Koji papak ne vjerujemesprit24 je napisao/la:Jest pokazao, msm da je on svoje zavrsioElddar je napisao/la:Jel ovo srednji prst pavlovic pokazao
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Hej bruke

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Kome smeta europsko Sarajevo
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- BatistutA19
- Kontakt:
Poz za Hordase nikakva nije ovo sramota .ovo je samo realnost i nema te vi nikog sta krivit ,meni je prvo naumpala tekma sa Besiktasom onda 2-2 a u Sarajevu 0-5,stim sto su ovi jos jaci od Besiktasa..sve ijednog kluba iz ex yu bi Atalanta prosla ..pozzzzzz i sretno u ligi
Sa previse respekta, ko djevica da rasiri noge a tu je Rocco Sifredi..zna se sta slijedi
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- akisarajevo92
- Kontakt:
Elddar je napisao/la:Koji papak ne vjerujemesprit24 je napisao/la:Jest pokazao, msm da je on svoje zavrsioElddar je napisao/la:Jel ovo srednji prst pavlovic pokazaoKontam nisam dobro vidio. Mada, i ovo ironicno pljeskanje s tribina je nidje veze bas.
Don't believe the hype.
Nije ovo nezlaganje oni jednostavno neznaju bolje. Ovako isto igraju i u premijer ligi cak i slabije veceras su nabrijani smo nama to nezapada za oci jer su kod nas svi klubovi losi i sporo se igra pa nam to nezapada za oci.
**** neka parkiraju bus ispred gola i neka neidu preko polovine. Al mislim da nece ni Atalanta vise napadati da se neumaraju, je i njima sljedi borba nespadaju oni u top klubove italijanske lige.
**** neka parkiraju bus ispred gola i neka neidu preko polovine. Al mislim da nece ni Atalanta vise napadati da se neumaraju, je i njima sljedi borba nespadaju oni u top klubove italijanske lige.
Sve ispod 10 komada elhamdulilah 
-
belosevic28
- Kontakt:
Husrefe yebo ti Pavlovic mater ako pocne ovo dr polurijeme!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
kinder_jaje
- Kontakt:
Kakve vi degenerike hranite i dajete velike pare siguran sam.
Pokazati srednji prst ljudima koji ti hljeb daju je dno dna.
Nzalost ovo je nasa realnost.Dokle god budemo dovodili polovne i isluzene igrace iz Srbije i Hrvatske BiH fudbal nece imati napredka.
FS BiH hitno mora reagovati i umjesto 4 strana fudbalera dozvoliti samo 2. Forsirati nase mlade igrace i rezultat ce doci za 3-4 god.
FS BiH hitno mora reagovati i umjesto 4 strana fudbalera dozvoliti samo 2. Forsirati nase mlade igrace i rezultat ce doci za 3-4 god.
- robertkosar
- Kontakt:
Koliko nam je dobrog donijela prva utakmica toliko ce nam donijet loseg ovaj revans. Steta
Ako ovaj cigojner pocne drugo poluvrijeme, onda ne znam.......................
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
E da navijaci hrane ijednog igraca u premijer ligi nebi se nijedan hljeba najeo.kinder_jaje je napisao/la:Kakve vi degenerike hranite i dajete velike pare siguran sam.
Prosjek u ligi 42 navijaca po utakmici.
- f0rest1946
- Kontakt:
Sasvim ocekivano, Atalanta je strasna ekipa ne mogu da vjerujem da se neko i nadao boljem...
Prekidi su im najjace oruzje kao sto i vidimo
Evo prosle godine protiv Evertona skoro ista ekipa
Prekidi su im najjace oruzje kao sto i vidimo
Evo prosle godine protiv Evertona skoro ista ekipa
Primio pet komada za poluvrijeme i pokazuje sredni prst navijačima.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
baš mi je drago da smo trenirali kornere a ja mi imamo krilo na beku da se dodaje iz drugog plana 
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Saurman je napisao/la:Primio pet komada za poluvrijeme i pokazuje sredni prst navijačima.![]()
Buffon srbijanski sa iskustvom is Bezanije, Graficara i Gjorce Petrova.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Trenutno korisnika/ca: HordeSaSjevera, N3R3D i 26 gostiju.