Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
el-fighter
-
Kontakt:
Postao/la el-fighter » 30 mar 2009, 13:29
PA NIJE NI CUDO OVAKVA IGRACINA SE RAĐA JEDNOM U 100 GODINA. KAKO JE SAMO SMJESTIO BELGIJANCIMA ONU GOLCINU SVAKA CAST MAJSTORE SAMO TAKO NASTAVI
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
-
bubimir
-
Kontakt:
edine majstore, najbolji si.
još kad nam se vrate vedo, sejo i keno.
mes que un club
-
juzni vjetar!
-
Kontakt:
Postao/la juzni vjetar! » 30 mar 2009, 13:47
kakvi crni fulham ,everton,sundrland pa wolsfburg je bolji 10 puta klub od tih ako negdje ide neka ide u velike klubove !!
La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
-
eldaroniBIH
-
Kontakt:
Postao/la eldaroniBIH » 30 mar 2009, 13:52
bolje mu je da ostane u Wolfsburgu barem jos jednu sezonu, igrat ce nadam se Ligu prvaka, a i sta ce u tim prosjecnim engleskim prvoligasima ?

vozdra, vozdra, crveni "djavolcici" .. (:
-
alen m
-
Kontakt:
neka on ostane s Magathom, vidi se da covjek zna sta radi.. a ima vremena za arsenal, real, i man u.

-
19TM87
-
Kontakt:
juzni vjetar! je napisao/la:kakvi crni fulham ,everton,sundrland pa wolsfburg je bolji 10 puta klub od tih ako negdje ide neka ide u velike klubove !!
slazem se da bi bilo pametnije da ostane u wolsfburgu i to bi mu bio najpametniji potez...ali engleska liga je po meni trenutno 5 puta jaca od njemacke i gore navedeni klubovi mozda jesu prosjek jer imaju tu nesrecu da igraju u premijer ligi...jedan everton bi sigurno bio stalno u vrhu njemacke lige
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
-
geronimo
- Moderator
-
Kontakt:
19TM87 je napisao/la:juzni vjetar! je napisao/la:kakvi crni fulham ,everton,sundrland pa wolsfburg je bolji 10 puta klub od tih ako negdje ide neka ide u velike klubove !!
slazem se da bi bilo pametnije da ostane u wolsfburgu i to bi mu bio najpametniji potez...ali engleska liga je po meni trenutno 5 puta jaca od njemacke i gore navedeni klubovi mozda jesu prosjek jer imaju tu nesrecu da igraju u premijer ligi...jedan everton bi sigurno bio stalno u vrhu njemacke lige
Pa Everton je u vrhu Engleske lige (7-8, nemam pojma)...i taj isti Wolfsburg bi isto bio tamo 5-6! Dosadilo mi je vise pisati kako je Engleska liga jaka iskljucivo velikoj cetvorci ( gdje se i veliki fudbalski strucnjaci slazu ), a ostalo je jedan veliki prosjek. Dosadi vise slusati o jacini Engleske lige, gdje osim ta 4 kluba, ostalo se moze zvati meraja ( izvini hammer

), cuj 5 puta jaca, jeli i Gordon Albion 5 puta jaci od pancera, aha mozda na papiru..pa ih nigdje nema, pustite to pretjerano velicanje EPL!!

Vom Jäger zum Gejagten
-
cole-ch
-
Kontakt:
DZEKO EDIN CE RADIJE U ZELJI NAZAD NEGO U TA TRI KLUBA, DZEKO JE PREVAZISO SEOSKA IGRALISTA.
ON, ILI OSTAJE U BUNDES LIGI DA ISPISE ISTORIJU, ILI IDE U "ISTINSKI" JAKOM KLUBU, JER ON TO I ZASLUZUJE.
PO STILU IGRE JAKO ME PODSECA NA BOKSICA.
-
amerosm
-
Kontakt:
Dzeko bi trebao ostati jos jedno dvije sezone u Wolfsburgu i na ljeto aBd 2011 preci u neki veliki klub. Tada ce momak imati 25 godina i moze igrati jos u tom velikom klubu 6 ili 7 godina. Kako bi nama bilo dobro da Magath postane selektor BiH, kojeg god Bosanca je on uzeo u svoje ruke posato je vrhunski igrac, Salihamidzic, Dzeko, Misimovic.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
-
Del Boy
-
Kontakt:
Jos do vremena Elvira Baljica u Fenerbahceu mi nijedan nas fudbaler nije bio ovako, hajde da kazem "kompletan" igracina
Ovaj Dzeko ce daleko da dogura, pogotovu jer je radnik i disciplinovan a talenta ima za rasipanja
ubitacna kombinacija
-
DdIiNnOo
-
Kontakt:
Samo ne svidjaju mi se one izjave poslije utakmice sa Belgijom u kojoj mu je prva bila mi veceras idemo da slavimo , lako sjebe covjeka nocni zivot i slava , sto mu nikako ne zelim ... Sigurno da ima znanje i sve predispozicije da postane velika svjetska klasa , do njega je sad ...
Čelik do bagro
-
Del Boy
-
Kontakt:
DdIiNnOo je napisao/la:Samo ne svidjaju mi se one izjave poslije utakmice sa Belgijom u kojoj mu je prva bila mi veceras idemo da slavimo , lako sjebe covjeka nocni zivot i slava , sto mu nikako ne zelim ... Sigurno da ima znanje i sve predispozicije da postane velika svjetska klasa , do njega je sad ...
ma dobro, momak je jos mlad, moze mu se
-
RiNo
-
Kontakt:
ma nek slavi, nek se provodi... sve je ok...dok ne pocne zvati Felixa Magatha poslije ponoci i podjebavati ko Adriano svog Mourinha

100% sportski i krajnje opušten potpis
-
Ponos Torina
-
Kontakt:
Postao/la Ponos Torina » 01 apr 2009, 03:34
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
-
harishp
-
Kontakt:
DdIiNnOo je napisao/la:Samo ne svidjaju mi se one izjave poslije utakmice sa Belgijom u kojoj mu je prva bila mi veceras idemo da slavimo , lako sjebe covjeka nocni zivot i slava , sto mu nikako ne zelim ... Sigurno da ima znanje i sve predispozicije da postane velika svjetska klasa , do njega je sad ...
Cuj nevalja pa Spaha je do povrijede jeo malu dijecu protiv Belgijanaca,Bajramovic za 30 minuta odigrao sto neko nece u cijeloj sezoni

a o Dzeki dijamantu da i ne pricamo.
A svi su oni ruzili dvije noci prije tekme pa sta treba jos jednu gajbaru ponjet kad je tako

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
harishp
-
Kontakt:
harishp je napisao/la:DdIiNnOo je napisao/la:Samo ne svidjaju mi se one izjave poslije utakmice sa Belgijom u kojoj mu je prva bila mi veceras idemo da slavimo , lako sjebe covjeka nocni zivot i slava , sto mu nikako ne zelim ... Sigurno da ima znanje i sve predispozicije da postane velika svjetska klasa , do njega je sad ...
Cuj nevalja pa Spaha je do povrijede jeo malu dijecu protiv Belgijanaca,Bajramovic za 30 minuta odigrao sto neko nece u cijeloj sezoni

a o Dzeki dijamantu da i ne pricamo.
A svi su oni ruzili dvije noci prije tekme pa sta treba jos jednu gajbaru ponjet kad je tako

A dzeko kakvog je raspolezenja i ponasanja nemoj se iznenaditi da i Magatha ne uvede u tajne podruma

pod stare dane.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
mone
-
Kontakt:
evo i Mančester prati Dzeku. Skauti Man. Uniteda su ga gledali u Genku i večeras će
idemooooooo Dzekoooo poderi ih večeras
-
eldaroniBIH
-
Kontakt:
Postao/la eldaroniBIH » 01 apr 2009, 13:11
DZEKO ZABIJ GA JOS VECERAS PA DA UMREM ODMAH NE BIH ZALIO NI SEKUNDEEEEEEEE !!!
VOLIM TE BOSNO
vozdra, vozdra, crveni "djavolcici" .. (:
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], AnelMid, BosnianDragon2024, Burberry46, IgmanskiVukovi, invincible1921, kraljlavova, Proximic, rishovski, THEC, zikerrz21 i 78 gostiju.