FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Fudo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Fudo » 02 avg 2018, 22:27

DRHAUSE je napisao/la:Sad cu da se ubijem.
Povedi makedonca poture hebiba i pavlovica sa sobom buraz..pusti amatere brate. Treba ici i paliti baklje ( prije sam bio protiv toga) izbiti im sve pare..
Zadnja izmjena: Fudo, dana/u 02 avg 2018, 22:31, ukupno mijenjano 1 put.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 02 avg 2018, 22:30

dinoze je napisao/la:
Fudo je napisao/la:
dinoze je napisao/la:Ljudi nemojte zaboraviti da su se pare uzele, ovo je drugo predkolo.
Nevazne utakmice, tek sada pocinju prave utakmice za nase klubove premijer liga.
De mi reci sta ti imas od tih para ili Fks?? Bonus Pavlovicu i Hebibovicu? Dovesti neko polovnjaka??
Brate nama navijacima je svjedno i kada zarade i izgube pare jer nikada nista nedobijemo..
Ali uzele su se pare moze igracima dati neki bonus da igraju boje u premijer ligi pa iduce godine opet izadzu ovako malo u evropske kvalifikacije pa se opet malo zaradi i tako u krug. Bolje ni to nego da se klub zaduzi.
Oni fobijaju vec platu brate . Sto bi im fao bonus, kad vec imaju platu? Jesu to postigli sta iza ocekivanja? Jesu to osvojili sta? Kakav bonus brate?? Zaradjuju vise od onog sto kopa cijeli dan
Mrs..treba im dati ku r u usta

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 02 avg 2018, 22:31

Pitaristok je napisao/la:citam komentare i nw vjerujem sta pricate
neki bi trebali pratiti bočanje ne fudbal
bosna je po ulaganju u fudbal na nivou etiopije
nema para nema fudbala
i vi bi da igramo i da se poredimo sa srbima il hrvatima
grad zagreb godisnje daje dinamu 32m
kad shvatite da se u bih igra fudbal na amateraskom nivou sve ce vam bit jasnije
Sve to stoji al stoji i to da od utakmice sa besiktasom (neznam ni koliko godina je proslo) nas tim nije maki ni milimetra ka naprijed vec nazalost vozimo rikvercom. Niko se nije nado dacemo proc italijane kad smo ih izvukli i ovaj remi je super radi ti bodova plus 20000 ulaznica je prodato plus prava to je sve ok I nemogu bit nezadovoljan sto smo ispali od Atalante, cak ni 8:0 nije problem vec PROBLEM JE STO ZA prvi 17 minuta primis 2 gola. Juventus da je to nije uredu.

Zaradilo se nesto para, sad kupit golmana, ne samo radi prsta vec radi toga al i radi bojanovog ne kvaliteta, a klub moze sad radi prsta raskinut ugovor sanjim za neku sicu.

Uglavnom ove 4 utakmice su pokazale da imamo finu ekipu i da sa vrhunskim golmanom DELAC (ako je slobodan) mozemo bit glavni sto se tice pl.

Btw;Nemogu nigdje da nadem koliko je bilo navijaca veceras?

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 02 avg 2018, 22:31

Uzasno, bolno i sramotno.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 02 avg 2018, 22:32

Benkara21 je napisao/la:Kupiš člansku, kupiš sezonsku, kupiš kartu, dres, majicu, šorc, i on ti srednji prst pokaže uz 0:8. Je*em li vam svima mrtvu majku, svu familiju, od a do ž. A Potura će dobiti po pi*ki od mene za sve nas braćo :salut:
Ne vrijedi se sikirati radi ovakvih likova.Molio bih Hadzica,Musemica i zaduzene za fudbalski kadar :
NE DOVODITE STRANCE , AKO NISU NIVO JAJALA.NECE NIKAD DOCI U REDU,NEMAMO STRANACA,OVAKVIH STRANACA,OVOG KVALITETA IMA U BiH.MAJKUMU KAD CE U FKS SHVATITI NIJE ISTO IZGUBITI 5:0 I 8:0 .MOLIM SVE U KLUBU DA TO KONACNO SHVATE NIJE ISTO 5:0 i 8:0 .NIJE ISTO , NIJE ISTO ,NIJE ISTO .@Akademija
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 02 avg 2018, 22:38

Fudo je napisao/la: Messi vrijedi vise neg cijeli Island. Pa sta. Ljudi pokazu mudddaaaa
pa i mi smo tamo?

ne možeš samo mudima igrat, nekad moraš i nogom, jel island šta napravio na svjetskom? jbg možeš iznenadit jednom , drugi put je spreman protivnik...još ako ima igrače vrijednosti ko komplet liga zemlje ...onda popušiš 8...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 02 avg 2018, 22:39

Pitar6785 je napisao/la:
Pitaristok je napisao/la:citam komentare i nw vjerujem sta pricate
neki bi trebali pratiti bočanje ne fudbal
bosna je po ulaganju u fudbal na nivou etiopije
nema para nema fudbala
i vi bi da igramo i da se poredimo sa srbima il hrvatima
grad zagreb godisnje daje dinamu 32m
kad shvatite da se u bih igra fudbal na amateraskom nivou sve ce vam bit jasnije
Sve to stoji al stoji i to da od utakmice sa besiktasom (neznam ni koliko godina je proslo) nas tim nije maki ni milimetra ka naprijed vec nazalost vozimo rikvercom. Niko se nije nado dacemo proc italijane kad smo ih izvukli i ovaj remi je super radi ti bodova plus 20000 ulaznica je prodato plus prava to je sve ok I nemogu bit nezadovoljan sto smo ispali od Atalante, cak ni 8:0 nije problem vec PROBLEM JE STO ZA prvi 17 minuta primis 2 gola. Juventus da je to nije uredu.

Zaradilo se nesto para, sad kupit golmana, ne samo radi prsta vec radi toga al i radi bojanovog ne kvaliteta, a klub moze sad radi prsta raskinut ugovor sanjim za neku sicu.

Uglavnom ove 4 utakmice su pokazale da imamo finu ekipu i da sa vrhunskim golmanom DELAC (ako je slobodan) mozemo bit glavni sto se tice pl.

Btw;Nemogu nigdje da nadem koliko je bilo navijaca veceras?
idemo u rikverc jer zivimo u zemlji u kojoj je vlast: korumpirana, kriminogena, koja ne zeli ovu zemlju za svoju drzavu, koja je zeli uništiti, u kojoj zivi nepismen narod jer uvjek glasa za ovakve, jer zivimo u zemlji cobana i sabana, idemo u rikverc jer u fudbalu rade ne strucni ljudi itd itd itd (ima tu mali milion razloga)
e zbog ovih razloga nikad necemo imati nikakvih ispjeha u bilo kojem sportu
Zadnja izmjena: Pitaristok, dana/u 02 avg 2018, 22:41, ukupno mijenjano 2 puta.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 02 avg 2018, 22:40

Svi koji budu igrali u FK Sarajevo nek imaju na umu nije isto 5:0 i 8:0 nije i ne moze biti isto , igraj do granica svojih mogucnosti.Nije isto 7:0 i 8:0 .TO JE VELIKA RAZLIKA.UPAMTITE UHLJUPI VELIKA RAZLIKA. KAD JE MAN.UN. BIO PRVAK EVROPE 1968 POBJEDIO JE FKS 0:0 i 2:1(UZ POMOC SUDIJA).NE VRIJEDJAM OBICNO ALI UHLJUPI NIJE NAMA ISTO 7 ili 8:0.

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 02 avg 2018, 22:40

BatistutA19 je napisao/la:ALUCARD jesam ja shvatio poentu tvoju kazes dobijaju komsije al onda i ti ne shvatas moju poentu al te komsiju ulazu u milionske igrace kupuju takve igrace i prodaju za milioneu ligu petice bez problema a mi dovodimo slobodne polovnjake Srbija Makedonija Hrvatska .Mi ne ulazemo nista a htjeli bi ko Marribor Zvezda Partizan Rijeka e ne moze...Da vam ne kvarim vise temu poz i laku noc i sretno u ligi a ovo je realnost ,jest puno 8 primit al jbga ,jedno iskustvo gorko makar ste zaradili ,sreca pa tamo niste 8 primili ne bi bilo ni 5000 ljudi u Sarajevu eto takvi smo mi navijaci
Spartak Ždrjepčeva krv (da, tako se klub zove) izbaci večeras Spartu Prag.Ljudi četvrti završili, izašli u Evropu jer je Partizan osvojio kup.

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 02 avg 2018, 22:41

DenchiNL je napisao/la:
Fudo je napisao/la: Messi vrijedi vise neg cijeli Island. Pa sta. Ljudi pokazu mudddaaaa
pa i mi smo tamo?

ne možeš samo mudima igrat, nekad moraš i nogom, jel island šta napravio na svjetskom? jbg možeš iznenadit jednom , drugi put je spreman protivnik...još ako ima igrače vrijednosti ko komplet liga zemlje ...onda popušiš 8...
Primjer argentina-island 0-0 . Ep engleska-island island izbaci engleze. U sred turske dobiju 3-1. Ima bruka primjera.

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 02 avg 2018, 22:42

Imas Stopera na klupi trener drzi izgubljenog dupovca na stoperu. Pavlovica je trebao na poluvremenu ostavit u svlacionici ali trener se posrao na navijace ovim potezom da ga ostavi na golu. Najveci problem sto nam odbrana nema komadanta. Husrefe Musemicu ja da sam trener i da mi ekipa primi 8 komada jabi mjesec dana izbjegavao da me ko vidi na ulici od sramote. A poslije toga bi objavio da idem u penziju i uhvatio bi se doma penzionera. :thumbdown: :thumbdown: :geek:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 02 avg 2018, 22:43

Tesko je biti pametan nakon ovakve veceri. Popisase nam se vlastiti igraci po svoj onoj nadi, zelji, uzbudjenju.
Iako je 85% raje ocekivalo da ispadnemo, da ispadnemo ovako i na ovakav nacin mislim da niko nije ocekivao. Ovo je sramota i bruka velika pa taman da smo s Juventusom igrali a ne Atalantom!!

Dodje ti preko 20 hiljada ljudi, a ti ne pokazes nikakvu zelju, trku, volju... To mi je neshvatljivo.
Jos na sve to onaj kreten pokazuje srednji prst navijacima.
Ako vec sutra on ne bude bivsi igrac Sarajeva nek se poseru sami sebi na glave svi u klubu! Al nesto ne vjerujem da ce se Husref odrec svog kapitalca iz srbije.

Husref Musemic-koliko ste ga hvalili i kovali u zvijezde nakon onog, sad je jasno, slucajnog rezultata u Italiji, zanima me sta cete veceras reci?
Posaljes identicnu ekipu na teren i to jasno kazes protivnickom treneru par dana prije utakmice.
Jel 'strucni' stab uopste pripremao taktiku za ovu utakmicu.. u prvoj utakmici gromovi oko naseg gola bili i on opet istu ekipu salje na teren. Amer dupovac u borcu cacka nije imao mjesta al kod nas je u prvoj nezamjenjiv! Halilovic se vidio, VIDIO doslovno u prvoj nije, al neka ga..
U prvoj utakmici oba gola primili nakon kornera i umjesto da se obrati paznja na to mi u cetvrtoj minuti primamo gol iz kornera... fascinantno.

Razocaran sam opet zbog tekme, nije da nisam navikao, al sad bas boli.
Yebeni san marino, malta, litvanija i ostale analfabet drzave iz godine u godinu napreduju samo mi ko qarine sve gori i gori svake godine.
Pa nije italija neka velesila kolike smo mi KAR1NE! PICQURINE! I AMATERI!
Nigdje profesionalizma nema. Od struke do igraca!
Mah.

Hajmo sad dobit na guzove slobodu 1:0 da klicamo husrefu i ovim amaterima, mozda igrom slucaja i osvojimo titulu pa da se veselimo sto ce nas mozda sassuolo raznijet sljedece godine :opaopa:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 02 avg 2018, 22:44

Zdrjepceva Krv FK...ucite picke

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 02 avg 2018, 22:44

PeppermintSA je napisao/la:Pet puta su veci krivci stoperi i Husref od Pavlovica. Tuzno je sto ce se sva koplja slomiti na njemu.
Nisam vidio taj detalj. Vidio sam reakciju publike i poslije su mi rekli šta je bilo. Publika je s pravim bola ljuta i nije imao pravo da reaguje. Tragali smo za golmanom, ali nismo uspjeli. Ne znam šta će se dešavati sa Pavlovićem, ali vjerojatno ćemo morati tražiti drugo rješenje
a koji će ti klinac sad golman?
da ga uigravaš u sred sezone? rijetko gluplji trener se rodi...ne možeš golmana nać u ljetnom prelaznom a sad ćeš ga naći poslije istog :facepalm:
da nećete i bekove dovesti? malo jačeg stopera? špica?

kasno marko na kosovo stiže...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 02 avg 2018, 22:45

IMA HUSREF PRAVO. PSUJ HUSREFE SVIMA PSUJ UHLJUPE. KONJI JEDNI NIJE ISTO 7.0 i 8:0. IGRATE ZA SARAJEVO . ZAHVALITI SE STRANCIMA , NE RADI PAVLOVICA.MRS IZ FKS SVI STRANICI . SVI.SVI SVI STRANCI VAN IZ FKS.

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 02 avg 2018, 22:45

Koji amaterizam u pi*ku materinu. Ne zna čovjek šta bi rekao. Nemam volje napisati bilo šta.
® GONGASHI POWERHOUSE ®

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 02 avg 2018, 22:46

Pokaza nama Pavlovic srednji prst
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 02 avg 2018, 22:47

Samo cu da **** bojanu pavlovicu sve sto ima na svijetu zenu, majku, dijete, sve sto ima **** u **** materinu
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

krkacina
Kontakt:

Post Postao/la krkacina » 02 avg 2018, 22:50

Ljudi nema kod nas vec dugo kvalitetnih ljudi koji se bave fudbalskim poslom. Takav nije slucaj ni u Hrvatskoj ni u Srbiji. Ko ce to skupiti dobru ekipu u Sarajevu ili Zelji? Ko ima znanje da to napravi, a da je u klubu?

Uz ovo, sve dok se mi ismijavamo jedni drugima, svakoga ko malo odskoci iz drustva osporavamo i svaka druga nam je 'ta ce on' ovako ce nam biti i u drustvenom i u politickom i u sportskom zivotu. Ovdje treba mentalna revolucija na ovim prostorima, na svim nivoima.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 02 avg 2018, 22:54

Nemam rijeci , sramota kakva idolentnost nasi "igraca"
Bruka vellika taman malo vrate nadu a onda zviz
Fujjj

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”