Znači da durbin ponesem..belosevic28 je napisao/la:Na zapadu sa ekipicom iz Svedske. Ima jedna prepoznatljiva plavusa![]()
@uNbx sta si sarnuo na maju :-O
Uslikaću kad dobijem
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Znači da durbin ponesem..belosevic28 je napisao/la:Na zapadu sa ekipicom iz Svedske. Ima jedna prepoznatljiva plavusa![]()
Da je bilo srece kad si dolazio mogao si je upoznati ali ne dodjose tada...uNbx je napisao/la:Znači da durbin ponesem..belosevic28 je napisao/la:Na zapadu sa ekipicom iz Svedske. Ima jedna prepoznatljiva plavusa![]()
Uslikaću kad dobijem
Ma kakvi druze, TravnikMortemHz je napisao/la:Jesi odavde ili?remA1 je napisao/la:Ljudi sutra aBd prvi put dolazim na tekmu Sarajeva, bukvalno prvi put na tribini Koseva.. zanima me istok sjediste 25, 26 kakva je preglednost?
Nemoj ko da ismijava
Aha.. ma nista, samo dodji malo ranije sjedi na sredinu i to je to.remA1 je napisao/la:Ma kakvi druze, TravnikMortemHz je napisao/la:Jesi odavde ili?remA1 je napisao/la:Ljudi sutra aBd prvi put dolazim na tekmu Sarajeva, bukvalno prvi put na tribini Koseva.. zanima me istok sjediste 25, 26 kakva je preglednost?
Nemoj ko da ismijava
Sretno i laganini, i ja sutra dovodim raju koja nikad nije pogledala uživo utakmicu naše lige, al što je zanimljivo sami se javili da žele ićiremA1 je napisao/la:Ma kakvi druze, TravnikMortemHz je napisao/la:Jesi odavde ili?remA1 je napisao/la:Ljudi sutra aBd prvi put dolazim na tekmu Sarajeva, bukvalno prvi put na tribini Koseva.. zanima me istok sjediste 25, 26 kakva je preglednost?
Nemoj ko da ismijava
PAPE2 je napisao/la:Treba biti zadovoljan s nekim normalnim porazom,tako se i postaviti,bice nam svima lakse!!!Od petka pripreme za Slobodu,posvetiti se maksimalno nasoj ligi,hocemo titulu ove godine,nema vise opravdanja!!!
Ovaj/a covjek/zena zna rezultat,ali nece da se javi!!!egzodus1946 je napisao/la:2:2
TakoooHigh je napisao/la:Smanjuje se mogućnost padavina.
Ma svaka cast momcima koji dolaze,ali meni se desilo tako 2/3 puta pored mene na evropskim tekmama na slovu"R",sjede i ko nesto se raduju,a ja sam uvijek bio grlat i krenu ona"Zeljo ,Zeljo evo... .. .. " mene stid usuti , a oni se smiju ..Sad se to nece desiti meni,nazalost ne mogu na tekmu(mati bolesna).@AkademijaEvander je napisao/la:Ja znam dva pasivna navijaca Zelje koji sutra idu na tekmu
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli i 17 gostiju.