kako mislis ?MortemHz je napisao/la: Ne vjerujem da ce biti vise nas jbt
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sve je spremno, raducka se pomalo i odbrojavaju sati kad vec uNbx necealacious je napisao/la:MortemHz, jel' se spremno za večeras?
Kako se vrijeme ubija

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Koliku posjetu očekujete večeras na Koševu?
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Ja sam ih prije kupovao u peniju u Velesicima,valjda ima jos uvijek.alacious je napisao/la:MortemHz, jel' se spremno za večeras?
Kako se vrijeme ubija
Gdje ima kupiti onih običnih "jednokratnih" kabanica, što su k'o kese ?zagorski je napisao/la:Da li ce se moci kisobran unijeti?
Ili da se obezbjedim kabanicama na vrijeme...
Hvala momci, pogledat ću tamo svakako, treba se obezbijediti 

-
- Kontakt:
Kakva je situacija za sjever, hoće li biti večeras oko 6-pola 7 karata?
DON'T OPEN
DEAD INSIDE
DEAD INSIDE
Koliko su se iz uprave razletili sa ovim sastancima u ovih zadnjih par dana sa svakojakim ljudima koji nam mogu valjati , ima sponzorima dvije ljami karata da odu zivotami 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ja ba, yebe nas ženska, poručuje "obezbijedite zalihe".BosnianKingdom je napisao/la:Story od Poture hahahahahahahhahaha dovoljno govori sta nas ceka.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- AlfredNobel
- Kontakt:
Sad će Bukovica sa bromazepamom..BosnianKingdom je napisao/la:Story od Poture hahahahahahahhahaha dovoljno govori sta nas ceka.

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Stoga će večeras stadion Asim Ferhatović Hase pohoditi brojni skauti. Kako nam je potvrdio Emir Hadžić, koordinator sportskog segmenta u FK Sarajevo, očekuje se dolazak agenata i predstavnika klubova iz Njemačke, Italije, Belgije, Poljske, Srbije, Hrvatske, ali i Azije. Sasvim dovoljno da konstatujemo kako odavno jedna utakmica bordo kluba nije izazvala veću pažnju potencijalnih “mušterija” iz inozemstva.
Ko su najzanimljiviji eksponati u koševskom izlogu? Nije tajna da se neko vrijeme imena Joachima Adukora i Nihada Mujakića nalaze u notesima pojedinih čelnika evropskih ekipa, a u posljednje vrijeme interes se javio i za bisere iz omladinskog pogona, poput Pidre, Resića, Šabanovića…
No, za nešto više od samog zanimanja bordo nogometaši se već moraju izboriti. Prva prava prilika je večeras.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Dok ne dodje do lexiliuma dobro je.BosnianKingdom je napisao/la:Story od Poture hahahahahahahhahaha dovoljno govori sta nas ceka.

Sad nek pije sta hoce kuca castiDetalji pregovora između direktorice marketinga FK Sarajevo Anele Poture i rukovodstva turskog giganta u bh. predstavništvu nisu poznati, vjerovatno će mnogo toga i ostati pod onom famoznom etiketom “poslovna tajna”, ali je potpuno jasno da su obje strane zadovoljne dosadašnjim partnerstvom, jer bez toga sigurno ne bi ni ulazili u novu zajedničku avanturu
Svakako je riječ o značajnom ugovoru za klub iz Titove 38b, ali i Turkish Airlines. Prestižna aviokompanija tako nastavlja nositi rolu generalnog sponzora jednog od najznačajnijih sportskih kolektiva u BiH, kojeg upravo večeras očekuje spektakl na stadionu Asim Ferhatović Hase, u utakmici protiv italijanske Atalante.

Dakle da utvrdimo gradivo, veceras dobijamo 4:1 uz het trik Harisa Handzica.
Posjeta 27000.
Posjeta 27000.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Prije ćemo dobit 27000:0 nego što će bit 27k. 

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Jesmo li prebacili cifru 4,000 prodatih karti.
- Bordostrik
Mene malo ova početna taktika zabrinjava... Ja bih ipak krenuo ofanzivno, napadački, pa šta bude! Ovako odajemo da smo se u startu prepali i krenuli braniti, a to protiv ovakvih ekipa ne pali! Neka nas Bog dragi pogleda i pomogne da ovo igrački i navijački s pozitivnim ishodom privedemo kraju, a sa srcem šta bude, bice, ovdje mescini ni lijekovi ne pomažu! 

Neka frka, a?!
- ElCartel11
- Kontakt:
Ako ga ne primimo u prvih 20min, sve je moguce posle. Samo da Pavlovic brani ono sto bi morao i da izgledamo profesionalno u odbrani sa ofsajdom i pokrivanjem 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Tako je, prvih 20 minuta je krucijalno. Ako se to odradi kako treba, puno puno će bit lakše privest poluvrijeme kraju. A onda, u drugom poluvremenu, tu već i mi možemo bit puno opasniji.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Poklopi se, nemas pojma. Ovo je velika utakmica za njih jer su klub koji nema cesto priliku da igra u Europi. Iz njihovog ugla BiH je daleka vukojebina tako da ovo uopste nije losa cifra. Nista vise ih recimo nema u Torinu kada gostuju Juventusu.avenija je napisao/la:ovo je jako slabo za njih, porazavajuce 4 ili 5 autobusa...200 300 ljudiHajdeee je napisao/la:
Sinoc Bergamo.
Mislio sam minimalno da ce ih doci 1000 ili 15-tak buseva...
Strah sta li je
Uostalom ispracaj sve govori.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, admir1946, amypitar, Beli98, bordobijeli, BungaBum, Burberry46, bvsic, Hajdeee, Jadnimi, Konzerva, Lecler, Pitaristok, plisek, Proximic, rimljanin90, Sazg, senad82 i 97 gostiju.