Prognozira se kisaskoroalen je napisao/la:Hajd se dogovorite, jeste l' uz Misketa il' kontra njega?
Naljutit će vam se Najdraži.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
- svrakino1921
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Još bolje.svrakino1921 je napisao/la:Prognozira se kisaskoroalen je napisao/la:Hajd se dogovorite, jeste l' uz Misketa il' kontra njega?
I am coming
Cujem poraslo sa 20KM na 30 KM.svrakino1921 je napisao/la:Prognozira se kisaskoroalen je napisao/la:Hajd se dogovorite, jeste l' uz Misketa il' kontra njega?
Zna Miske gdje je bolje uloziti lovu... Samo u “navijace” ulagati treba.
To sto praonica love radi ko CNC masina to nista. SIPA ljudi, SIPA!
U kućicu, zvat ćemo Adžema da vas ponovo plodi.skoroalen je napisao/la:Ne igraju press sala i semafor.
Nije naš stadion.
Al da ne mogu Čeliku raspalom bod otkinut, dokle više? Da ne mogu jednu yebenu utakmicu u Evropi odigrat kako treba i predstavit svoju državu negdje, dokle više?
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- svrakino1921
- Kontakt:
Ma dobro toSNSa je napisao/la:Cujem poraslo sa 20KM na 30 KM.svrakino1921 je napisao/la:Prognozira se kisaskoroalen je napisao/la:Hajd se dogovorite, jeste l' uz Misketa il' kontra njega?
Zna Miske gdje je bolje uloziti lovu... Samo u “navijace” ulagati treba.
To sto praonica love radi ko CNC masina to nista. SIPA ljudi, SIPA!
Nego ja mislio ovo sto prognoziraju kisu da ponesete rezervne gace i carape al opet kontam nema krova a pitanje dal rade toaleti a Europa a Atalanta pa da se presvlacite po tribinama ne ide stvarno
Zovite, zvat ćemo i mi Čalu.Rokoko87 je napisao/la:U kućicu, zvat ćemo Adžema da vas ponovo plodi.skoroalen je napisao/la:Ne igraju press sala i semafor.
Nije naš stadion.
Al da ne mogu Čeliku raspalom bod otkinut, dokle više? Da ne mogu jednu yebenu utakmicu u Evropi odigrat kako treba i predstavit svoju državu negdje, dokle više?
Vidimo se u petom kolu komšija.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Daj sad Baju Malog.Virtu4l je napisao/la:Nemojte više Škoru.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Kako ljudi misle da me nečim yebu, da su me ispreskakali, uvrijedili, šta već...
Veće sam okršaje na našem pdf-u imao nego ovdje s vama.
Veće sam okršaje na našem pdf-u imao nego ovdje s vama.
- svrakino1921
- Kontakt:
Jutros Atalanta trenirala na nasem pomocnom stadionu
Zeljo ima deleko najbolje infrastrukturalne uslove u drzavi
GRANDE PREDSJEDNICE
Zeljo ima deleko najbolje infrastrukturalne uslove u drzavi
GRANDE PREDSJEDNICE
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Treba neko obavijestiti plavuše da danas igra i njihov klub.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- svrakino1921
- Kontakt:
Kisa golovaDdado je napisao/la:Raja, kakve su prognoze za veceras?
I na Kosevu a i na Kipru
Ja ne znam fkt sta da ocekujem. Sto se vise utakmica priblizava, to mi je teze bilo sta prognozirati. Vazda tako. Na kraju dodjem u fazu da me nista ne iznenadjuje. Tek se kasnije slegnu dojmovi. Ludilo, znaci. Mislim, o Zelji govorim.
Objektivno gledano, svi bi trebali poispadat.
Objektivno gledano, svi bi trebali poispadat.
1921
svrakino1921 je napisao/la:Kisa golovaDdado je napisao/la:Raja, kakve su prognoze za veceras?
I na Kosevu a i na Kipru
ŽELJEZNIČAR 1921
Nece bit veceras kise
Mi 1:3, vi 2:0, Zrinja 1:1 i ispadaju na penale.Ddado je napisao/la:Raja, kakve su prognoze za veceras?
Nažalost mi igramo sa 15 puta kvalitetnijom ekipom a vi ste uyebali prvu tekmu i plus smjena trenera itd. Zrinja ima nekih šansi al kad je dernek nek i hala gori, nek i oni ispadnu.
2-0 za sarajevo, 3-1 za apolon i 1-0 za valetu...skoroalen je napisao/la:Mi 1:3, vi 2:0, Zrinja 1:1 i ispadaju na penale.Ddado je napisao/la:Raja, kakve su prognoze za veceras?
Nažalost mi igramo sa 15 puta kvalitetnijom ekipom a vi ste uyebali prvu tekmu i plus smjena trenera itd. Zrinja ima nekih šansi al kad je dernek nek i hala gori, nek i oni ispadnu.
vi ste u najboljoj poziciji i trebate opravdati ulogu blagog favorita na domacem terenu! ostali su taraba...
45515
Hvala na podršci brate al se mi protiv Atalante ne možemo nazvat favoritima i da smo donijeli 0:3 iz Italije. Opet se nadam nekoj ludoj sreći, da oni pogađaju prečke i stative a da nama jedini šut bude uspješan. Al realno gledajući, oni su ipak veliki favoriti.grbavicka je napisao/la: 2-0 za sarajevo, 3-1 za apolon i 1-0 za valetu...
vi ste u najboljoj poziciji i trebate opravdati ulogu blagog favorita na domacem terenu! ostali su taraba...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.