FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

rishovski
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la rishovski » 03 avg 2018, 00:16

Ekipa šefa Azmira iz Siminog Hana bi bolje odigrala...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 03 avg 2018, 00:17

Oni koji su otišli kući na poluvremenu ili par zvižduka na kraju ekipi i Hustefu, oni nisu pravi navijači i veze o fudbalu nemaju! Nek navijaju za Real, Mančestere i budu debili. I dalje neki ne shvataju koliko svjetlosnih godina naš domaći fudbal kasni za nekim ozbiljnim.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 03 avg 2018, 00:22

joker90 je napisao/la:Svaka cast sjeveru za navijanje i kod 0-8! Jos jednom nabijem sve koji su izasli prije kraja, dive se sjebale, one ocekivale prolaz protiv Atalante. Grob te ****, nisam ni ja ocekivao osmicu i sramotu Husrefa i Bojana, ali ostani do kraja radi svog kluba, govedo kvazinavijacko!
Evo izasao sam na poluvremenu, nisam navijac nego simpatizer. Zbog cega da ostanem? Nije mi zbog onih 5 golova na poluvremenu, jaci su 10 puta, ali potuci se, igraj za te navijace. I onda se bradonja neki nadje onako ponasati prema navijacima koji su godinama tu, postovanje ispod nule.

Husref se budala pravi ako u roku od minute nije saznao sta se desilo. Jedini ispravan potez bi bio odmah izvuci golmana, da ga izvizdi citav stadion i poslati okolo terena u svlacionicu. Niko od kluba veci nije
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 03 avg 2018, 00:23

JavierBosnia je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Svaka cast sjeveru za navijanje i kod 0-8! Jos jednom nabijem sve koji su izasli prije kraja, dive se sjebale, one ocekivale prolaz protiv Atalante. Grob te ****, nisam ni ja ocekivao osmicu i sramotu Husrefa i Bojana, ali ostani do kraja radi svog kluba, govedo kvazinavijacko!
Evo izasao sam na poluvremenu, nisam navijac nego simpatizer. Zbog cega da ostanem? Nije mi zbog onih 5 golova na poluvremenu, jaci su 10 puta, ali potuci se, igraj za te navijace. I onda se bradonja neki nadje onako ponasati prema navijacima koji su godinama tu, postovanje ispod nule.

Husref se budala pravi ako u roku od minute nije saznao sta se desilo. Jedini ispravan potez bi bio odmah izvuci golmana, da ga izvizdi citav stadion i poslati okolo terena u svlacionicu. Niko od kluba veci nije
Bahati, bahati Željkan!
1946

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 03 avg 2018, 00:24

SarajevoJeBordo je napisao/la:I dalje neki ne shvataju koliko svjetlosnih godina naš domaći fudbal kasni za nekim ozbiljnim.
Nakon 3-0 se već vijelo da mi tu ne možemo ništa i malo sam obratio pažnju na igru talijana, ma ljudi igraju fenomenalno. Primi loptu, dva, najviše tri dodira i pas, uvijek imaju po dva izbora kome dodati, kreću se mnogo bez lopte. Jedna situacija koja me je baš dojmila, njihov igrač uvuče Pidru u sredinu bek im se ubaci, a drugi mu igrač, bez da je pogledao kako treba, prebaci loptu preko cijelog terena, ovom se oslobodilo prostora koliko želi. Nekako smo se u toj akciji uspjeli spasiti.
MI smo cijlu utkamicu igrali bezveze, daleko od igrača stajali, puštali im da komotno primaju loptu... To ekipe kakva je Atalanta kažnjavaju, a vidjeli smo kako.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 avg 2018, 00:25

Jesmo mi bili i nesretni sa zrijebom, mislim ko jos dobija italijanskog predstavnika u **** 2. pretkolu EL :rol: ali moramo biti prvaci ove godine ako zelimo dodatne bodove i vise utakmica u europi i svaka ce ti biti 1000 puta slabija od ove sa Atalantom, pogledajte na primjeru Zrinjskog. I kad ispadnes u CL opet si privilegovan u EL a da ne spominjem kad bi samo prosao 1. pretkolo u CL..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 03 avg 2018, 00:29

Captain4 je napisao/la:Kao navijač Čelika koji je slučajno bio na utakmici mogu reći da je navijanje bilo qarinarno. Sramota. Nadglasali su ih momci iz Bergama.

Mentalno vaginalan pristup meču od igrača i trenera, šteta. Više sreće dogodine.
Gdje si ti bio da mi je znati :crazy:
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

Oerde
Kontakt:

Post Postao/la Oerde » 03 avg 2018, 00:30

A jest se raja ucrnjačila, i to imam osjećaj prvenstveno zbog "drugih" navijača. Kao sramota. Sramota jest, uglavnom zbog pristupa. Ne smiješ dizati ruke bez obzira na rezultat. Tu bih htio iznijet konstruktivan prijedlog - de angažujte psihologa, ozbiljni klubovi to rade. Što se tiče drugih navijača, mislim smiješno je komentarisat, samo su sarajevski klubovi igrali s nekim iz liga 5, tako da žrijeb te izbacuje. Zamislite da smo onomad izvukli nešto poput Atalante umjesto Kukesija? Meni o Atalanti i sramoti pričat ovi što se pate sa viceprvacima nekih otoka, hajte molim vas. Treba probati zadržati pozitivnu atmosferu koliko se može, izdići se, strašno bi prijala pobjeda u Tuzli. Možemo mi komentarisati neke stvari al sad da je kraj svemira...gore mi je stoput bilo protiv Goška, Orašja, kad nas je Zrinjski dobio na onom snijegu htio sam se ubit smrzavanjem. Ne budite što @joker reče dive sad.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 03 avg 2018, 00:31

Vidim i oni su ostali do kraja. Ustvari oni nisu ni poceli ono sto su trebali. Oni valjda predstavljaju klub.

Napustio sam stadion i opet bih, radije nego ostao psovati i vrijedjati svakog drugog igraca, a bilo je takvih dosta.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 03 avg 2018, 00:32

Lik je napisao/la:
Captain4 je napisao/la:Kao navijač Čelika koji je slučajno bio na utakmici mogu reći da je navijanje bilo qarinarno. Sramota. Nadglasali su ih momci iz Bergama.

Mentalno vaginalan pristup meču od igrača i trenera, šteta. Više sreće dogodine.
100 ljudi ne smije ni u jednom trenutku nadglasati 25k ljudi. Do početka meča mrtvilo yebeno.
"We need to suffer. And we need to fight."

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 03 avg 2018, 00:33

Realno, odigrali smo bezveze cijeli dvomeč. Moglo se bolje, ali ne puno. Da se ne zavaravamo, sreća nam se ušunjala u prvoj tekmi, i samo s njom smo mogli odradit i drugu utakmicu.

Sjever jedina svijetla tačka večeras, šta si ti gledao/slušao buraz?
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 03 avg 2018, 00:34

Bilo je prelijepo na tribinama, istok krcat, zapad isto fino popunjen, sjever solidno, bila je odlična atmosfera.

Šteta zbog visokog rezultata, ali ja ni najmanje nisam ljut, doživljaj je bio gledati jednu Atalantu, koja je strahovit tim i koja će i ove godine biti konkurentna u Italiji. Ekipa koja igra najljepši fudbal u Italiji.. Prejaki su u svakom segmentu, mi i općenito klubovi iz BiH za njima kaskamo jedno 100 godina. Oni u svakom trenutku znaju šta rade, kad treba presing, kad treba uletiti, smiriti tempo, sačuvati loptu, zna se u svakom momentu ko šta radi.
Uopšte nisam razočaran, svaki naš klub bi završio ovako. Ja stojim iza svojih riječi, ponosan sam zbog prvog meča i rekao sam šta god bude ovdje, ja neću biti ljut. Samo da sada ekipa ne padne, nema razloga za to.

Za onog orangutana na golu imam samo psovke na repertoaru.. Koliki pakaš, kreten, debil, mutavac, bezobraznik i mentol moraš biti da ljudima koji su došli da te podrže, pokažeš srednji prst. Meni ga je bilo žao nakon tekme s Zarijom, ali nakon ovog čina večeras, neka ga je sramota. Ja bi se poklopio, kriv si za 4-5 gola na jednoj utakmici i opet se nađeš i pokažeš srednji prst.. Hajvana odmah neka deportuju, mater mu yebem glupu.

Također, sramota su bile i one baklje. Opet je na vidjelo izašlo to papansko i debilsko ponašanje, zbog kojeg će samo Klub ispaštati. Bilo je fino navijanje i atmosfera, ali te baklje su dno dna. Još kad baciše dole nešto, da nije topovski nemam pojma, pa može neko ostati defekt zbog takvih stvari. Stvarno kad misliš da ne može gore, uvijek te ponovo iznenade..

Opet kažem, šteta zbog tog debakla, ali ne treba klonuti. Sad se okrenuti prvenstvu i nadam se da će biti ovo jedna dobra sezona. Koliko god smo se ja i svi mi naložili da možemo nešto uraditi, ovo nam je pokazatelj da smo daleko daleko od fudbala kakav Atalanta igra i fudbala kakav se igra na najvišem nivou. To je realnost, a svaki klub iz BiH bi primio ovoliko, ako ne i više. Nama je i ovaj bolid stajao na golu, tako da je njegovih 4-5 komada.

I da, zar nije bila priča da će se momci podržati bez obzira kakav bio ishod u revanšu? Sad odjednom opet stara dobra pljuvačina.. Ne treba nam to, sada se okrenuti regularnoj sezoni, jer ova ekipa može napraviti dobre rezultate.
I složio bi se, ne kontam kretene koji odu na sred tekme.. Pa ako si već međede platio kartu, ostani do kraja i podrži. Opet se pljuje pa liže, opet se mijenjaju mišljenja i govori u prazno.

P.S. Zna li se kolika je posjeta bila?
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 03 avg 2018, 00:35, ukupno mijenjano 1 put.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 03 avg 2018, 00:35

Captain4 je napisao/la:
Lik je napisao/la:

100 ljudi ne smije ni u jednom trenutku nadglasati 25k ljudi. Do početka meča mrtvilo yebeno.
Znači sad pričaš do početka meča, biće da si prolazio prije tekme pored stadiona pa čuo malo talijane.
Haj ti živ bio mani se nas gledaj Čelik, ovdje svakako i ne treba da pišeš.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

Vaha1946
Kontakt:

Post Postao/la Vaha1946 » 03 avg 2018, 00:37

uNbx je napisao/la:Realno, odigrali smo bezveze cijeli dvomeč. Moglo se bolje, ali ne puno. Da se ne zavaravamo, sreća nam se ušunjala u prvoj tekmi, i samo s njom smo mogli odradit i drugu utakmicu.

Sjever jedina svijetla tačka večeras, šta si ti gledao/slušao buraz?
Ma dosao idiot da provocira, satro ne smiju pisati navijaci drugih klubova na ovoj temi on pise lagano, ja mu odgovorim moj post se brise njegovi ostaju

On naso govorit ko je koga nadgladao cernobilac

thewalkingdead
Kontakt:

Post Postao/la thewalkingdead » 03 avg 2018, 00:41

pa stoposto mi ne mozemo nista promijeniti,bilo je fino jedno vrijeme bojkot pa ko izdrzi,sad sto taj bojkot ni 3% nije bio zbog uprave druga stvar,na silu prekidanje bojkota,opet neka guzvica na sjeveru pola raje i napustilo,nista se nije dobilo prekidanjem bojkota
ja jedini izlaz vidim u nasoj akademiji i potpisivanjem ugovora od 5 i vise godine za nasu djecu,iz lige ne bi ispali ali bi za 3,4,5 godina bili najjaci u drzavi,poceli bi praviti milionske transfere igrali bi fudbal,niko iz akademije nece pokazat srednjak istoku nego ce zaplakat nakon 8 komada,ne bi spavao nocima a sta mislite kako ce ovo podnijeti nasi stranci,nasa najveca nada mali Resic sa zapada gleda utakmicu protiv Atalante,mene dusa boli ko mu uzima mjesto.od mene dosta za veceras,e ne znam kako sutra izac ,kako na posao,samo da ko ne pretjera u zezanciji ,poslije ove silne euforije ovakvo spustanje na zemlju nisam dozivio ni protiv besiktasa pa ni protiv goska
DON'T OPEN
DEAD INSIDE

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 03 avg 2018, 00:44

Sama cinjenica da je Husref najavio da nece nista mijenjati govori da je on zadovoljan nasim izdanjem u prvoj tekmi. To dovoljno pokazuje koliko je on ozbiljan trener. Sve sto nije valjalo u prvoj utakmici nije nas kostalo i dobijemo sansu da poradimo na tome i probamo popraviti mi bahato nista ne mijenjamo i samo se pokazuje da rezultat iz prve utakmice nije zasluzen.
Atalanta je strasna ekipa i lijepo je uzivo gledati onakav fudbal da se covjek mogao iskljuciti da ga ne zaboli svaki gol.
Analizirati fudbalere je smijesno. Adukor i Krste su jedini ozbiljni fudbaleri u ovoj ekipi, sve ostalo je amaterizam teski.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 03 avg 2018, 00:51

Zavidim ovim neutralcima što su gledali uživo. Fakat su mogli uživat kako igraju Žabari, dok sam se ja samo ibretio. Gomez isto mali Hazard, strašno. Onda onaj bek 33, frajer 120 kila ima, visok sedam metara, a onakva brzina i tehnika. :bow:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Vieira
Kontakt:

Post Postao/la Vieira » 03 avg 2018, 00:54

AlfredNobel je napisao/la:Bilo je prelijepo na tribinama, istok krcat, zapad isto fino popunjen, sjever solidno, bila je odlična atmosfera.

Šteta zbog visokog rezultata, ali ja ni najmanje nisam ljut, doživljaj je bio gledati jednu Atalantu, koja je strahovit tim i koja će i ove godine biti konkurentna u Italiji. Ekipa koja igra najljepši fudbal u Italiji.. Prejaki su u svakom segmentu, mi i općenito klubovi iz BiH za njima kaskamo jedno 100 godina. Oni u svakom trenutku znaju šta rade, kad treba presing, kad treba uletiti, smiriti tempo, sačuvati loptu, zna se u svakom momentu ko šta radi.
Uopšte nisam razočaran, svaki naš klub bi završio ovako. Ja stojim iza svojih riječi, ponosan sam zbog prvog meča i rekao sam šta god bude ovdje, ja neću biti ljut. Samo da sada ekipa ne padne, nema razloga za to.

Za onog orangutana na golu imam samo psovke na repertoaru.. Koliki pakaš, kreten, debil, mutavac, bezobraznik i mentol moraš biti da ljudima koji su došli da te podrže, pokažeš srednji prst. Meni ga je bilo žao nakon tekme s Zarijom, ali nakon ovog čina večeras, neka ga je sramota. Ja bi se poklopio, kriv si za 4-5 gola na jednoj utakmici i opet se nađeš i pokažeš srednji prst.. Hajvana odmah neka deportuju, mater mu yebem glupu.

Također, sramota su bile i one baklje. Opet je na vidjelo izašlo to papansko i debilsko ponašanje, zbog kojeg će samo Klub ispaštati. Bilo je fino navijanje i atmosfera, ali te baklje su dno dna. Još kad baciše dole nešto, da nije topovski nemam pojma, pa može neko ostati defekt zbog takvih stvari. Stvarno kad misliš da ne može gore, uvijek te ponovo iznenade..

Opet kažem, šteta zbog tog debakla, ali ne treba klonuti. Sad se okrenuti prvenstvu i nadam se da će biti ovo jedna dobra sezona. Koliko god smo se ja i svi mi naložili da možemo nešto uraditi, ovo nam je pokazatelj da smo daleko daleko od fudbala kakav Atalanta igra i fudbala kakav se igra na najvišem nivou. To je realnost, a svaki klub iz BiH bi primio ovoliko, ako ne i više. Nama je i ovaj bolid stajao na golu, tako da je njegovih 4-5 komada.

I da, zar nije bila priča da će se momci podržati bez obzira kakav bio ishod u revanšu? Sad odjednom opet stara dobra pljuvačina.. Ne treba nam to, sada se okrenuti regularnoj sezoni, jer ova ekipa može napraviti dobre rezultate.
I složio bi se, ne kontam kretene koji odu na sred tekme.. Pa ako si već međede platio kartu, ostani do kraja i podrži. Opet se pljuje pa liže, opet se mijenjaju mišljenja i govori u prazno.

P.S. Zna li se kolika je posjeta bila?
Nisu sramota ako je u cilju da se otjera upravni odbor koji cini zna se vec ko i ko treba da ide.Zbog istih je i bojkot i bio i nista se nije rjesilo pa mozda ovako malo da razmisle.
YOU CAN'T PLAY FOR ARSENAL AND GIVE UP, NO MATTER WHAT THE SCORE IS.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 03 avg 2018, 00:56

Ako se palilo rad cašpije, to mogu vazda razumjet. Ako se palilo radi tjeranja, onda je to isuviše naivno. Otjerat će ih baklje, al u limburgu.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 03 avg 2018, 00:58

Idi Pavlovicu rupetino jedna, pa kao da nas je neko ukleo na toj golmanskoj poziciji pa, da imamo ovakve levate na golu.

Posjeta odlicna, rezultat katastrofa, sad se nadam da ce nas obradovati u prvenstvu, ali posto su mentalni patuljci nebi me cudio poraz u Tuzli, pa posle remi na Kosevu...
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google Adsense [Bot], Morpheus i 16 gostiju.