilo poslije agresije...
Nije vrijeme i ispostovat cu raju i trenutak , ali ako nemas protiv i evo molim te da me uputis sto ne znam , ali drugom prilikom . Iskreno te pozz. bez trunke ironije.
Nije vrijeme i ispostovat cu raju i trenutak , ali ako nemas protiv i evo molim te da me uputis sto ne znam , ali drugom prilikom . Iskreno te pozz. bez trunke ironije.
Normalno sve to stoji nista ja nisam mislio lose protiv normalnih ljudi dodju godine, dodje porodica, ne mogu ljudi vise davati maximum, nego govorim o ovim sto do 12 mrze sebe a poslije 12 citav svijet, i onda kad ne ide psuju majke, sestre, pljuju gdje god mogu, samo pametuju, a ne dodju na Kosevo uprkos sto nije sve kako treba ne kupe kartu 5-10 km i tako pomognu klubu. A svim iskrenim i pravim kapa do poda.Pantelija je napisao/la: Suplja prica drug bgm. Znas zasto? Svi smo mi jednom "prvi put isli" i svi smo mi jednom "isli samo na derbi" , pa onda krenuli na domace skoro sve, pa onda na bliza gostovanja.
Moja prva je bila grbavica 95. Onaj prvi derbi sa njima poslije rata 1-1 koliko se sjecam stari me vosio. I tu se "konektujes". Mozda ce neko za 20 god reci da mu je prva bila atalanta i da je poslije sve isao.
Pa moje prvo godatovanje 2005. Zenica, pa onda 2007-8-9-10 bez propustene tekme haman, kuci i u gostima, cak i one kup tekme protiv Novog grada negdje kod granice .... pa opet zahlasi to pa se ide kad se moze, ali se ide. Domace se ne fule, gostujuce kad se moze. Navijaci se dijele na one koji jesu i nisu, svi oni vole sarajevo, neko manje neko vise i to tebe kao navijaca ne bi trebalo da brine. Ides ti, poveo si jos 5 ljudi , nagovorio i ti si svoje uradio. Uzivaj, nisu ceste ovakve tekme, znam iz iskustva.
YOU CAN'T PLAY FOR ARSENAL AND GIVE UP, NO MATTER WHAT THE SCORE IS.
Trenutno korisnika/ca: Jet2Holiday i 11 gostiju.