Trener Atalante Gian Piero Gasperini zabranio je svojim igračima da se slikaju ispod semafora sa rezultatom 0:8.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Svaka cast, majstore! Imas obraz koji nema nas trener, trebao si njega dovesti nek se slika pored semafora sa Hebibom, Dupovcem i golmanom nasim!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Svaka cast,pokazali smo sto se tice bar navijaca da smo daleko broj 1 trenutno.
25 hiljada ljudi nije mala stvar za nasu drzavu.
Npr napunili smo dvije grcate Grbavice ili Bilina.
Tako da kapa dole za posjetu def.
25 hiljada ljudi nije mala stvar za nasu drzavu.
Npr napunili smo dvije grcate Grbavice ili Bilina.
Tako da kapa dole za posjetu def.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Poznavajući nas, jaaaaako teško da uzmemo sad u Tuzli, pogotovo jer sve utakmice koje moramo dobit, mi kiksamo. Valjda griješim.The Game je napisao/la: Ja nesto ocekujem da cemo u Tuzli dobiti prilicno lagano, bez obzira na visok poraz veceras. Oni su bas losi bili ove dvije utakmice.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- dr.van nostrand
- Kontakt:
da je golman rupa vidjelo se i prošle sezone. Taj nesretnik nije kriv što ne zna braniti već isti onaj koji mu vjeruje i koji se nada da će napokon postati golman. Golman je okidač nakon kojeg je sve od večerašnje utakmice otišlo u propast.
Nakon ovakvog rezultata neko posljedicu osjetiti mora. Sad će Sloboda iskoristiti ovu tragediju, narasti će pritisak i imperativ protiv željezčara i eto ti raspada sezone već nakon 4-5 kola, a sve zbog katastrofalnog pristupa, nepostojanja vizije i pravljenja greški iznova i iznova.
Je.b. ih golman... zbog njega uglvnom publika u ovolikom broju na Koševo više neće doći zadugo
Aadukor je zaslužio pohvalu, Velkoski u prvom pol.
Nakon ovakvog rezultata neko posljedicu osjetiti mora. Sad će Sloboda iskoristiti ovu tragediju, narasti će pritisak i imperativ protiv željezčara i eto ti raspada sezone već nakon 4-5 kola, a sve zbog katastrofalnog pristupa, nepostojanja vizije i pravljenja greški iznova i iznova.
Je.b. ih golman... zbog njega uglvnom publika u ovolikom broju na Koševo više neće doći zadugo
Aadukor je zaslužio pohvalu, Velkoski u prvom pol.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Nadati se da ova blamaza moze da se prevazidje , prvenstveno radi Vas Pitari i HZ . Da se nije desilo ovo , siguran sam da bi dominirali ovu sezonu. Mislim da nas na put euforije i uspjeha moze vratiti samo podrska Hz do kraja polusezone , a onda traziti poboljsanja.Ovo je onaj trenutak kad samo Vi navijaci mozete spasiti sezonu.joker90 je napisao/la:Hebib, limeni idiot Dupovac, Pavlovic, Hodzic, Bekic i ostatak amatera na celu sa strategom trebaju se pokupiti i otjerati. Ostaviti ovih par normalnih i djecu i igrati opusteno do kraja sezone, jer vec znamo kako ce ona teci ako ostanu svi nabrojani.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ako išta u ovoj noći ima pozitivno to je posjeta i Selmir Pidro.
- Bordostrik
Husrefe, držiš na klupi igrača koji ti je osvjetlao obraz usred Italije, padaš na koljena u startu pred jednom onakvom silom od kluba, izjavljuješ da je neozbiljno igrati ofanizivno, evo vidjeli smo koliko ti je ovo bilo “ozbiljno”! Ahmetović ti na startu pokazuje da “ne može”, da ubaciš Handžića.. Svaka čast Harisu pogotovo na ovome kraju, kada je ispred svih prvi išao prema navijačima da se pozdravi i iskaze poštovanje.. Zato i za sve dosad, ti bi meni bio kapiten!! Svi ostali su debelo podbacili večeras!!
Neka frka, a?!
Nije ovo ni tolika sramota...
Sjetimo se Borusije i titule te sezone.
Danas cijeli dan govorim ljudima da se nadam najboljem, a očekujem najgore. U glavi mi se vrtio rezultat 0:4...
Sjetimo se Borusije i titule te sezone.
Danas cijeli dan govorim ljudima da se nadam najboljem, a očekujem najgore. U glavi mi se vrtio rezultat 0:4...
Vidjelo se odma na početku neka letargičnost. Nema tu da želje, volje da grizu. Ne može se tako ozbiljan fudbal igrati. Daleko smo mi od Evrope i pobjedničkog i natjecateljskog mentaliteta. Nije sve u parama i ulaganjima, uslovima itd. Musemić je trener koji nije potkovan. Ne uči iz grešaka i nema kreativnosti, lucidnosti ni fudbalske intelegencije. On je trener kao što je bio i igrač. Glavom kroz zid. Sramota Husrefe. Ovo je sramota kolko god ti volio ovaj klub, osramotio si ga. 8 komada ko god bio, pa i Real, Sarajevo nije toliko mali klub za ovakav rezultat. Sramota. Mentalni patuljci. Definitivno je potrošen lik. O Pavloviću nemam riječi. Večeras ga nogirati odma, nema on šta više ovdje tražiti. Hebibović, Halilović, Bekić, Velkoski hvala doviđenja i pijatno na polusezoni. Dosta više. Ahmetović klupa. Dupovac je fula žešća. Akademci, jbga momcima je ovo veliko iskustvo i nek nauče odma da ne ide sve uvijek podmazano. Polovnjaci iz Srbije, vrata zatvoriti i nek bude pouka našima da više ne dovode g.ovna. FUJ!
Ma usrali su se nasi, cim su vidjeli onaj zapad kad su izasli. Mentalni patuljci vec tad punih gaca bili! Jos onakav prvi gol i sve je onda krenulo ko lavina kad imas ekipu punu pizda! 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Svaka cast sjeveru za navijanje i kod 0-8! Jos jednom nabijem sve koji su izasli prije kraja, dive se sjebale, one ocekivale prolaz protiv Atalante. Grob te ****, nisam ni ja ocekivao osmicu i sramotu Husrefa i Bojana, ali ostani do kraja radi svog kluba, govedo kvazinavijacko!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Molim na koljenima one navijace koji vode grupu , da se izdignu i izvuku ovu polsezonu , a poslije...Nemojmo dozvliti da se ova pozitiva oko @Akademije prospe.uskoro oni izlaze u OLP.
Ma vise se i ja nadam jer su Tuzlaci slabi, al eto vidjet cemouNbx je napisao/la:Poznavajući nas, jaaaaako teško da uzmemo sad u Tuzli, pogotovo jer sve utakmice koje moramo dobit, mi kiksamo. Valjda griješim.The Game je napisao/la: Ja nesto ocekujem da cemo u Tuzli dobiti prilicno lagano, bez obzira na visok poraz veceras. Oni su bas losi bili ove dvije utakmice.
6 golova smo primili na izuzetno glup nacin, iskljucivo zbog nase dekocentracije i gresaka
-
BordoArmy88
- Kontakt:
štajetuje, idemodalje i bićebolje 
-
thewalkingdead
- Kontakt:
to sto ne pisem na forumu ne znaci da ne pratim klub,najbolje sam godine proveo na tribinama i nkad nisam pozalio,i dan danas odem pogledam kad mi vrijeme dopusti ali svi vi koji ste zadovoljni prosjekom i ovim rezultatom ste gori i od sabrine i ilijevskog i svih onih ubleha koji zive od kluba,vi i ovi amateri od igrace napraviste da jedna atalanta izgleda kao barselona,cak i u onoj prvoj tekmi u italiji sem srca nisu pokazali ni trunku znanja...jel fkt vi zelite da nam mjera bude mladost,sloboda,borac i da se tu nasladjujemo,da nam onaj husarka dovodi igraci i zivi od naseg kluba,da nam agenti iz srbije sastavljaju ekipu,da amidja pere pare,da janjos iz gradskih skupstina sjeda na klupu,da klanovi amatera-poluigraca otjeruju jarnija,kodru,da otjeraju najboljeg poslijeratnog napadaca benku,kako bi se odobnim mjesto otvorilo,da se ljudi utale,SRAMOTA je ovo veceras ,nista pozitivno sem ljudi koji su dosli i nadali se nekom pozitivnom rezultatu
DON'T OPEN
DEAD INSIDE
DEAD INSIDE
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Mozda ima nesto malo sto bi izmijenio , ali ne pada mi na pamet.Nesto malo ili neki igrac nikad ne smije biti iznad FKS. Zato ovj post smatram vrlo ozbiljnim i dobronamjernim.Stroj1946 je napisao/la:Vidjelo se odma na početku neka letargičnost. Nema tu da želje, volje da grizu. Ne može se tako ozbiljan fudbal igrati. Daleko smo mi od Evrope i pobjedničkog i natjecateljskog mentaliteta. Nije sve u parama i ulaganjima, uslovima itd. Musemić je trener koji nije potkovan. Ne uči iz grešaka i nema kreativnosti, lucidnosti ni fudbalske intelegencije. On je trener kao što je bio i igrač. Glavom kroz zid. Sramota Husrefe. Ovo je sramota kolko god ti volio ovaj klub, osramotio si ga. 8 komada ko god bio, pa i Real, Sarajevo nije toliko mali klub za ovakav rezultat. Sramota. Mentalni patuljci. Definitivno je potrošen lik. O Pavloviću nemam riječi. Večeras ga nogirati odma, nema on šta više ovdje tražiti. Hebibović, Halilović, Bekić, Velkoski hvala doviđenja i pijatno na polusezoni. Dosta više. Ahmetović klupa. Dupovac je fula žešća. Akademci, jbga momcima je ovo veliko iskustvo i nek nauče odma da ne ide sve uvijek podmazano. Polovnjaci iz Srbije, vrata zatvoriti i nek bude pouka našima da više ne dovode g.ovna. FUJ!
Naravno da nisam zadovoljan, al šta trebam? Pun mi qrac više i naprđivanja na forumu, promijent ništa ne možemo. Jedino što mogu je doć na tribinu i dat podršku svom klubu. Napisalo se ovdje hiljade stranica nezadovoljstva i ukazivanja na razno-razne stvari. Ne treba još hiljada, samo eto da bi se reklo. Poražavajuće je na kakve niske grane su nam klub srozali idioti, a ko ima snage trošit jedne te iste riječi na jedne te iste stvari, svaka mu čast, tim prije što iole svako upućeniji zna da promijeniti ne možemo ništa.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Kao navijač Čelika koji je slučajno bio na utakmici mogu reći da je navijanje bilo qarinarno. Sramota. Nadglasali su ih momci iz Bergama.
Mentalno vaginalan pristup meču od igrača i trenera, šteta. Više sreće dogodine.
Mentalno vaginalan pristup meču od igrača i trenera, šteta. Više sreće dogodine.
"We need to suffer. And we need to fight."