Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
koliko je glupa i dosadna ova serija Monk
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
kobe24 je napisao/la:Sta tebe boli qrac kako se neko oblaci i u cemu dolazi na bazen? Tvoja mrznja prema muslimanima njima nece naskoditi, a tebi hoce itekako. Idi drkaj na pjesme Selme Bajrami i trazi od ljudi da ti dozvole da im popusis onu stvar, ionako si se na temi Lj&S intenzivno raspitivao o tome.Ferdo je napisao/la: Očito je tebi žao i očito iz tvog posta mogu samo logično zaključit kolega da imaš pedofilske sklonosti kada ti na pamet padaju gologuze curice po ovom pitanju. Zbog pedofilskih sklonosti tebe i tebi sličnih ljudi koji slično razmišljaju ko ti ("pokrij je da me njene obline ne napale") dolazi do zamotavanja jadnih djevojčica u marame ] se tako kupaju u bazenu. To je opasan oblik šovinizma i tome treba stati u kraj. Danska to najbolje radi ja im skidam kapu znači...
Možeš lajati na mene koliko hoćeš i misliti o meni šta hoćeš, ali civiliziran svijet će se pobrinuti za vas koji odobravate ova umotavanja djevojčica i žena. I već se dobro brine. Očekujem porast zabrana za fanatike kako u Sjevernoj Americi tako i u Europi. Nema ništa labavo, samo ošto ko što je sveta Titova Jugoslavija radila s ovim vjerskim fundamentalistima i fanaticima. Nema tu dijaloga i tolerancije, jer fundamentalisti koriste slobode i blagodati demokracije pa onda idu priče "burka/nikab moje pravo" a djevojčice od rane mladosti kondicionirane da to rade. Civiliziran ameroeuropski svijet je prepoznao opasnost vjerskog fundamentalizam i nakon što su išamarali kršćanski fundamentalizam, sad je na redu islamski. Moraju se stvari postaviti na svoje mjesto prije ili kasnije. Kroz sljedećih nekoliko godina USA, Kanada i EU će biti burqa/niqab free zone. A nakon toga ide Erdino kmečanje do u nedogled
Ferdo je napisao/la:kobe24 je napisao/la:Sta tebe boli qrac kako se neko oblaci i u cemu dolazi na bazen? Tvoja mrznja prema muslimanima njima nece naskoditi, a tebi hoce itekako. Idi drkaj na pjesme Selme Bajrami i trazi od ljudi da ti dozvole da im popusis onu stvar, ionako si se na temi Lj&S intenzivno raspitivao o tome.Ferdo je napisao/la: Očito je tebi žao i očito iz tvog posta mogu samo logično zaključit kolega da imaš pedofilske sklonosti kada ti na pamet padaju gologuze curice po ovom pitanju. Zbog pedofilskih sklonosti tebe i tebi sličnih ljudi koji slično razmišljaju ko ti ("pokrij je da me njene obline ne napale") dolazi do zamotavanja jadnih djevojčica u marame ] se tako kupaju u bazenu. To je opasan oblik šovinizma i tome treba stati u kraj. Danska to najbolje radi ja im skidam kapu znači...![]()
Možeš lajati na mene koliko hoćeš i misliti o meni šta hoćeš, ali civiliziran svijet će se pobrinuti za vas koji odobravate ova umotavanja djevojčica i žena. I već se dobro brine. Očekujem porast zabrana za fanatike kako u Sjevernoj Americi tako i u Europi. Nema ništa labavo, samo ošto ko što je sveta Titova Jugoslavija radila s ovim vjerskim fundamentalistima i fanaticima. Nema tu dijaloga i tolerancije, jer fundamentalisti koriste slobode i blagodati demokracije pa onda idu priče "burka/nikab moje pravo" a djevojčice od rane mladosti kondicionirane da to rade. Civiliziran ameroeuropski svijet je prepoznao opasnost vjerskog fundamentalizam i nakon što su išamarali kršćanski fundamentalizam, sad je na redu islamski. Moraju se stvari postaviti na svoje mjesto prije ili kasnije. Kroz sljedećih nekoliko godina USA, Kanada i EU će biti burqa/niqab free zone. A nakon toga ide Erdino kmečanje do u nedogledNakon što se civiliziran svijet obračuna sa islamskih fundamentalistima, na red dolaze novonastali konzervativni pokreti i krščanski fundamentalisti Hrvatske, Mađarske, Poljske i ostalih država. Victor Orban nije ništa manja rak rana Europe od nikablija i burkalija. Sekularnost Europe se mora sačuvati pod svaku cijenu. Opasnost vreba sa svih strana.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Nemoj mi na Orbana. Mislio sam da smo prijatelji Ferdo.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Divi ferde islamofoba 
Kae civilizovan svijet, pa u jednom dahu spomene totalitaristički režim koji je pobio više nevinih nego svi ostali u svim ratovima zajedno.
Da bi komunjarici vlast pa da opet šalje na goli otok i zabranjuje koješta.
Bez ikakvih sankcija laprdaju, vrijeđaju i laju poput bijesnih pasa, a prizivaju sistem u kojem se zbog pogrešne riječi gulila dugogodišnja robija.
I vi bi ko I vaši uzori hapsili neistomisljenike, vodili ih po bh brdima i strijeljali.
E, neće moći.
Sad samo dovodit arape, ali i sve one čije hanume nose te nikabe, mrziteljima u inat
Kae civilizovan svijet, pa u jednom dahu spomene totalitaristički režim koji je pobio više nevinih nego svi ostali u svim ratovima zajedno.
Bez ikakvih sankcija laprdaju, vrijeđaju i laju poput bijesnih pasa, a prizivaju sistem u kojem se zbog pogrešne riječi gulila dugogodišnja robija.
I vi bi ko I vaši uzori hapsili neistomisljenike, vodili ih po bh brdima i strijeljali.
E, neće moći.
Sad samo dovodit arape, ali i sve one čije hanume nose te nikabe, mrziteljima u inat
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
- LAZARUS2000
- Kontakt:
@ferdo u usa? Nikad. Ustav to ne dopušta
Kapije moćne na putu nek stoje,
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.
I u islamskim zemljama postoje razne zabrane, pogotovo kad je odijevanje u pitanju. E oni bi kod sebe zabranjvali, bičevali one koji se ne pridržavaju, a da oni po Evropi rade šta hoće. Najjače je kad se počnu pozivati ne neke građanske slobode i slično.
Islama, muslimana i pokrivenih muslimanki ce biti do Sudnjeg dana. One ce nositi i hidzabe i nikabe i toga nikad nece nestati. Ti mozes crknuti od muke, ali to je tako. Meni je sve ovo samo jos jedan dokaz da je islam prava vjera, jer svi bolesni umovi poput tvog na sve moguce nacine pokusavaju da je omalovaze, a muslimana je iz dana u dan sve vise. Islam ce imati neprijatelje uvijek jer je to jedina ispravna i kod Boga priznata vjera, ali sve to je nece ni okrznuti.Ferdo je napisao/la:kobe24 je napisao/la: Sta tebe boli qrac kako se neko oblaci i u cemu dolazi na bazen? Tvoja mrznja prema muslimanima njima nece naskoditi, a tebi hoce itekako. Idi drkaj na pjesme Selme Bajrami i trazi od ljudi da ti dozvole da im popusis onu stvar, ionako si se na temi Lj&S intenzivno raspitivao o tome.![]()
Možeš lajati na mene koliko hoćeš i misliti o meni šta hoćeš, ali civiliziran svijet će se pobrinuti za vas koji odobravate ova umotavanja djevojčica i žena. I već se dobro brine. Očekujem porast zabrana za fanatike kako u Sjevernoj Americi tako i u Europi. Nema ništa labavo, samo ošto ko što je sveta Titova Jugoslavija radila s ovim vjerskim fundamentalistima i fanaticima. Nema tu dijaloga i tolerancije, jer fundamentalisti koriste slobode i blagodati demokracije pa onda idu priče "burka/nikab moje pravo" a djevojčice od rane mladosti kondicionirane da to rade. Civiliziran ameroeuropski svijet je prepoznao opasnost vjerskog fundamentalizam i nakon što su išamarali kršćanski fundamentalizam, sad je na redu islamski. Moraju se stvari postaviti na svoje mjesto prije ili kasnije. Kroz sljedećih nekoliko godina USA, Kanada i EU će biti burqa/niqab free zone. A nakon toga ide Erdino kmečanje do u nedogledNakon što se civiliziran svijet obračuna sa islamskih fundamentalistima, na red dolaze novonastali konzervativni pokreti i krščanski fundamentalisti Hrvatske, Mađarske, Poljske i ostalih država. Victor Orban nije ništa manja rak rana Europe od nikablija i burkalija. Sekularnost Europe se mora sačuvati pod svaku cijenu. Opasnost vreba sa svih strana.
Sve pohvale za civilizovani svijeti koji je legalizovao ped.ere i prostituciju, a smetaju mu cedne i postene zene, koje apsolutno nikog ne ugrozavaju.
Ti slobodno nastavi djelovati na svim forumima protiv islama, iskoristi sve svoje sposobnosti, a na kraju cemo vidjeti ko ce kako zavrsiti. Srdacan pozdrav za Mostar!
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Baš neki dan na sarajevskom aerodromu komentarišem te nikabe. Nebitno šta sam reko.
Al kad vidim ove islamofobe, poželim da u bih navrati par desetina hiljada tih pod nikabima.
Al kad vidim ove islamofobe, poželim da u bih navrati par desetina hiljada tih pod nikabima.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Nema ideologije koja je pobila više ljudi od vjere. Pare da izbacimo iz jednačine. Islam pa kršćanstvo pogotovo.sekerbay je napisao/la:Divi ferde islamofoba
E, neće moći.
Lažeš flope. Mao i staljin srokali preko 100 miliona ljudi.
Haj sad ti podatak za ćopavog zagorca
- LAZARUS2000
- Kontakt:
Koliko je mao pobio ne može se tačno utvrditi ali kažu da je sam preko 70 miliona rokno.sekerbay je napisao/la:Lažeš flope. Mao i staljin srokali preko 100 miliona ljudi.
Kapije moćne na putu nek stoje,
Muhhamad Bin Qasim je sam to ostvario. Kad dodaš ostale muslimane na indijskom poluotoku, lude pape...sekerbay je napisao/la:Lažeš flope. Mao i staljin srokali preko 100 miliona ljudi.
Nikad čuo.Penaltiky je napisao/la:Muhhamad Bin Qasim
Neš sam te pito i čekam odgovor.
Al ev da ti pomognem, saberi stanovnike sarajva, Tuzle, zence, mostara, i dobiti ćeš po cifre ljudi koje je sroko tito. Ne računam njemačke vojnike
Izvinjavam se, ipak su zadnje procjene da je pobijenko samo 80 miliona Hindusa u ime Islama.
Pa upoznaj se pa ćemo pričati
Pa upoznaj se pa ćemo pričati
sekerbay je napisao/la:Nikad čuo.Penaltiky je napisao/la:Muhhamad Bin Qasim
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Još jedna neznalica. Haj, dok je adžo tu da naučiš neš.ASD je napisao/la:Ubijao je tile puno, sta ces, imao fetis na ustase i cetnike.
Ne, četnike i ustaše je rehabilitiro. Čete poredo na funkcije a pacelićevu hrvatsku nazvo zemljom koja se borila protiv fašizma
Al znao je za ironiju, protezu mu njegovu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.