Postao/la Truba1905burazeru » 03 avg 2018, 08:41
Ma sta će biti u rangu Atalante , samo PAPU I DUVAN vrijede kao citav Ludogorets ( 50mil ) a Atalanta ( 160mil ) .
Malo o Ludogoretsu , prošle godine prvaci sa 3 boda vise od CSKA Sofije , najbolji strijelac 31. rumunj Claudiu Keseru , vjerovatno 2 najbolja igraca su i dva krila brazilac Wanderson koji je u klubu vec 5 godina , i Nizozemac Vura ( igra s obe noge podjednako ) koji je tu vec 6 godina , znaci uigrana krila , u vezi im je kapiten iskusni bugarin Dyakov nekadasnji Bugarski reprez. koji nikad nije igrao van Bugarske,ja bih istaknuo i Campanharo ( koji drzi citav vezni red DM CM Box to BOx igrac ) i Marcelinha iskusnog offenzivnog veznog koji je strasni razigravac , odbranu cine 2 brazilska beka , koja idu visoko , jedan od stopera je Terziev ( bio na posudbi u Hajduku ) , koliko sam ga upratio a dobro sam ga urpratio radi se o jakom , stabilnom stoperu . . .
Sve u svemu rezime ekipe puna brazilaca iskusnih igraca , nisu neka mega mega momcad ( kao atalanta ) al je to ekipa koja je odavno zajedno na okupu i jako nezgodna , da samo mi malo bolji dao bih nam veće sanse i polagao bih vece nade u prolaz dalje ( ja sam uvijek pozitiva i nadam se koliko toliko ) , nisu neprolazni al mi moramo biti svjesni svojih mogucnosti i svjesni svojih kvaliteta ( ne kvalitete ) i svjesni jačine naše lige . . .
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .