Nisam te ovaj put skontao..High je napisao/la:Maloprije sam morao izaći iz kuće i rekoh da se malo rasteretim i pobjegnem od forumskih kukanja i prognoza, zaboravim malo i na utakmicu, i krenuh biciklom, kad igrači svi ispred mene hodaju. Poslije toga i @joker90 prođe. Toliko o mom bijegu od utakmice!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Je li im prešao preko putaHigh je napisao/la:Maloprije sam morao izaći iz kuće i rekoh da se malo rasteretim i pobjegnem od forumskih kukanja i prognoza, zaboravim malo i na utakmicu, i krenuh biciklom, kad igrači svi ispred mene hodaju. Poslije toga i @joker90 prođe. Toliko o mom bijegu od utakmice!
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Znam covjeka ,ljudina , ali mladji . Nije on gledao:Sirco(Muftic),Fazlagic,Muzurovic,Jesenkovic,Vujovic,Bajic,Prodanovic,Siljkut,VAHIDIN MUSEMIC,Musovic(Radinovic) i Antic. Zivi mi i zdravi da ste BORDO omladino.Cuvajte namElcor je napisao/la:@sekac je sličnu pozitivu donosio.ThrillerHz je napisao/la:Vece su sanse da bi citali Husrefovu izjavu o terenima u nasoj drzavi i kako njih krivi za porazjoker90 je napisao/la:I ja kad im vidim napad pomislim da je mozda bolje da pada nenormalna kisa i da uslovi budu teski do bola! Valjda se nasi snadju tu bolje jer imaju iskustvo sa vaterpolo terenima najjace lige svijeta!![]()
Jel samo mene ovaj @samozdravlje asocira na nekog ili tripujem?
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Mora da se šališ.Asimetric je napisao/la:Ne znam sta vidite u Sofrancu to je obican cesac muda na terenu!
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- AlfredNobel
- Kontakt:
Vidi se da nemaš pojma.. Ahmetović je odličan igrač i uz Adukora najkonstantniji u ekipi, te Mujakića. Poželjno je da ima konkurenciju u vidu Handžića, tako i obrnuto, nema landaranja. Šofranac isto veoma dobar stoper.. A koliko ne znaš dokazuje ova izjava "da je Halilović klasa i da je uz Rahmanovića najboji igrač".. 
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Odoh pospremiti jato sova! 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ahmetovic nije los igrac ali jednostavno Handzic je bolji to je moje misljenje, kazes najkonstantniji pa mora biti konstantan kada nije imao dostojnu zamjenu do dolaska Handzica!AlfredNobel je napisao/la:Vidi se da nemaš pojma.. Ahmetović je odličan igrač i uz Adukora najkonstantniji u ekipi, te Mujakića. Poželjno je da ima konkurenciju u vidu Handžića, tako i obrnuto, nema landaranja. Šofranac isto veoma dobar stoper.. A koliko ne znaš dokazuje ova izjava "da je Halilović klasa i da je uz Rahmanovića najboji igrač"..
-
ajdohordas
- Kontakt:
de Bože pošalji kakvog sna da lakše dočekam ovo 
Ja sutra tj. vec danas idem na tekmu ponosan sto moje Sarajevo igra sa tako jakim timom. Ponosan na prvu utakmicu koju su momci odigrali i ostavili srce na terenu. Neka tako odigraju i sutra ja im necu nista zamjeriti.
Kad jedan Brazil moze primiti 7komada od Njemacke u finalu SP onda se necu razocarati ni nekom potopu ako ga i dozivimo.
Sutra je praznik fudbala i hajde da napravimo odlicnu atmosferu, pomognemo i mi sa tribina nasim momcima da pokusaju napraviti nesto sto bi ostalo upisano zlatnim slovima u nasu klupsku historiju ali i historiju fudbala u cijeloj drzavi.
Padaj sutra kiso, lij ko iz kabla da se cuje huk hordi sa tribina Haseta
Kad jedan Brazil moze primiti 7komada od Njemacke u finalu SP onda se necu razocarati ni nekom potopu ako ga i dozivimo.
Sutra je praznik fudbala i hajde da napravimo odlicnu atmosferu, pomognemo i mi sa tribina nasim momcima da pokusaju napraviti nesto sto bi ostalo upisano zlatnim slovima u nasu klupsku historiju ali i historiju fudbala u cijeloj drzavi.
Padaj sutra kiso, lij ko iz kabla da se cuje huk hordi sa tribina Haseta
Ovo sto ja nemogu spavati vise me jede taj crv kako Babuku za vikend zaustavit
i.Za ove Zapate i Gomeze mi ja lahko.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Lahka vam noc.@AkademijaInijesta je napisao/la:Spavajte ljudi, valja sutra navece aBd do zore slaviti
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Sanjal ko treće pretkolo?Samozdravlje je napisao/la:Lahka vam noc.@AkademijaInijesta je napisao/la:Spavajte ljudi, valja sutra navece aBd do zore slaviti
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Kako ce ti reci ,prije nego ustanu?@AkademijaSarajevoJeBordo je napisao/la:Sanjal ko treće pretkolo?Samozdravlje je napisao/la:Lahka vam noc.@AkademijaInijesta je napisao/la:Spavajte ljudi, valja sutra navece aBd do zore slaviti
- AlfredNobel
- Kontakt:
Jel me zezaš? To isto kao da si rekao da je Mujakić odličan na stoperu samo zato što nema konkurenciju. Ahmet je najborbeniji i najkonstantniji igrač FKS, čovjek je izuzetan profesionalac. I on i Handžić su najbolji tandem napadača u ligi.Asimetric je napisao/la:Ahmetovic nije los igrac ali jednostavno Handzic je bolji to je moje misljenje, kazes najkonstantniji pa mora biti konstantan kada nije imao dostojnu zamjenu do dolaska Handzica!AlfredNobel je napisao/la:Vidi se da nemaš pojma.. Ahmetović je odličan igrač i uz Adukora najkonstantniji u ekipi, te Mujakića. Poželjno je da ima konkurenciju u vidu Handžića, tako i obrnuto, nema landaranja. Šofranac isto veoma dobar stoper.. A koliko ne znaš dokazuje ova izjava "da je Halilović klasa i da je uz Rahmanovića najboji igrač"..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
zaspi više ybem ti pleme oči ko fildžani a krepan dibidus
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
-
Samozdravlje
- Kontakt:
lexilium 1,5 mg , neces se navuci do grupa EL.uNbx je napisao/la:zaspi više ybem ti pleme oči ko fildžani a krepan dibidus
Osvanulo je dalje ne mozee

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.