FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Samozdravlje
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Samozdravlje » 02 avg 2018, 23:39

miky_hz je napisao/la:
Topnikus je napisao/la:Emire Hadzicu kupi se sram te bilo..ovo su vasi talovi pa se stidi pola drzave. Ti si Hadzicu vratio Handzica uzeo svoj dio. Preko svoje agencije I Romea Filipovica doveo Tatara a Husref odobrio jer ste isti. Sram vas bilo! Nema rezervnog golmane jer ste uzeli novac iz Amerike za Rizvanovic koji pojma nema. Sram vas bilo!
Prvo nauci kako se zove taj treci golman kluba na cijoj temi pises pa mozemo dalje diskutovati.Cuj to nasao kritikovati transfer igraca koji su odlicno odigrali svaku minutu koju su proveli na terenu.Strasno konstukritvna kritika,bravo momak nisam te prije primjecivao na temi ali razumijes se ko Mara u krivi k.urac pa nas mozes slobodno cesce uveseljavati takvim "kritikama".
Handzic igrac dosadasnjih utakmica.Razocar sam Adukorom,Mujakicem i Rahmanovicem ,ali ta trojica su najzasluzniji za 7-nu euforiju.Bit ce ovkvih letova i padova , jer smo bogati koliko jesmo.Stranci nisu ono sto treba FKS.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 02 avg 2018, 23:40

Ovoga sam se bojao, od euforije do propasti. Sve u svemu ne mogu da im nesto zamjerim, oni ne mogu vise. Rezultat jeste previsok ali krenulo je naopako i moglo je se to i ocekivati. Odbrana nije danas postojala. Realno Pavlovic je kriv za jedan gol, ruzno je se ponio, treba ga kazniti ali i mnogi navijaci na zasluzuju biti na tribinama. Covjek nekada reaguje ne razmisljajuci, ne branim Pavlovica ali ko zna mozda bi i ja u onom trenutku isto uradio. Sada umjesto njega na gol postaviti Tucakovica jer od njega nece biti vise koristi

High

Post Postao/la High » 02 avg 2018, 23:42

Ovakvi porazi ostaju u ličnoj karti kluba, igrači će otići svakako. O tome je riječ. Epizodni su i igrači, pa čak i navijači, ali rezultati nisu, pogotovo ovi od 7 - 0 i 8 - 0. Maloprije sam govorio svojim - ovu ekipu treba razbiti, veoma ubrzo oprostiti se od onih koji svakako nisu za nas - Hodžić, Pavlović, Bekić, Hebibović i sl. a ostaviti ove omladince i Handžića. Dok god su svi na okupu nosit će ovaj rezultat jer će im biti bukvalno trauma, što je loše za svaku veću utakmicu, pa i za neke naše derbije. Također, ovo s ulaznicama za istočnu tribinu je cirkus. Štampano je više karata nego što je trebalo i to se vidjelo pola sata prije utakmice. Šta rade ovi naši u Klubu povodom toga? Sve se to moglo fino izorganizirati, pa bi ostale slobodne stepenice na svakoj tribini, a onaj dio zapada bi se skroz napunio. Što onaj jedan reče Levinu: Puk treba tri stvari: škola, škola, škola.
Zadnja izmjena: High, dana/u 02 avg 2018, 23:42, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 02 avg 2018, 23:42

Nema razloga da zamjerimo išta igračima, realan odnos snaga smo vidjeli na terenu.

DO ZADNJEGA DANA ŽIVOTA MOG, SAMO SARAJ'VO !

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 02 avg 2018, 23:43

fks74 je napisao/la:Ovoga sam se bojao, od euforije do propasti. Sve u svemu ne mogu da im nesto zamjerim, oni ne mogu vise. Rezultat jeste previsok ali krenulo je naopako i moglo je se to i ocekivati. Odbrana nije danas postojala. Realno Pavlovic je kriv za jedan gol, ruzno je se ponio, treba ga kazniti ali i mnogi navijaci na zasluzuju biti na tribinama. Covjek nekada reaguje ne razmisljajuci, ne branim Pavlovica ali ko zna mozda bi i ja u onom trenutku isto uradio. Sada umjesto njega na gol postaviti Tucakovica jer od njega nece biti vise koristi
sta je sa Kovacevicem ,branio nesto na pripremama , a i bio na klupi protiv Mladosti ?

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 02 avg 2018, 23:43

AKO JE JEDAN CELTIC MOGAO IZGUBITI 7-0 OD BARCELONE, MOŽEMO I MI 8-0 OD ATALANTE.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 02 avg 2018, 23:44

Musemić se osvrnuo i na potez golmana Bojana Pavlovića koji je, nakon zvižduka sa tribina, navijačima domaćeg tima pokazao srednji prst.

“Nisam vidio taj detalj. Vidio sam reakciju publike i poslije su mi rekli šta je bilo. Publika je s pravom bola ljuta i nije imao pravo tako da reaguje. Tragali smo za golmanom, ali nismo ga uspjeli pronaći. Ne znam šta će se dešavati sa Pavlovićem, ali vjerojatno ćemo morati tražiti drugo rješenje”.
Mogao si i na bolji nacin da se "oprostis" Bojane.To je to koliko vidim
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 02 avg 2018, 23:45

Hebib, limeni idiot Dupovac, Pavlovic, Hodzic, Bekic i ostatak amatera na celu sa strategom trebaju se pokupiti i otjerati. Ostaviti ovih par normalnih i djecu i igrati opusteno do kraja sezone, jer vec znamo kako ce ona teci ako ostanu svi nabrojani.
Bahati, bahati Željkan!
1946

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 02 avg 2018, 23:46

joker90 je napisao/la:Hebib, limeni idiot Dupovac, Pavlovic, Hodzic, Bekic i ostatak amatera na celu sa strategom trebaju se pokupiti i otjerati. Ostaviti ovih par normalnih i djecu i igrati opusteno do kraja sezone, jer vec znamo kako ce ona teci ako ostanu svi nabrojani.
Hebibović jedan od boljih fudbalera Sarajeva, požrtvovan maksimalno.
Ostatak slažem se.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 02 avg 2018, 23:49

KrajisnikBosnjak je napisao/la:AKO JE JEDAN CELTIC MOGAO IZGUBITI 7-0 OD BARCELONE, MOŽEMO I MI 8-0 OD ATALANTE.
Prvi cas ,kad dodju u akademiju ili sa strane .Nije isto izgubiti 0:4 ,0:5 ,0:6 ,0:7 ili 0:8 nije isto .Za istoriju FKS nije i ne smije biti isto.NIKAD.Idemo dalje ,za ovu ligu imamo najbolji kadar.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 02 avg 2018, 23:50

Kovačeviću nek ti je sretno!!!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 02 avg 2018, 23:50

joker90 je napisao/la:Hebib, limeni idiot Dupovac, Pavlovic, Hodzic, Bekic i ostatak amatera na celu sa strategom trebaju se pokupiti i otjerati. Ostaviti ovih par normalnih i djecu i igrati opusteno do kraja sezone, jer vec znamo kako ce ona teci ako ostanu svi nabrojani.
Ma moze Dupovac proci za nase lige kad se Šofranac povrijedi recimo. Pavlović, Hodžić i Bekić su trebali otići prije 10 godina. Hebiba inace ne mogu organski jer je nikakav ali opet mi je nesto k'o malo bolji u odnosu na Hodžića recimo, ma ne znam nisam pametan
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 02 avg 2018, 23:50

Svi u Tuzlu!
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 02 avg 2018, 23:50

KrajisnikBosnjak je napisao/la:
Hebibović jedan od boljih fudbalera Sarajeva, požrtvovan maksimalno.
Ostatak slažem se.
Je li me zajebavas ovo za Hebiba veceras?
Bahati, bahati Željkan!
1946

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 02 avg 2018, 23:51

Sinoc nisam mogao zaspati od euforije veceras od muke

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 02 avg 2018, 23:51

hilmo je napisao/la:Kovačeviću nek ti je sretno!!!
:ljepota:
Gori od ovog ne može bit. Halal sezona, samo da se gurne u vatru momak i da se ne traži neki polovnjak samo zato jer ima 25+ godina.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 02 avg 2018, 23:51

Nijedna naša ekipa se bolje ne bi provela, realno.
Ono što me bacilo u depresiju je ovo..
slika
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

midzuka
Kontakt:

Post Postao/la midzuka » 02 avg 2018, 23:51

Grozno je vidjeti Pavlovićevu gestikulaciju, sukob s navijacima. Ali ako je ovo jedini nacin da se rijesimo netalentiranih uhljeba koji su tema stotina stranica ovog foruma, komentara na fejsu, ociglednih kritika svakog ko je pogledao vise od 5 utakmica Sarajeva, neka svaki pokaze srednjak i nek kupi svoje prnje iz Kluba. Svakog gosta 3 sezone dosta.
JURIŠ

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 02 avg 2018, 23:52

Sto je puno, puno je :lol:

****, mogli smo i u Italiji vrlo lako dozivjeti debakl kao veceras, tamo smo se izvukli, ovdje ne i to je to. U svakom trenutku mi se cinilo da je njihovih dvojica vise na terenu :mrgreen: Husref je naivno izveo isti sastav, koji sam po sebi nije idealan, sto je ovim doslo kao naruceno kad su se uozbiljili. Krivo mi je jer smo opet par golova primili zbog neke dekocentracije i nasih gresaka, al tako je, kako je.

Ono sto mi je zasmetalo je organizacija utakmice koja je bila za ku.rac. Za istok je definitivno odstampano vise ulaznice (da li je prodato previse na clansku, lose procijenjeno sa tim pozivnicima nije ni bitno, naguralo se i previse raje.), vode standardno nije bilo, trebali su i ostale ulaze otvoriti itd. Onaj cirkus na zapadu ne treba ni spominjati, kako li su ocekivali da 10-12.000 ljudi stane u ona tri sektora prema sjeveru nikako mi nije jasno. Isto kao da se ni oni sami nisu nadali da ce biti vise od 15.000 ljudi :lol:

Okrenut se prvenstvu, nadam se da im ovi protivnici Zrinjskog pokazuju koliko znaci titula za nastup u Evropi u ovakvom sistemu. Sve MORAJU podrediti tome.

Ja nesto ocekujem da cemo u Tuzli dobiti prilicno lagano, bez obzira na visok poraz veceras. Oni su bas losi bili ove dvije utakmice.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 02 avg 2018, 23:54

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.