FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

uNbx
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la uNbx » 02 avg 2018, 23:21

ade43 je napisao/la:Meni je samo drago sto cu za 15 dana moci u miru gledati protiv goska, da mi svakakvi debili ne zauzimaju mjesto na tribini. Halo na poluvremenu odes kuci pa je li moguce dan te je*o. Pa tacno da je 0-15 ne bih otisao do kraja. I kad se neko buni skupa mu karta, treba staviti ovako ove tekme po 50 maraka. Mrs u pm s tribina bogalji raspali
Ma fuj života mi, apsolutno mi poraz nije teško pao. Bilo bi mi deset puta gore da je bilo 0:1. Al su me ovi padobranci izbili iz cipela maksimalno. FUJ. :puke: Koliko god mi pojedini s istoka išli na živce, opet skontam da su mi to ipak braća, bolesnici tu godinama svaki drugi vikend, i ako ništa znaju da se u ovakvim tekmama nikad ne zviždi i ne psuje. Opet kaem, lijepe dvije hiljade, mrš svi u qrac.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 02 avg 2018, 23:23

Pitaristok je napisao/la:jedino se krste nesto borio
IZVINI ALI . NE DAJE ONO STO DOBIJA. 30 GODINA , ZNAM GOTIVIS GA,POSTUJEM JA TO.IMA BA TAKVIH SA BH PASOSEM ILI NIJANSU SLABIJI. AKO NEMAMO PARA I SRECE (STICAJ OKOLNOSTI) I DOVESTI JAJALA NE TREBA NAM STRANAC KOJI JE BOLJI 10% OD MAKSIMOVICA, KRSTICA IZ B.LUKE (LUPAM IMENA).ZAPAMTITE STRANCI NE YEBU fks NI 5% , ZAPRAVO YEBU 100%.
ZAHVALITI SE STRANCIMA ,NEK IM PSUJE HUSREF(NE MOGU DA VJERUJEM DA OVO NAPISAH).PO MENI NAJLOSIJI ADUKOR,RAHMANOVIC I MUJAKIC. NAJBOLJI (AKO SE MOZE RECI)HEBIBOVIC I DUPOVAC(POGLEDAJ TE SNIMAK NA MIRU).HEBIB BAR UDARAO , A AKO JE KO IZBACIO NEKU LOPTU IZ 16 ONDA JE TO DUPOVAC.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 02 avg 2018, 23:24

Ako onaj bradati smrdljivi bogalj ne dobije ispisnicu e onda stvarno..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 02 avg 2018, 23:25

Pitaristok je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:Uh, ako nista, za one pare smo gledali jesnog gomesa , kosevom poslkje rata nije niko onako odigrao, kakav majstor ...

Nasima ne zamjedam nista osim 8 komada i onom debilu na golu **** sve

Husrefe, ne mozes protivniku iz italije, kklkk
Jevke trenera i taktike izveati isti sastav i istu taktiku...to jeisto kao da si namazao se vazelinom, usao u pedrski klub i ne ocekjjes da ga primis.... gasperini je takticar straaan, ne znam sta si mislio ...ne znam
kojom taktikom je atalanta izasla u odnosu na prvu utakmicu
Povukao gomesa vise nazad a gurnuo krilo i napadaca blize nasoj desnojbstrani takonda je gomes imao jako puno prostora, ostavio nam aredinu praznu i razvukao ,, sto prvu utakmicu nije uradio
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Topnikus
Kontakt:

Post Postao/la Topnikus » 02 avg 2018, 23:26

Emire Hadzicu kupi se sram te bilo..ovo su vasi talovi pa se stidi pola drzave. Ti si Hadzicu vratio Handzica uzeo svoj dio. Preko svoje agencije I Romea Filipovica doveo Tatara a Husref odobrio jer ste isti. Sram vas bilo! Nema rezervnog golmane jer ste uzeli novac iz Amerike za Rizvanovic koji pojma nema. Sram vas bilo!

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 02 avg 2018, 23:28

Hebib baš borben bio, svaka mu čast. Pidro isto izgin'o na terenu. Ostalo manje-više. Ne možeš ni ocijenit nikoga na ovakvoj tekmi. Samo se nadam da se nisu syebali u život, jer u Tuzli moramo bodove uzet ako ne mislimo u startu usrat sezonu i atmosferu.

@Topnikus
Šta pričaš ba ti, šta Husref ima s tim ko će potpisat za FKS? Zna se ko dovodi igrače. ;) Uostalom, Tatar uopšte ne djeluje loše sad zasad, i može ruke dat. Samo seri, pa šta bilo. Jedva dočekali.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

ade43
Kontakt:

Post Postao/la ade43 » 02 avg 2018, 23:29

uNbx je napisao/la:
ade43 je napisao/la:Meni je samo drago sto cu za 15 dana moci u miru gledati protiv goska, da mi svakakvi debili ne zauzimaju mjesto na tribini. Halo na poluvremenu odes kuci pa je li moguce dan te je*o. Pa tacno da je 0-15 ne bih otisao do kraja. I kad se neko buni skupa mu karta, treba staviti ovako ove tekme po 50 maraka. Mrs u pm s tribina bogalji raspali
Ma fuj života mi, apsolutno mi poraz nije teško pao. Bilo bi mi deset puta gore da je bilo 0:1. Al su me ovi padobranci izbili iz cipela maksimalno. FUJ. :puke: Koliko god mi pojedini s istoka išli na živce, opet skontam da su mi to ipak braća, bolesnici tu godinama svaki drugi vikend, i ako ništa znaju da se u ovakvim tekmama nikad ne zviždi i ne psuje. Opet kaem, lijepe dvije hiljade, mrš svi u qrac.
Ma iskreno ja sam ocekivao poraz kad sve sagledas jbg. Jeste malo previsoko al boze moj. Ali onako da vidim ba oko mene 20 stolica slobodnih odjednom nmg da vjerujem znaci, i ti isti ce doci nebitno ovdje ili u gradu i pocet ce pricati o ekipi igracima i sl. Stvarno nevjerovatno i to mi nikada nece ici u glavu ali nikada. Lijepi stadion 10-15 milja , samo molim boga da to docekam eto !!!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 02 avg 2018, 23:30

Dao sam aplauz nasim igracima, svima osim qrcu na golu i nasem kvazitreneru! Sve one koji su otisli nakon poluvremena nabijem na qrac do jaja!!
Bahati, bahati Željkan!
1946

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 02 avg 2018, 23:31

ade43 je napisao/la:
uNbx je napisao/la:
Ma iskreno ja sam ocekivao poraz kad sve sagledas jbg. Jeste malo previsoko al boze moj. Ali onako da vidim ba oko mene 20 stolica slobodnih odjednom nmg da vjerujem znaci, i ti isti ce doci nebitno ovdje ili u gradu i pocet ce pricati o ekipi igracima i sl. Stvarno nevjerovatno i to mi nikada nece ici u glavu ali nikada. Lijepi stadion 10-15 milja , samo molim boga da to docekam eto !!!
UPRAVO TAKVI SAD KOMENTARIŠU NA FORUMU, ŠTA ĆE NAM TAKVI LJUDI, KOJI NE PRATE SARAJEVO I DISKUTUJU KAD IGRAMO PROTIV VITEZA, GOŠKA I TAKO DALJE? TREBA IH OTJERATI SA FORUMA, EVROPA NAVIJAČI, NEK PUSHE QRAC.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 02 avg 2018, 23:31

Topnikus je napisao/la:Emire Hadzicu kupi se sram te bilo..ovo su vasi talovi pa se stidi pola drzave. Ti si Hadzicu vratio Handzica uzeo svoj dio. Preko svoje agencije I Romea Filipovica doveo Tatara a Husref odobrio jer ste isti. Sram vas bilo! Nema rezervnog golmane jer ste uzeli novac iz Amerike za Rizvanovic koji pojma nema. Sram vas bilo!
Prvo nauci kako se zove taj treci golman kluba na cijoj temi pises pa mozemo dalje diskutovati.Cuj to nasao kritikovati transfer igraca koji su odlicno odigrali svaku minutu koju su proveli na terenu.Strasno konstukritvna kritika,bravo momak nisam te prije primjecivao na temi ali razumijes se ko Mara u krivi k.urac pa nas mozes slobodno cesce uveseljavati takvim "kritikama".
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

thewalkingdead
Kontakt:

Post Postao/la thewalkingdead » 02 avg 2018, 23:32

ovi sto psuju navijace ,koji su izlazili ili koji ne komentarisu, su **** teski...
jel treba nijem ostat na ovo,jel ovdje ista pozitivno,neki amateri iz subotice izbace spartu iz praga od koje smo mi primili skoro kao protiv atalante,partizan prodje zrinja,hajduk,osijek nerijeseno sa škotima,mi smo dno dna ,sto igrat ligu sto izlazit u evropu ako molis boga da u 4 pretkola dobijas amatere iz vatikana ruande kambodze,naprvismo od atalante barselonu,ta je atalanta u italiji sedma zavrsila,hajduk je sa milanom igro egal partizan sa arsenalom,kad cemo odskociti,dok podrzavamo ovakve rezultate nece nikad ni biti bolje,ovo je katastrofa,nisu ovi igraci na minimalcu nego zive kao najvece zvijezde
DON'T OPEN
DEAD INSIDE

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 02 avg 2018, 23:33

Yebena uprava na celu sa njihovim poltronom na klupi nam priredi navjecu sramotu i rekord u evropi! Yebem i Sabrinu i Poturu i komplet upravu u pakas!!
Bahati, bahati Željkan!
1946

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 02 avg 2018, 23:33

Ma nabije Pavlovica na qrac vec sutra treba biti bivsi.
Dati omladincu sansu,
Fuj dok god se srbijnski i hrvatski otpadi dovode kao pojacanja ovako ce nam biti nema tu ljubavi prema klubu.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

Oerde
Kontakt:

Post Postao/la Oerde » 02 avg 2018, 23:35

Topnikus je napisao/la:Emire Hadzicu kupi se sram te bilo..ovo su vasi talovi pa se stidi pola drzave. Ti si Hadzicu vratio Handzica uzeo svoj dio. Preko svoje agencije I Romea Filipovica doveo Tatara a Husref odobrio jer ste isti. Sram vas bilo! Nema rezervnog golmane jer ste uzeli novac iz Amerike za Rizvanovic koji pojma nema. Sram vas bilo!
Handžić i Tatar su baš plusevi u ekipi. Ne kontam te. Kako su Handžić i Tatar i Hadžić utjecali na ovo sve večeras svega ti? Mislim ne miješajmo kruške i jabuke. Husref je po meni pogriješio u postavci. Igrači se baš prepali svi, da li atmosfere, da li Italijana, vjerovatno i jednog i drugog. Ali ne znam da je neo vjerovao u prolaz, dobro nadali smo se svi ali...

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 02 avg 2018, 23:35

Kakve emocije na početku utakmice.. posjeta preodlična, nijedna ekipa u Bosni i Hercegovini ne može parirati u tom segmentu.
Razočarenje i sramota, da je makar 0:6 ili manje, brzo bi se zaboravilo, ovo će ići dosta teže.

Ja im ne zamjerim, pobjedite Tuzlu u nedjelju i od mene HALAL.
Iskreno, mene je dosta više pogodio poraz od Radnika, i više će me pogoditi (ne daj Bože) remi ili poraz protiv Slobode u nedjelju. Uz te ligaške kikseve budem ljut ko RIS, poslije večerašnjeg poraza, samo razočarenje zbog velikog poraza, ljut ne mogu biti nakon onih 2:2 u Italiji, nakon one posjete i onog osjećaja na početku utakmice kad je srce bilo ko TREBEVIĆ.

Pored poraza, za još veće moje razočarenje, Šovšić. Znate da je sc.sport napisao da pregovara sa nama, eh ima tu istine. Bio je na utakmici i reče poslije utakmice da je jako teško da dođe nakon onog poraza......

Sloboda je bitnija od Atalante, liga je bitnija od evrope... bit će teško vratiti se zbog visokog poraza ali moramo i aBd hoćemo, pobjedit u nedjelju moramo, od mene im, opet kažem, HALAL ovaj poraz samo da pobjede Slobodu.. Treba im dat podršku i izgurat ih, pa valjda nam vrate to dobrim rezultatima u ligi.. bez obzira, ja u nedjelju pravac Tušanj!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 02 avg 2018, 23:36

thewalkingdead je napisao/la:ovi sto psuju navijace ,koji su izlazili ili koji ne komentarisu, su **** teski...
jel treba nijem ostat na ovo,jel ovdje ista pozitivno,neki amateri iz subotice izbace spartu iz praga od koje smo mi primili skoro kao protiv atalante,partizan prodje zrinja,hajduk,osijek nerijeseno sa škotima,mi smo dno dna ,sto igrat ligu sto izlazit u evropu ako molis boga da u 4 pretkola dobijas amatere iz vatikana ruande kambodze,naprvismo od atalante barselonu,ta je atalanta u italiji sedma zavrsila,hajduk je sa milanom igro egal partizan sa arsenalom,kad cemo odskociti,dok podrzavamo ovakve rezultate nece nikad ni biti bolje,ovo je katastrofa,nisu ovi igraci na minimalcu nego zive kao najvece zvijezde
Odskočit nećemo nikad, stoga, sad je pravo vrijeme da prestaneš skroz pratit FKS. Eto paša Dinamo, Zvezda pa rahat prati i navijaj. Što beze sebi trošiš živce i nerviraš se. :thumbup:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 02 avg 2018, 23:37

Ko je otisao na poluvremenu da Bog da nikad vise Kosevo ne potrefio ni u snu, picke one!
Bahati, bahati Željkan!
1946

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 02 avg 2018, 23:38

thewalkingdead je napisao/la:ovi sto psuju navijace ,koji su izlazili ili koji ne komentarisu, su **** teski...
**** i tebe
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 02 avg 2018, 23:38

uNbx je napisao/la:
Odskočit nećemo nikad, stoga, sad je pravo vrijeme da prestaneš skroz pratit FKS. Eto paša Dinamo, Zvezda pa rahat prati i navijaj. Što beze sebi trošiš živce i nerviraš se. :thumbup:
Cuj Partizan egal a za Arsenal igrali u15 ekipa jbt hahahaha
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 02 avg 2018, 23:39

Ono 2-2 je bilo iznenađenje, ovo je već realan odmjer snaga.

Kako se vratiti nakon ovog. Gostovanje u Tuzli za tri dana.
joker90 je napisao/la:Ko je otisao na poluvremenu da Bog da nikad vise Kosevo ne potrefio ni u snu, picke one!
Ja sam zbog obaveza na trenutak izašao, ali sam se Allahami vratio :D :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.