FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Talijani od grmljavine kontaju zaratilo se
Usrali se ko foke
Hahahahaha
Za mene je vec napravljen veliki uspjeh u gostima
Tako da ovu vecerasnju docekujem sa ponosom a rezultatom nisam opterecen
Usrali se ko foke
Hahahahaha
Za mene je vec napravljen veliki uspjeh u gostima
Tako da ovu vecerasnju docekujem sa ponosom a rezultatom nisam opterecen
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Kad se sjetim Rapida, isto vako vazdan potop i prestala je sat prije tekme. Ne očekujem prolaz, ali lakše bi mi pao svaki poraz BEZ GLUPO PRIMLJENIH GOLOVA!Evander je napisao/la:Na Kovacicima grmi.
Bolje da sad pada kao luda i da to bude to do kraja dana. Mislim fakat da veceras nece biti kise. Steta bi bilo da kisa otjera samo jednog navijaca da ne dodje.
15, 20, 25 hiljada veceras, nebitno. Bitno je da uhljupima pokazemo da smo i dalje tu, da FK Sarajevo nije njihova prcija.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Kiša će, u najgorem slučaju, padati do 19.00 sati.
NEKA PLANE KOŠEVO!
NEKA PLANE KOŠEVO!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ako mogu zamolit da mi vise ne kucate na stan i donosite pozivnice za utakmicu.Jbt lik mi kuca u 7 jutros pa evo sad opet...
23
U Brezi grmljavina i oblačno al ne pada. Nadam se da će se i tamo ispadat do 6-7. Al koga kiša otjera nek se yebe, nismo od šećera ba.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hajdeee
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Je li zatvoren onaj parking izmedju Jezera i sjeverne tribine?
Ili onaj za Pionirsku?
Mrsko mi hodat po kisi duze od minut-dva.
Ili onaj za Pionirsku?
Mrsko mi hodat po kisi duze od minut-dva.

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Kakve smo mi ku.rceve srece 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Šta je problem ?miky_hz je napisao/la:Kakve smo mi ku.rceve srece

- PeppermintSA
- Kontakt:
Sjever se katastrofalno slabo prodaje. Tek 300 prodatih do prije sat i po- 100% provjerena informacija.
-
- Kontakt:
A jbt tek sad vidim ovaj ispracaj njihovi navijaca ko u rat da idu
. hajde Sarajvooo hajdeeeeee

Istok mora preuzeti ulogu navijačke tribine...PeppermintSA je napisao/la:Sjever se katastrofalno slabo prodaje. Tek 300 prodatih do prije sat i po- 100% provjerena informacija.
Idemooooooooo
Pa znalo se to za sjever. Meni je bilo dovoljno što sam vidio da skoro svi koji su donedavno bili na sjeveru imaju karte za istok.
sjever se uvijek uzima pred pocetak utakmice ali je to veoma slab podatak kako godPeppermintSA je napisao/la:Sjever se katastrofalno slabo prodaje. Tek 300 prodatih do prije sat i po- 100% provjerena informacija.
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
naprđivanje vaše
-
- Kontakt:
Pa ne pamtim ni jednu utakmicu Sarajeva da se karte nesto specijalno prodavale dan dva pred utakmicu. Ja sam za Borusiju MG uzeo sjever 1 h vremena pred utakmicu . jest sad negativna atmosfera oko kluba 2 godine i sjever je dosta u problemima al ocekujem 20 hiljada +, sve ispod porazavajuce .PeppermintSA je napisao/la:Sjever se katastrofalno slabo prodaje. Tek 300 prodatih do prije sat i po- 100% provjerena informacija.
-
- Kontakt:
Pa sta je sa tim hordama
Mislim jel imaju kakav plan vracanja na tribinu reorganizacije i sl
Mislim jel imaju kakav plan vracanja na tribinu reorganizacije i sl
Trenutno korisnika/ca: keli, rimljanin90, Semper, ŠTA_JE i 87 gostiju.