I šta je napravio?Tuzlak04 je napisao/la:Jedino je Tare bio kalibar od generacije poslije rata .. . ovo sve je buranija.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Niko, niko, samo Sloboda
- Beduin
- Kontakt:
On je imao finu ponudu vani da ide i napreduje, kad je bio u najboljoj formi, ali nas glupi direktor mu je obecavao jak transfer i dobru zaradu, medio mu i supljirao pa je ostao u klubu, a onda se i povrijedio. Ostalo je sve historija.katarakta je napisao/la:I šta je napravio?Tuzlak04 je napisao/la:Jedino je Tare bio kalibar od generacije poslije rata .. . ovo sve je buranija.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
poenta?katarakta je napisao/la:I šta je napravio?Tuzlak04 je napisao/la:Jedino je Tare bio kalibar od generacije poslije rata .. . ovo sve je buranija.
Tare koji je bogomdan talenat nije nista napravio , a Smajic koji je prosjek prosjeka ce napraviti?
wau
tz tz tz tz tz tz
Daj nam Senco Gorana Karanovica dovedi da prekucamo ligu 
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kod Engleza postoje tri tima, prvi, U23 i U18. Svi igraju svoje lige i trener prvog tima moze u svakom trenutku prebaciti igraca iz prvog tima u U23 ili obrnuto.guillermo je napisao/la:Da je makar na probi u prvoj ekipi kod Jokanovica,trenira sa amaterskom u23 ekipom
U timu U23 igraju igraci koji su iz omladinskog ali su navrsili 18 i oni koji cekaju posudbe kako bi se razvijali. Znaci on bi gotovo sigurno isao na posudbu negdje u Englesku ili vani i pratili bi napredak te ako eksplodira vratili ga nekad u prvi tim. A Englezima je bitno da svaki prelazni skupe par talenata. Oni njega svakako ne bi doveli da igra u prvom timu sa 18 godina vec kao zalog za buducnost.
Ne bi on bio prvi igrac sa Balkana koji bi na ovaj nacin isao, a niko od njih nije u planu da bude instant pojacanje vec kao projekt. U Engleskoj svi ti mladji dok ne zaigraju za prvi tim prodju 2-3 posudbe u lige nize kako bi igrali i dokazali se.
work permittuzlak1987 je napisao/la:Kod Engleza postoje tri tima, prvi, U23 i U18. Svi igraju svoje lige i trener prvog tima moze u svakom trenutku prebaciti igraca iz prvog tima u U23 ili obrnuto.guillermo je napisao/la:Da je makar na probi u prvoj ekipi kod Jokanovica,trenira sa amaterskom u23 ekipom
U timu U23 igraju igraci koji su iz omladinskog ali su navrsili 18 i oni koji cekaju posudbe kako bi se razvijali. Znaci on bi gotovo sigurno isao na posudbu negdje u Englesku ili vani i pratili bi napredak te ako eksplodira vratili ga nekad u prvi tim. A Englezima je bitno da svaki prelazni skupe par talenata. Oni njega svakako ne bi doveli da igra u prvom timu sa 18 godina vec kao zalog za buducnost.
Ne bi on bio prvi igrac sa Balkana koji bi na ovaj nacin isao, a niko od njih nije u planu da bude instant pojacanje vec kao projekt. U Engleskoj svi ti mladji dok ne zaigraju za prvi tim prodju 2-3 posudbe u lige nize kako bi igrali i dokazali se.
tz tz tz tz tz tz
Armin Hodžić je nekad davno bio u Liverpoolu, pa je sada Varešanovićev mali u Liverpoolu. @Slusalica, niko ne kaze da Tare nije bio ogroman talenat, ali nista nije napravio u karijeri. U fudbalu danas prosjek prosjeka može napraviti čudo uz dosta rada. Samo mnogo rada i sreće
Niko, niko, samo Sloboda
- tuzlak1987
- Kontakt:
I to lagano moze dobiti jer igraci koji imaju manje od 21 lakse dobijaju po drugim kriterijima..slusalica je napisao/la:work permittuzlak1987 je napisao/la:Kod Engleza postoje tri tima, prvi, U23 i U18. Svi igraju svoje lige i trener prvog tima moze u svakom trenutku prebaciti igraca iz prvog tima u U23 ili obrnuto.guillermo je napisao/la:Da je makar na probi u prvoj ekipi kod Jokanovica,trenira sa amaterskom u23 ekipom
GolemoSlobodas je napisao/la:Daj nam Senco Gorana Karanovica dovedi da prekucamo ligu
Niko, niko, samo Sloboda
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Evo Smajic se slikao u dresu Fulhama u svlacionici. Sigurno je dajdza kupio na pijaci 10 dresova Fulhama, poredao ih u prostoriji da izgleda kao da je svlacionica, pa onda uplatio clanak u novinama

Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Svlacionica je photoshop.
Ne treba, potpišu ga i pošalju na posudbu u Belgiju. Ako se pokaže, onda urgiraju preko FA kod Home Office da mu se svejedno da work permit, bez obzira koliko nastupa je imao za seniorsku reprezentaciju. Lobiranje nije ništa novo majstore. Ti zapeo za **** work permit ko da je to sad neki bauk.slusalica je napisao/la:work permittuzlak1987 je napisao/la:Kod Engleza postoje tri tima, prvi, U23 i U18. Svi igraju svoje lige i trener prvog tima moze u svakom trenutku prebaciti igraca iz prvog tima u U23 ili obrnuto.guillermo je napisao/la:Da je makar na probi u prvoj ekipi kod Jokanovica,trenira sa amaterskom u23 ekipom
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Svakako ne vjerujem da ce sad potpisat za Fulham, ali ce steci novo iskustvo i bit pod njihovim okom sigurno.
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Pa pusti ih ba vidis da pisu sta god samo da spuste Smajica i da ga omalozavaju. To su ti vatreni i odani navijaci, pokusavaju spustiti dijete kluba od 18 godina na kojem mozemo zaraditi dobre pare, ali ne znamo mi ba nista, pusti znalce nek pisu, u sve su oni upuceniRimes87 je napisao/la:slusalica je napisao/la:Ne treba, potpišu ga i pošalju na posudbu u Belgiju. Ako se pokaže, onda urgiraju preko FA kod Home Office da mu se svejedno da work permit, bez obzira koliko nastupa je imao za seniorsku reprezentaciju. Lobiranje nije ništa novo majstore. Ti zapeo za **** work permit ko da je to sad neki bauk.tuzlak1987 je napisao/la: work permit
Svakom normalnom navijacu Slobode i tuzlaku bi trebalo hit drago sto je neki momcic, djecak, Slobodino dijete otislo u tu famoznu Englesku ligu pa makar i na probu, uspije uspije ne uspije eto ga nama nazad i nikom nista cekaj zimu pa g probaj prodat. Realno momak je sa 18 godina napravio vise u zivotu i karijeri nego sto su mnogi od vas sto pisete u zivotu. Clan svih rep.selekcija do sad, prvotimac vec 2-3 godine a SAMO mu 18 godina.. mnogi su zaboravili da je imso ptije godinu i po zavrsen ugovor u Rijeci i to onda kad su bili prvaci Hr i tad mu je to propalo jer se htio rijesit Husarica i je raskinuo snjim ugovor i on mu to sve razjebe.
Elem kako god svaka cas Smaja, nije mali pritisak bit konstantno prozivan i igrat tako gdje ce se svaka tvoja greska jedva docekat da te se popljuje i opet si uspio im zacepit usta.
Elem kako god svaka cas Smaja, nije mali pritisak bit konstantno prozivan i igrat tako gdje ce se svaka tvoja greska jedva docekat da te se popljuje i opet si uspio im zacepit usta.
Ja mislim da je Smajic i kao dijete trebao u Partizan cak je bilo dogovoreno, ispravite me ako grijesim.
Svaka čast za komentar treba podržati našu djecu a ne odmah sve kritikovati i nalaziti mane Samo Sloboda.klasik je napisao/la:Svakom normalnom navijacu Slobode i tuzlaku bi trebalo hit drago sto je neki momcic, djecak, Slobodino dijete otislo u tu famoznu Englesku ligu pa makar i na probu, uspije uspije ne uspije eto ga nama nazad i nikom nista cekaj zimu pa g probaj prodat. Realno momak je sa 18 godina napravio vise u zivotu i karijeri nego sto su mnogi od vas sto pisete u zivotu. Clan svih rep.selekcija do sad, prvotimac vec 2-3 godine a SAMO mu 18 godina.. mnogi su zaboravili da je imso ptije godinu i po zavrsen ugovor u Rijeci i to onda kad su bili prvaci Hr i tad mu je to propalo jer se htio rijesit Husarica i je raskinuo snjim ugovor i on mu to sve razjebe.
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Svaka cast na komentaru, valjda dodju mozga ovi sto ga prozivaju, a kao navijaju za Sloboduklasik je napisao/la:Svakom normalnom navijacu Slobode i tuzlaku bi trebalo hit drago sto je neki momcic, djecak, Slobodino dijete otislo u tu famoznu Englesku ligu pa makar i na probu, uspije uspije ne uspije eto ga nama nazad i nikom nista cekaj zimu pa g probaj prodat. Realno momak je sa 18 godina napravio vise u zivotu i karijeri nego sto su mnogi od vas sto pisete u zivotu. Clan svih rep.selekcija do sad, prvotimac vec 2-3 godine a SAMO mu 18 godina.. mnogi su zaboravili da je imso ptije godinu i po zavrsen ugovor u Rijeci i to onda kad su bili prvaci Hr i tad mu je to propalo jer se htio rijesit Husarica i je raskinuo snjim ugovor i on mu to sve razjebe.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.