Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Kupuju strumfovi, gostujuce karte.BosnianKingdom je napisao/la:Takodjer kaze momak sto radi dole da je prodato 400 gostujucih karata.
Uzmi od nje člansku i pozivnicu, onda sa članskom u fan shop pored i kupiš dva Zapada sa popustom.alacious je napisao/la:To sam mislio, da uzmem člansku, i da dobijem gratis zapaduNbx je napisao/la: Naravno. To jest, možeš kupiti sa popustom, a ako ćeš se učlaniti ili produžiti članstvo, dobiješ pozivnicu koja važi za sve tribine.![]()
Trebao bih uzeti još dva zapada pored toga, hoću li moći njih dobiti sa popustom na tek izrađenu člansku, ako slučajno znaš?
Dobro došao!remA1 je napisao/la:Ljudi sutra aBd prvi put dolazim na tekmu Sarajeva, bukvalno prvi put na tribini Koseva.. zanima me istok sjediste 25, 26 kakva je preglednost?
Nemoj ko da ismijava
Daju samo jednu sa popustom uz clansku,bar je tako danas bilo. A i pisanu obavijest su o tome stavili na ulazu u klub. Ne znam da li se kasnije u fan shopovima moze jos koja kupiti ili vode neku evidenciju o tome.alacious je napisao/la:To sam mislio, da uzmem člansku, i da dobijem gratis zapaduNbx je napisao/la: Naravno. To jest, možeš kupiti sa popustom, a ako ćeš se učlaniti ili produžiti članstvo, dobiješ pozivnicu koja važi za sve tribine.![]()
Trebao bih uzeti još dva zapada pored toga, hoću li moći njih dobiti sa popustom na tek izrađenu člansku, ako slučajno znaš?
zagorski je napisao/la:Daju samo jednu sa popustom uz clansku,bar je tako danas bilo. A i pisanu obavijest su o tome stavili na ulazu u klub. Ne znam da li se kasnije u fan shopovima moze jos koja kupiti ili vode neku evidenciju o tome.alacious je napisao/la:To sam mislio, da uzmem člansku, i da dobijem gratis zapaduNbx je napisao/la: Naravno. To jest, možeš kupiti sa popustom, a ako ćeš se učlaniti ili produžiti članstvo, dobiješ pozivnicu koja važi za sve tribine.![]()
E druze hvala ti punouNbx je napisao/la:Dobro došao!remA1 je napisao/la:Ljudi sutra aBd prvi put dolazim na tekmu Sarajeva, bukvalno prvi put na tribini Koseva.. zanima me istok sjediste 25, 26 kakva je preglednost?
Nemoj ko da ismijava![]()
![]()
![]()
To što ti piše sjedište, zanemari, možeš sjest bilo gdje, a ja ti preporučujem da se poravnaš sa tunelom, što visočije!
E ybga, jučer dok sam ja bio u klubu, ko je god pitao, rekoše dvije po članskoj...zagorski je napisao/la:Daju samo jednu sa popustom uz clansku,bar je tako danas bilo. A i pisanu obavijest su o tome stavili na ulazu u klub. Ne znam da li se kasnije u fan shopovima moze jos koja kupiti ili vode neku evidenciju o tome.alacious je napisao/la:To sam mislio, da uzmem člansku, i da dobijem gratis zapaduNbx je napisao/la: Naravno. To jest, možeš kupiti sa popustom, a ako ćeš se učlaniti ili produžiti članstvo, dobiješ pozivnicu koja važi za sve tribine.![]()
Joj brate,moraces mi hallaliti al kad si mi rekao to za sjedišta oplakao sam.To br sjedišta batali.remA1 je napisao/la:Ljudi sutra aBd prvi put dolazim na tekmu Sarajeva, bukvalno prvi put na tribini Koseva.. zanima me istok sjediste 25, 26 kakva je preglednost?
Nemoj ko da ismijava
Taj drugi put mi je skoro najteži poraz ikad. Ima Arena prijatelju...KEC je napisao/la:Ja cu za svaki slučaj parkirati na ilidzi i gradskim saobracajem na kosevo xd
Valjda sad donesem srecu Sarajevu ovo mi je treci akbda mec..
Prvi put Sloboda u kupu tri komada dade, sljedeći put gradski derbi stevanovic kad je dao za pobjedu, ako sutra zijanimo zabranite mi ulazak ubuduce hah
Prvi se maćići u vodu bacaju.KEC je napisao/la:Ja cu za svaki slučaj parkirati na ilidzi i gradskim saobracajem na kosevo xd
Prvi put Sloboda u kupu tri komada dade, sljedeći put gradski derbi stevanovic kad je dao za pobjedu, ako sutra zijanimo zabranite mi ulazak ubuduce hah
NApreduje. PRvo 0-3, pa 0-1, znači moglo bi biti 1-0uNbx je napisao/la:Taj drugi put mi je skoro najteži poraz ikad. Ima Arena prijatelju...KEC je napisao/la:Ja cu za svaki slučaj parkirati na ilidzi i gradskim saobracajem na kosevo xd
Prvi put Sloboda u kupu tri komada dade, sljedeći put gradski derbi stevanovic kad je dao za pobjedu, ako sutra zijanimo zabranite mi ulazak ubuduce hah![]()
![]()
Jesi odavde ili?remA1 je napisao/la:Ljudi sutra aBd prvi put dolazim na tekmu Sarajeva, bukvalno prvi put na tribini Koseva.. zanima me istok sjediste 25, 26 kakva je preglednost?
Nemoj ko da ismijava
Psihicki se pripremi za bogat repertoar psovki... od krusnih mrvi, preko blize familije, do deve na kojoj je pejgamber polagao vozacki.remA1 je napisao/la:E druze hvala ti punouNbx je napisao/la:Dobro došao!remA1 je napisao/la:Ljudi sutra aBd prvi put dolazim na tekmu Sarajeva, bukvalno prvi put na tribini Koseva.. zanima me istok sjediste 25, 26 kakva je preglednost?
Nemoj ko da ismijava![]()
![]()
![]()
To što ti piše sjedište, zanemari, možeš sjest bilo gdje, a ja ti preporučujem da se poravnaš sa tunelom, što visočije!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.