FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne mozea pogoditi ovo vrijeme kakvo ce biti da si ne znam ti sta. Mijenja se prkgnoza iz sata u sat, tako da je glupo o tome i pisati do sutra ub5-6 kad ce se vidjeti kako ce biti
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
jeste yr.no naravno da idemo nece biti prvi put da pokisnemJavierBosnia je napisao/la:yr.no ne znam jel to ta tvojabenko21 je napisao/la:JavierBosnia je napisao/la:Nazalost prema prognozi koja me do sada nije izdala, a strana je u pitanju
Sutra nas prati citav dan kisa, najveca oko 12h, pa opet neka malo ozbiljnija oko 16h, ostalo će sve kišice da buduupload photo website
da nije ova
Ma cuskije da padaju, nismo od secera idemooo
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Postujem ova dva momka i znam da su dobronamjerni ,oni ce ici i da cuskije padaju(@benko21 @JavierBosnia),ali oni sto se kolebaju ,moze ovo odgovoriti da odu do Titove .Pantelija je napisao/la:Ne mozea pogoditi ovo vrijeme kakvo ce biti da si ne znam ti sta. Mijenja se prkgnoza iz sata u sat, tako da je glupo o tome i pisati do sutra ub5-6 kad ce se vidjeti kako ce biti
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
hajmo pozitiva od kise nema nista

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
uNbx, jel to nema sna veceras?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
ko zaspi veceras svaka mu castMortemHz je napisao/la:uNbx, jel to nema sna veceras?
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Ovdje. Pratim već par dana.Anex je napisao/la:Gdje si to vidio brateHigh je napisao/la:Smanjuje se mogućnost padavina.
https://www.wunderground.com/forecast/b ... alwx_10day
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Sve su prilike....MortemHz je napisao/la:uNbx, jel to nema sna veceras?
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Još maloooo !
Najviše očekujem od Rahmanovića sutra, nadam se da će dobar pritisak vršiti na sredini terena, na nekih 40-ak metara od našeg gola, da neće dopuštati njihovim igračima da olako dođu u zonu udarca. Ako pokaže dozu agresivnosti koju pokazuje u ovosezonskim utakmicama mislim da će on biti ključan igrač “odbrane”...
Najviše očekujem od Rahmanovića sutra, nadam se da će dobar pritisak vršiti na sredini terena, na nekih 40-ak metara od našeg gola, da neće dopuštati njihovim igračima da olako dođu u zonu udarca. Ako pokaže dozu agresivnosti koju pokazuje u ovosezonskim utakmicama mislim da će on biti ključan igrač “odbrane”...
Zadnja izmjena: alacious, dana/u 02 avg 2018, 00:00, ukupno mijenjano 2 puta.
Petericu nazad i ćao. Svaku loptu nabijati u semafor!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ako je to tačno onda sam malo zabrinut što se tiče posjete.MortemHz je napisao/la:Izgleda da je prodano 3850 karti zakljucno sa ovim danom.
Mi koji smo baksuzi u tom nabijanju u semafore neko bi je dobro nabio iza Pavlovića
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ma drug vjeruj mi da raja sto ovu temu prati danima, ne razmislja o tome da ostane kuci, ova raja ovdje je vec danima vec mislima na KosevuSamozdravlje je napisao/la:Postujem ova dva momka i znam da su dobronamjerni ,oni ce ici i da cuskije padaju(@benko21 @JavierBosnia),ali oni sto se kolebaju ,moze ovo odgovoriti da odu do Titove .Pantelija je napisao/la:Ne mozea pogoditi ovo vrijeme kakvo ce biti da si ne znam ti sta. Mijenja se prkgnoza iz sata u sat, tako da je glupo o tome i pisati do sutra ub5-6 kad ce se vidjeti kako ce biti
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Ma drug vjeruj mi da raja sto ovu temu prati danima, ne razmislja o tome da ostane kuci, ova raja ovdje je vec danima vec mislima na KosevuJavierBosnia je napisao/la:Postujem ova dva momka i znam da su dobronamjerni ,oni ce ici i da cuskije padaju(@benko21 @JavierBosnia),ali oni sto se kolebaju ,moze ovo odgovoriti da odu do Titove .Pantelija je napisao/la:Ne mozea pogoditi ovo vrijeme kakvo ce biti da si ne znam ti sta. Mijenja se prkgnoza iz sata u sat, tako da je glupo o tome i pisati do sutra ub5-6 kad ce se vidjeti kako ce biti
Ti ni zamislit ne mozes koliko ja vas gotivim. Ne zbog sebe , nego da bordo mladost zivi ovu euforiju.Da Bog da vam svako dobro prvo u zivotu , a FKS je bitan dio vasih zivota(kao i meni evo vise od 50 g.).Hvala vam sto me ne napadate ,jer generacijski jaz moze biti peglanje.Bolje da me ignorisete , ne bi valjlo nesto...@Akademija .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Ne moze se upratiti to vrijeme. Nekada u jednom dijelu pada u drugom ne. Danas u gradu ubi kisa dva sata skoro, dok na Ilidzi poslije sat vremena poce, a u Vogosci prokapalo i tjt.
Sabrine mi moje!
Ti ni zamislit ne mozes koliko ja vas gotivim. Ne zbog sebe , nego da bordo mladost zivi ovu euforiju.Da Bog da vam svako dobro prvo u zivotu , a FKS je bitan dio vasih zivota(kao i meni evo vise od 50 g.).Hvala vam sto me ne napadate ,jer generacijski jaz moze biti peglanje.Bolje da me ignorisete , ne bi valjlo nesto...@Akademija .Samozdravlje je napisao/la:Ma drug vjeruj mi da raja sto ovu temu prati danima, ne razmislja o tome da ostane kuci, ova raja ovdje je vec danima vec mislima na KosevuJavierBosnia je napisao/la:Postujem ova dva momka i znam da su dobronamjerni ,oni ce ici i da cuskije padaju(@benko21 @JavierBosnia),ali oni sto se kolebaju ,moze ovo odgovoriti da odu do Titove .Pantelija je napisao/la:Ne mozea pogoditi ovo vrijeme kakvo ce biti da si ne znam ti sta. Mijenja se prkgnoza iz sata u sat, tako da je glupo o tome i pisati do sutra ub5-6 kad ce se vidjeti kako ce biti)
samo vi pisite ne zamjeram vam uopste bas nasuprot osvjezenje ste @Akademija to sam vam ukrao nadam se da se ne ljutite
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, kogmagie46, mire971 i 31 gost.