Albanija - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Los*Blancos
- Kontakt:
Re: Albanija - BiH
Koliko samo ebeni tv kuca u BIH a nijedna nemoze da odkupi pravo prenosa rep.BIH
a isti ti ce se u slucaju poraza rep.BIH prvi da kritikuju selektora, ekipu..a nemogu ni minimalno da iskazu podrzsku rep.BIH s odkupom prava za tekmu u Albaniji
ebote koda je 96/97
mozda i jest, mi se nepomijeramo na zalost 
El mejor club del siglo XX
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
Pa je li po vama realno platit 150 000 eura za ovu utakmicu? Naravno da nije. Ovo je se desavalo mnogim drzavama kad su igrali u drzavama poput Albanije. Niko normalan nece dat toliko para za jednu utakmicu. I to protiv velike Albanije. Hrvati su prosle godine ostali bez prijenosa iz Ukrajine iz istog razloga, nadam se da ce ovi albanci malo spustit cijenu pa da neki nas kanal moze to kupit. Jer ova cijena je smjesna.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Televiziji Kosovo naplate 40 000 eura prijenos, a našim TV kućama traže 150 000. Jbg, nisam ljubitelj naših televizija, ali brat bratu ovo je stvarno pretjerana cifra, i neću se čuditi ako ne prenosi nijedna. I mi smo buranija kao i oni, nemam mi neke TV kuće da plaćaju masne cijene, ne znam koji im je kyrac. Valjda će na kraju popustiti, i njima je u cilju da izvuku bar neku lovu, nego da ne dobiju ništa.
He he, skoro pa 50% iz nekog ubedjenja ili frusta (kao ja) misli da ce repka delimicno izgubiti od Albanaca.
To je sve radi one uzasno lose igre i lose taktike protiv Francuza.cole-ch je napisao/la:He he, skoro pa 50% iz nekog ubedjenja ili frusta (kao ja) misli da ce repka delimicno izgubiti od Albanaca.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Naravno a nasi najbolje igraju kad je najpotrebnije mada mislim da je uvijek potrebno al tako je to hebiga .
Ja sam uvjeren u pobjedu a utakmica ce se nekako gledati
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
I ja to mislim,po nekom nepisanom pravilu igramo najbolje kad nas svi otpisu,valjda ne znamo drugacije.CoDe je napisao/la:Naravno a nasi najbolje igraju kad je najpotrebnije mada mislim da je uvijek potrebno al tako je to hebiga .
Koji 50%cole-ch je napisao/la:He he, skoro pa 50% iz nekog ubedjenja ili frusta (kao ja) misli da ce repka delimicno izgubiti od Albanaca.
Jel ti to citas brojeve i postotke na cirilicnom pismu
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Još kad bih znao šta misli pod ovim "delimično izgubiti"harishp je napisao/la:Koji 50%cole-ch je napisao/la:He he, skoro pa 50% iz nekog ubedjenja ili frusta (kao ja) misli da ce repka delimicno izgubiti od Albanaca.![]()
Jel ti to citas brojeve i postotke na cirilicnom pismu![]()
.
100% sportski i krajnje opušten potpis
- Los*Blancos
- Kontakt:
Imali ko link za tekmu da rezervisem 
Sta je ovo bog te mazo
Nedo bog da pada kisa, trebaju u cizmama igrati
p.s jeli ovo staza za trke cuki
Sta je ovo bog te mazo p.s jeli ovo staza za trke cuki
Ti ode u Skadar,a ovi se vratili u Tiranu.Los*Blancos je napisao/la:Imali ko link za tekmu da rezervisem
Sta je ovo bog te mazo
Nedo bog da pada kisa, trebaju u cizmama igrati
![]()
p.s jeli ovo staza za trke cuki
P.S Ko zaglavi na Tusnju u onom cumezu za goste.Ista mu prica dodje.I bez kise.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Los*Blancos
- Kontakt:
Vratili su se u Tiranu..hvala na info
kakav je taj stadion u Tirani?
jeli ovaj?
Upravo uplatio za Tiranu.Kaze teta iz Centrotransa karta za utakmicu u autobusu se uplati 11 KM i svi koi putuju sa njima karta je obezbjedjena.Ide li ko jos odavde.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Igraju na Qemal Stafa stadionu u Tirani.Los*Blancos je napisao/la:Vratili su se u Tiranu..hvala na infokakav je taj stadion u Tirani?
jeli ovaj?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- dr.van nostrand
- Kontakt:
sad kaze Safet da bi bio zadovoljan i sa osvojenim bodom u Albaniji..
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Kako kljakavo igramo.I ja bih bio zadovoljan.dr.van nostrand je napisao/la:sad kaze Safet da bi bio zadovoljan i sa osvojenim bodom u Albaniji..
Ovih par zadnjih sedmica igraci ko; da igraju sa ''proljev problemom''Trce samo kad ih ''safata''
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Principatus
- Kontakt:
Malo da nam docaram jaku atmosferu koja ce otprilike vladati tamo, ali glavno da mi njima rano zabijemo, pa ce atmosfera biti ko na Kosevu. 
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Los*Blancos
- Kontakt:
Principatus je napisao/la:Malo da nam docaram atmosferu koja ce otprilike vladati tamo:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
strasis me El mejor club del siglo XX
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma kakav nam je selektor i castan poraz bi bio uspjeh...pod casnim porazom podrazumijevamo:
1. vise od jednom udarca u okvir gola po mogucnosti sa ne dalje od 25 metara od gola i iz igre
2.bar 2 igraca u ekipi na svojim prirodnim pozicijama
3. bar jednom da PapeK povisi ton na igrace u toku tekme
1. vise od jednom udarca u okvir gola po mogucnosti sa ne dalje od 25 metara od gola i iz igre
2.bar 2 igraca u ekipi na svojim prirodnim pozicijama
3. bar jednom da PapeK povisi ton na igrace u toku tekme
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.