vama svake sezone ludilo krene...marsovac je napisao/la:pocelo je ludilo zvano real madrid na celu sa murinjom
sta ste se digli....sezona tek pocela,bice barca opet prvak....al sljedece sezone
sad trebate samo valensiju ganjat
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
vama svake sezone ludilo krene...marsovac je napisao/la:pocelo je ludilo zvano real madrid na celu sa murinjom
nemoj misliti da ja navijam ili simpatise real, naprotiv ja simpatisem Atl. Madrid samo kazem da je krenulo ludilo reala odnosno najboljeg strucnjaka na svijetu murinja pozzT-MAC je napisao/la:vama svake sezone ludilo krene...marsovac je napisao/la:pocelo je ludilo zvano real madrid na celu sa murinjom
sta ste se digli....sezona tek pocela,bice barca opet prvak....al sljedece sezone
sad trebate samo valensiju ganjat
Kako nije. Odbranio 100% sansu, primio gol, imao Depor jos jednu odlicnu sansu i to je odbranio...Prijasnji nam nisu ni prilazili golu. Ovdje je itekako imao poslaRaul_64 je napisao/la:evo sad malo detaljnije....Iker na čelu sa odbranom nije imao nikakvog posla...Depor je bez pretjerivanja 2x došao na 20 metara od Realovog gola i sami neznaju kako su postigli gol...Xabi je sinoc bio briljantan svaka je lota završila tamo gdje je želio...Kedira dobar,jak u duelima puno trči prema naprijed je limitiran(bar kod Mou teško da če pokazati šta zna prema naprijed)
Ozil je odigrao šmekerski....zabio gol,namjestio još jedan a da se nije ni oznojio...Di Maria fantastičan je bio sinoc bez prestanka je prodirao po toj lijevoj strani....kao i Ozil zabio je i namjestio je gol...za sada pokazuju ono što se traži od njih ali treba če još bar 10 utakmica da vidimo koje su kvaliteta pomenutog dvojca,posebno protiv Milana i sličnih...Ronaldo je konačno odigrao pravu utakmicu...stalno se je nudio,učestvovao u svim akcijama...2 gola...prvi je zaista sjajan...a drugiHiguain je tokom utakmice više gledao suigrače nego sam gol
tako da je namjesti 2 gola...pored toga je bio strašno borben,uklizao je par puta ko mutav i nakraju je bio nagrađen golom...znači odličan...
nije Depor neka sila ali valja dati 6 golova...i pored toga napraviti bar još toliko zicera...nije loše

il' je dino il google translateWolverine je napisao/la:dino jesi to ti?

Za koga ti to govoris, da nije za Los Blancosa?Toxicity je napisao/la:hahahah, stvarno.. jel ti pregledaš taj prevod prije ili..?![]()
Sta za mene???Brnjoo je napisao/la:Za koga ti to govoris, da nije za Los Blancosa?Toxicity je napisao/la:hahahah, stvarno.. jel ti pregledaš taj prevod prije ili..?![]()
O cemu ti??Wolverine je napisao/la:da, vjerovatno si ti preveo bio prvi put
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.