application screenshot25 KM prije tekme standardno mjesto, na poluvremenu na sjeveru.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
TISU BRISI POST.POGOTOVO VJERODOSTOJAN.MALE SITNE LAZI , NE BI ODMOGLE.benko21 je napisao/la:JavierBosnia je napisao/la:Nazalost prema prognozi koja me do sada nije izdala, a strana je u pitanju
Sutra nas prati citav dan kisa, najveca oko 12h, pa opet neka malo ozbiljnija oko 16h, ostalo će sve kišice da buduupload photo website
da nije ova
yr.no ne znam jel to ta tvojabenko21 je napisao/la:JavierBosnia je napisao/la:Nazalost prema prognozi koja me do sada nije izdala, a strana je u pitanju
Sutra nas prati citav dan kisa, najveca oko 12h, pa opet neka malo ozbiljnija oko 16h, ostalo će sve kišice da buduupload photo website
da nije ova
jeste yr.no naravno da idemo nece biti prvi put da pokisnemJavierBosnia je napisao/la:yr.no ne znam jel to ta tvojabenko21 je napisao/la:JavierBosnia je napisao/la:Nazalost prema prognozi koja me do sada nije izdala, a strana je u pitanju
da nije ova
Ma cuskije da padaju, nismo od secera idemooo
Postujem ova dva momka i znam da su dobronamjerni ,oni ce ici i da cuskije padaju(@benko21 @JavierBosnia),ali oni sto se kolebaju ,moze ovo odgovoriti da odu do Titove .Pantelija je napisao/la:Ne mozea pogoditi ovo vrijeme kakvo ce biti da si ne znam ti sta. Mijenja se prkgnoza iz sata u sat, tako da je glupo o tome i pisati do sutra ub5-6 kad ce se vidjeti kako ce biti
ko zaspi veceras svaka mu castMortemHz je napisao/la:uNbx, jel to nema sna veceras?
Ovdje. Pratim već par dana.Anex je napisao/la:Gdje si to vidio brateHigh je napisao/la:Smanjuje se mogućnost padavina.
Sve su prilike....MortemHz je napisao/la:uNbx, jel to nema sna veceras?
Ako je to tačno onda sam malo zabrinut što se tiče posjete.MortemHz je napisao/la:Izgleda da je prodano 3850 karti zakljucno sa ovim danom.
Ma drug vjeruj mi da raja sto ovu temu prati danima, ne razmislja o tome da ostane kuci, ova raja ovdje je vec danima vec mislima na KosevuSamozdravlje je napisao/la:Postujem ova dva momka i znam da su dobronamjerni ,oni ce ici i da cuskije padaju(@benko21 @JavierBosnia),ali oni sto se kolebaju ,moze ovo odgovoriti da odu do Titove .Pantelija je napisao/la:Ne mozea pogoditi ovo vrijeme kakvo ce biti da si ne znam ti sta. Mijenja se prkgnoza iz sata u sat, tako da je glupo o tome i pisati do sutra ub5-6 kad ce se vidjeti kako ce biti
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Laganini1986 i 30 gostiju.