Dakle, ograma im ne gine, uzimamo ovo.benko21 je napisao/la:Sutra u 11 sati Atalanta trenira na grbavici
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Ja više neću da vodim gurbete. Uvijek ja vodim na veliku utakmicu, nek se yebu više. Kad nam dovedu u grad nekog iz liga petice možemo pričat. 
@Gefufna zadnji posjed s lijeve strane prije skretanja za stadion Koševo (iz pravca Vogošće), čovjek otvori kapiju i naplaćuje 5 KM. Imaš na Barama/ispred Bosnalijeka, imaš na Ciglanama, tu se ne plaća.
@Gefufna zadnji posjed s lijeve strane prije skretanja za stadion Koševo (iz pravca Vogošće), čovjek otvori kapiju i naplaćuje 5 KM. Imaš na Barama/ispred Bosnalijeka, imaš na Ciglanama, tu se ne plaća.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Danas oko 2 u klubu. 20-tak ljudi u redu bilo. Ispred mene tri lika, jedan uzima 5 karti, drugi 10 i treci 6... Znaci raja uzima bas masovno i za druge. Vidim neki uzimaju i 2 istok i 3 zapad, znaci uzimaju i prijateljima i vjerujem da ce cifra biti oko 20k.
Svaka cast i djevojkama u gradu, svima prilaze. Tri puta prolazim pjeske centrom i uvijek pridje sa letkom. Svaka cast...
Svaka cast i djevojkama u gradu, svima prilaze. Tri puta prolazim pjeske centrom i uvijek pridje sa letkom. Svaka cast...
Sabrine mi moje!
- Evolution87
- Kontakt:
Mozes ga kod gradjevinskog fakulteta dzabalesku ostaviti.Gefufna je napisao/la:Gdje je sutra najblizi parking?
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Takodjer kaze momak sto radi dole da je prodato 400 gostujucih karata.
Sabrine mi moje!
Jedino ako dodje u 12 sati nacice mjesto.Ostavi ti njega buraz gore na Kosevskom negdje laganica najbolje ti je da se ispalis poslije tekme najmanja guzva.Vala vazda CES naci mjesto oko zgrada prije kineske ambasade iznad ili ispod .Evolution87 je napisao/la:Mozes ga kod gradjevinskog fakulteta dzabalesku ostaviti.Gefufna je napisao/la:Gdje je sutra najblizi parking?
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Mog'o sam ga u Visokom ostavit. 
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Pa sa Kosevskog ti treba 10 minuta pjeske.Gefufna je napisao/la:Mog'o sam ga u Visokom ostavit.
FK SARAJEVO.
Ma ima na Breki zilion mjesta gdje ga može ostavit.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Dosta je karti i podijeljeno uz obnovu clanske. Ja sam danas tri clanske obnovio i dobio 3 karte,tako da i to treba imati u vidu jer fina kolicina karti ce otici i na ovaj nacin.
Kad smo igrali protiv Armenaca, ja našao mjesto kod glavnog ulaza na bolnički parking, ispred onih zgrada prekoputa, 10-ak minuta do stadiona, ništa strašno
Jel' se može uzeti ulaznica za zapad uz člansku?zagorski je napisao/la:Dosta je karti i podijeljeno uz obnovu clanske. Ja sam danas tri clanske obnovio i dobio 3 karte,tako da i to treba imati u vidu jer fina kolicina karti ce otici i na ovaj nacin.
Naravno. To jest, možeš kupiti sa popustom, a ako ćeš se učlaniti ili produžiti članstvo, dobiješ pozivnicu koja važi za sve tribine.alacious je napisao/la:Kad smo igrali protiv Armenaca, ja našao mjesto kod glavnog ulaza na bolnički parking, ispred onih zgrada prekoputa, 10-ak minuta do stadiona, ništa strašno
Jel' se može uzeti ulaznica za zapad uz člansku?zagorski je napisao/la:Dosta je karti i podijeljeno uz obnovu clanske. Ja sam danas tri clanske obnovio i dobio 3 karte,tako da i to treba imati u vidu jer fina kolicina karti ce otici i na ovaj nacin.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- Evolution87
- Kontakt:
Treba znati gdje ga tu ostavit, jer ima stekova oko fakulteta i drugih zgrada u onom kompleksumma_hz je napisao/la:Jedino ako dodje u 12 sati nacice mjesto.Ostavi ti njega buraz gore na Kosevskom negdje laganica najbolje ti je da se ispalis poslije tekme najmanja guzva.Vala vazda CES naci mjesto oko zgrada prije kineske ambasade iznad ili ispod .Evolution87 je napisao/la:Mozes ga kod gradjevinskog fakulteta dzabalesku ostaviti.Gefufna je napisao/la:Gdje je sutra najblizi parking?
A i parking od pennya nije toliko daleko
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
To sam mislio, da uzmem člansku, i da dobijem gratis zapaduNbx je napisao/la: Naravno. To jest, možeš kupiti sa popustom, a ako ćeš se učlaniti ili produžiti članstvo, dobiješ pozivnicu koja važi za sve tribine.
Trebao bih uzeti još dva zapada pored toga, hoću li moći njih dobiti sa popustom na tek izrađenu člansku, ako slučajno znaš?
Nerezonski je i ekonomski neisplativo. neštampati sve karte odjednom. Ali eto oni to rade takoMortemHz je napisao/la:Nisu stampali sve a istok uvijek plane najbrze, sutra ce biti.skoroalen je napisao/la:Evo sad od rođaka čujem da su mu neki drugovi rekli da nigdje nisu mogli istok kupit. Sad, da li nije odštampana odmah cijela tribina, da li momci petljaju nešta, da li je i Mortem pogrešno načuo...
Uglavnom sve će se znat za 24 sata aBd.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kupuju strumfovi, gostujuce karte.BosnianKingdom je napisao/la:Takodjer kaze momak sto radi dole da je prodato 400 gostujucih karata.
Oko 7:15 nije bilo istoka u bezistanu, samo sjever, u titovoj bilo...
Samo naprijed Saraj'vo!
Uzmi od nje člansku i pozivnicu, onda sa članskom u fan shop pored i kupiš dva Zapada sa popustom.alacious je napisao/la:To sam mislio, da uzmem člansku, i da dobijem gratis zapaduNbx je napisao/la: Naravno. To jest, možeš kupiti sa popustom, a ako ćeš se učlaniti ili produžiti članstvo, dobiješ pozivnicu koja važi za sve tribine.![]()
Trebao bih uzeti još dva zapada pored toga, hoću li moći njih dobiti sa popustom na tek izrađenu člansku, ako slučajno znaš?
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 5 gostiju.