FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sabinho
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sabinho » 03 avg 2018, 00:58

Kakvo qaranje jbg, ali hajde nije da nismo navikli. Basel sestica, Sparta i Besiktas petice, Gladbach 7 i sad vrhunac Atalanta sa osmicom. Yebat' ga, ostaje ovaj remi kao najveci rezultat nekog naseg kluba poslije rata i to je to. Da se moglo izgubiti manjom razlikom - moglo je ali hajde sad gotovo je. Onu gnjidu sa gola jos ujutru otjerati iz kluba, staviti malog Kovacevica na gol.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 avg 2018, 01:01

Sabinho je napisao/la:Kakvo qaranje jbg, ali hajde nije da nismo navikli. Basel sestica, Sparta i Besiktas petice, Gladbach 7 i sad vrhunac Atalanta sa osmicom. Yebat' ga, ostaje ovaj remi kao najveci rezultat nekog naseg kluba poslije rata i to je to. Da se moglo izgubiti manjom razlikom - moglo je ali hajde sad gotovo je. Onu gnjidu sa gola jos ujutru otjerati iz kluba, staviti malog Kovacevica na gol.
Najveci uspjeh su play-off utakmice sa Clujom i Borusijom a rezultat ko rezultat.. cim je 2. pretkolo isto ti je k'o da si igrao protiv Žepča :D, najbolji je rezultat kada gledamo jacinu protivnika ali nije mi neka utjeha iskreno :)
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 03 avg 2018, 01:01

JavierBosnia je napisao/la:Vidim i oni su ostali do kraja. Ustvari oni nisu ni poceli ono sto su trebali. Oni valjda predstavljaju klub.

Napustio sam stadion i opet bih, radije nego ostao psovati i vrijedjati svakog drugog igraca, a bilo je takvih dosta.
Zašto im psovati i vrijeđati? De uzmi ti Yugu i potačkaj se s Audiem, jel ti ja trebam psovati što nisi brži? Ono što se desilo s Bojanom je kulminacija svih njegovih loših predstava prije ovog, a ni u kojem slučaju on nije smio uraditi ono.
Zašto je ljudima teško shvatiti da naši igrači jednostavno NE MOGU ni u kojem smislu parirati ovima? Ja ne vjerujem kako raja nije svjesna koliko su oni ispred nas. Ljudi bolan u 2 koraka urade sve što treba da nas zatvore ili ostvare prednost. NISMO DORASLI JEDNOSTAVNO. Igračima je najteže zbog ovih 8, još im treba psovati jel? Zaslužili su podršku i aplauz ako ništa zbog onih 2:2!
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 03 avg 2018, 01:02

Mene ne boli ovaj rezultat mada ocekivo sam do jedno 4-5 da cemo primit kad je ocepilo
Ono sto me boli da ti u ovakvoj trkmi napravis 10- tak faulova i 1 zuti , pa dan te **** pickasti ne ocekuje niko da ces proci, al ne moras ko cunj biti na terenu, slomi nekom nogu, udari igrj agresivno, izgledali smo ko 11 ovaca na terene s tim da bi izdvoji Velkoskog jedino

Da sam na mjestu trenera svoju platu bi donirao u narodnu kuhinju a od uprave zahtjevo da svim igrcima uzmu bar 80% plate, reko bi im da su duzni izvinjrnje navijacima i da ih treba biti stid

Nakon toga ne bi spominjo nikad vise ovu noc, okreno bi se borbi za titulu koji mozemo zaganjati sigurno
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 03 avg 2018, 01:03

AlfredNobel je napisao/la: P.S. Zna li se kolika je posjeta bila?
Moja procjena je 23.000 :D
Zapad 12.000, istok 8.000 (sigurno je bilo vise od kapaciteta) i sjever 3.000.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 03 avg 2018, 01:04

MortemHz je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Kakvo qaranje jbg, ali hajde nije da nismo navikli. Basel sestica, Sparta i Besiktas petice, Gladbach 7 i sad vrhunac Atalanta sa osmicom. Yebat' ga, ostaje ovaj remi kao najveci rezultat nekog naseg kluba poslije rata i to je to. Da se moglo izgubiti manjom razlikom - moglo je ali hajde sad gotovo je. Onu gnjidu sa gola jos ujutru otjerati iz kluba, staviti malog Kovacevica na gol.
Najveci uspjeh su play-off utakmice sa Clujom i Borusijom a rezultat ko rezultat.. cim je 2. pretkolo isto ti je k'o da si igrao protiv Žepča :D, najbolji je rezultat kada gledamo jacinu protivnika ali nije mi neka utjeha iskreno :)
Bilo je lijepo makar ovih sedam dana nadati se necemu i slaviti taj remi... Sad vracanje u realnost, 2 milje na tribinama, bit ce zanimljivo vidjeti kako ce igraci odreagovati na ovaj debakl. Ko vodi klub, situacija je zlatna.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 03 avg 2018, 01:05

Gdje su ovi moderatori, što ne pročiste ovu temu? Pa ebo vas dan, gledaj šta je provokatora i novih nickova, pometite ova vnago.

Nama malo fali da se nabrijemo i to je tako. Znao sam da ne možemo proći, da se ne lažemo, ali sam se u dubini duše nadao, jer koji navijač se ne nada?

Ljudi moji, znate li vi šta je Atalanta? Ko ne zna, onda je bolje neka ne piše. Ima more ljudi, kao što sam ja, koji prate detaljnije fudbalni i koji uživaju u tome, a imaš ove nekakve fakine koji ne zna nijednog igrača Atalante, čak ni Gasperinija, pa nađe i pametuje kako je Atalanta prosječan klub. Jeste, prosječna i ispodprosječna je bila sve do kada nije došao Gasperini, koji je stvorio ovu mašineriju. Ljudi su dobijali Romu, Milana, Evertona, mučili Juve i Borussiju itd. To je ekipa koja igra ubjedljivo najljepši fudbal u Italiji, koja ima strašnog Gomesa koji se povezivao s nekim od najvećih klubova svijeta, pa onda strahovit Hatebouera, Toloia, Duvana, Barrowa, Masiela, De Rona, Iličića itd. Prodaju igrače za 30 miliona, nisu mijenjali puno ekipu od prošle sezone, samo Petagna i Cristante su otišli.

FKS je hrpa terminskih igrača u poređenju s njima.. Brutalna ekipa koja nam je pokazala kakav se monstrumski fudbal igra u ligama petice. Upratite i ovu sezonu sad malo glede Atalante, vidjećete šta ljudi rade.. Nemojte biti mutanti i komentarisati nešto u šta niste upućeni.

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

brojjedan
Kontakt:

Post Postao/la brojjedan » 03 avg 2018, 01:06

Obavezno, Rekordera Husrefa, ostaviti ovu sezonu i pruziti mu šansu i u narednoj, nebi li uspio i ovaj rekord oboriti (ako izborimo evropu, ako?).

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 avg 2018, 01:06

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 03 avg 2018, 01:07

MRS IZ SVETINJE !
Sarajevo ljubavi moja.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 03 avg 2018, 01:08

MortemHz je napisao/la:
Izvinuo se ti aBd daleko od kluba, ozonska rupo, a izvinio se raji.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 03 avg 2018, 01:08

Što se sad psuje (ne)kvalitet Pavlovića? Mislim, do njegovog srednjeg prsta je dovelo psovanje uslijed grešaka. Šta, 10 milja navijača skontalo tek nakon 0:4 da mi imamo rupetinu od golmana? Ne dragi moji, mi godinu dana imamo rupetinu na golu, samo što neki nikad sebi nisu htjeli to priznat. Eto, popiša se Boki po vama.
Ne kontam naš stručni štab. Znači uveo si 10 omladinaca od početka sezone i svi razbijaju, svi znaju lopte i ništa gori nisu od starijih kolega. Svima se vjeruje osim Kovačeviću. Ja bih smio obje ruke dat da mali Vladan ne bi dobio 8 komada. Jer, najmanje tri gola su bila čista greška golmana koji se usr.o i kojeg su dodatno psovke dotukle, a možda je onda i iz inata kiksao kasnije jer ne mogu da shvatim da ozbiljan golman radi onakve stvari.

I jah, ko je izašao sa stadiona, nek se ne vraća na njega. Eno vam Sportklubovi i Arene pa gledajte najbolje ekipe današnjice, kanite se našeg Sarajeva. To su vjerovatno oni fejsbuk komentatori koji su pisali da Atalanta nije uopšte kvalitetnija od nas.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 avg 2018, 01:09

Sad se moraju izdici i pobijediti ove nase bosanske klubove (prvo Sloboda sad u Tuzli za 2 dana pa svi ostali) ali k'o da gledam svi ce razmisljati o ovome i postat ce mentalni patuljci opet koji pasa ne mogu sastaviti..

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 03 avg 2018, 01:10

Ma idi Bojane u 3 lijepe! Dao bih i tebi aplauz na kraju tekme ko i ostalim sto sam, iako si rupcaga(nisi ti kriv sto igras). Ali si ispao takva gnjida da nije moguce.. :puke: Husref ako ga ostavi nakon ovog, a ne pruzi sansu Vladanu, onda nek ide i on sa njim.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 03 avg 2018, 01:10

[quote="AlfredNobel"]Bilo je prelijepo na tribinama, istok krcat, zapad isto fino popunjen, sjever solidno, bila je odlična atmosfera.

Opet kažem, šteta zbog tog debakla, ali ne treba klonuti. Sad se okrenuti prvenstvu i nadam se da će biti ovo jedna dobra sezona. Koliko god smo se ja i svi mi naložili da možemo nešto uraditi, ovo nam je pokazatelj da smo daleko daleko od fudbala kakav Atalanta igra i fudbala kakav se igra na najvišem nivou. To je realnost, a svaki klub iz BiH bi primio ovoliko, ako ne i više. Nama je i ovaj bolid stajao na golu, tako da je njegovih 4-5 komada.

I da, zar nije bila priča da će se momci podržati bez obzira kakav bio ishod u revanšu? Sad odjednom opet stara dobra pljuvačina.. Ne treba nam to, sada se okrenuti regularnoj sezoni, jer ova ekipa može napraviti dobre rezultate.
I složio bi se, ne kontam kretene koji odu na sred tekme.. Pa ako si već međede platio kartu, ostani do kraja i podrži. Opet se pljuje pa liže, opet se mijenjaju mišljenja i govori u prazno
.

Morali su nastaviti se boriti i vise poslije 3 jos vise poslije 4, pa jos vise poslije 5 .....pa tako da ne mogu hodati poslije 8.
Navikli smo padati poslije iznenadjujuceg uspjesnog rezultata.Prije ove utakmice bio sam uvjeren da nam u PL niko perke ne moze odbiti .Kontam imamo sirinu . Mislim da i imamo sirinu i da imamo kvalitet da budemo konkurentni u PL. Mislim da Vi navijaci , kao sto ste digli atmosferu prije utakmice do 25 t.(to je zahvaljujuci onim ala @alenskoro i drugim pozitivnim navijacima).Bilo mi je zadovoljstvo da vas citam .A sad vas molim pojacajte podrsku ,jer samo vi mozete dici klub do Tuzle.Ne dozvolite da padne ova pozitiva oko @Akademije ,vratit ce vam se.Radi Pidre,Mujakica,Sabanovica,Kovacevica, Mustafica,Resica i ova tri nova momka Sarajevo Vas treba , a vratit ce Vam se vise nego onih 2:2 , garantujem Vam.Ja nazalost ne mogu puno pomoci (star sam),ali Vi se pitate do Vas je,ako zelite gledati puno Kosevo.Potpisujem @AlfredNobel
Pozdrav za sve Pitare i HZ. :tokralju: :pray:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 03 avg 2018, 01:11

skoroalen je napisao/la:Što se sad psuje (ne)kvalitet Pavlovića? Mislim, do njegovog srednjeg prsta je dovelo psovanje uslijed grešaka. Šta, 10 milja navijača skontalo tek nakon 0:4 da mi imamo rupetinu od golmana? Ne dragi moji, mi godinu dana imamo rupetinu na golu, samo što neki nikad sebi nisu htjeli to priznat. Eto, popiša se Boki po vama.
Ne kontam naš stručni štab. Znači uveo si 10 omladinaca od početka sezone i svi razbijaju, svi znaju lopte i ništa gori nisu od starijih kolega. Svima se vjeruje osim Kovačeviću. Ja bih smio obje ruke dat da mali Vladan ne bi dobio 8 komada. Jer, najmanje tri gola su bila čista greška golmana koji se usr.o i kojeg su dodatno psovke dotukle, a možda je onda i iz inata kiksao kasnije jer ne mogu da shvatim da ozbiljan golman radi onakve stvari.

I jah, ko je izašao sa stadiona, nek se ne vraća na njega. Eno vam Sportklubovi i Arene pa gledajte najbolje ekipe današnjice, kanite se našeg Sarajeva. To su vjerovatno oni fejsbuk komentatori koji su pisali da Atalanta nije uopšte kvalitetnija od nas.
Selam prijatelju, ne uzrujavaj se plaho. Nick Vujicic da je sinoc branio ne bi primili 8 komada, jedino ova ubleha je sposobna za to.

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 03 avg 2018, 01:14

Slika i prilika FK Sarajeva. Najbolje prolazimo kad se najmanje nadamo, a euforija se brzo pretvori u tešku stvarnost. I vječiti problem na golmanskoj poziciji. Pa ovakve golove je samo još Bandović primao.

I @hilmo ako može anketa, ko je gori golman, Bandović ili Pavlović.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 03 avg 2018, 01:15

**** ti majku bojane jos jednom
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 03 avg 2018, 01:16

Sabinho je napisao/la:
Selam prijatelju, ne uzrujavaj se plaho. Nick Vujicic da je sinoc branio ne bi primili 8 komada, jedino ova ubleha je sposobna za to.

Izmamio si mi osmijeh :mrgreen:
® GONGASHI POWERHOUSE ®

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 03 avg 2018, 01:17

Sabinho je napisao/la: Selam prijatelju, ne uzrujavaj se plaho. Nick Vujicic da je sinoc branio ne bi primili 8 komada, jedino ova ubleha je sposobna za to.
Majke mi k'o da je namjerno ispuštao lopte, ja ne znam šta je taj lik radio cijelu karijeru, treba to ispitat. Da nije tek u 27. godini sa krila vraćen na gol, il tako nešta..?
Ma šta ću se uzrujavat brate, nije baš iznenađenje. Više sam pjenio protiv Radnika, aBd protiv GOŠKa sam opet na stadionu. I neću izać u 45. minuti ako ne budemo vodili 2 razlike. :kafa:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: teamnorth1989 i 18 gostiju.