FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Husrefe, nema vremena za neko zaljenje, gostovanje u neugodnoj Tuzli je za 2 dana!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
sve dok je ovaj Tan Ken Cho Sabina ja ne navijam za ovo Sarajevo , bili smo svorc pa se nikad nismo ovako brukali , A Pavlovic nema mjesta u opstinskoj ligi , Milijarder vlasnik mi ne mozemo kupit nikog NIKOG
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Otkad je ovaj Tan došo, mi katastrofu za katastrofom doživljavamo kao nikad u historiji. Maler je lik teški. Klub je definitivno u nezdravim rukama. Nikakvog pomaka ni napretka.paulus je napisao/la:sve dok je ovaj Tan Ken Cho Sabina ja ne navijam za ovo Sarajevo , bili smo svorc pa se nikad nismo ovako brukali , A Pavlovic nema mjesta u opstinskoj ligi , Milijarder vlasnik mi ne mozemo kupit nikog NIKOG
Sad moras biti psiholoski mag da za 2 dana dignes ekipu pred gostovanje.Jako jako tesko ce to ici,medjutim samo pobjeda dole i jedino ona moze da ih digne i da normalno krenu dalje.Poslije te utakmice imaju odmora 7 dana i to bi nakon dobrog rezultata polahko doslo na svoje.
I eto za ubuduce molio bih ove pojedince koji su se radovali ovoj Atalanti da aBd iduce godine ne prozivaju ove neke ekipe i istim se raduju kad nas potrefe.
I eto za ubuduce molio bih ove pojedince koji su se radovali ovoj Atalanti da aBd iduce godine ne prozivaju ove neke ekipe i istim se raduju kad nas potrefe.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 03 avg 2018, 08:10, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ja sam ocekivao poraz, ali me ovo bas pogodilo. Ne znam kako cemo izaci iz ovoga i kako sad protiv Slobode odigrat. Bez obzira protiv koga smo igrali, i da je Barcelona bila, 8 je puno stvarno. 4 da smo primili, moglo bi se podnijet... Ovo me dotuklo, pogotovo zbog publike, koliko je raje doslo i nista.. Ali sta cemo, dalje moramo..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Jedino bitno od svega. Nemojmo ljudi ujeb*vati sezonu koja je tek počela zbog poraza od 10x jaceg protivnika.Pitar6785 je napisao/la:Sta je bilo bilo je FK SARAJEVO SE VOLI I DANAS I JUCE I SUTRA.
Moze li mi neko od raje koja je bila na stadionu reci kakvi su bili navijaci Atalante?
Ne navijacki, vec da li su bili pristojni, imali respekta, simpaticni itd...
Cisto da znam, da li mogu da podrzavam u buduce Atalantu onako preko TV ekrana u Serij A.
Cisto da znam, da li mogu da podrzavam u buduce Atalantu onako preko TV ekrana u Serij A.
Sasvim ok.Amarinho je napisao/la:Moze li mi neko od raje koja je bila na stadionu reci kakvi su bili navijaci Atalante?
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
GradKamena2
- Kontakt:
Glavu gore svi smo mi u istim **** !
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Mozda se nije moglo spavati noc prije utakmice, ali boga mi ni poslije.
Sto se tice ukupnog rezultata sasvim zasluzen rezultat. I u prvoj smo trebali primiti 5, ali srece imali, sinoc smo isto trebali primiti 5, ali pavlovica imali.
Sa tribina je izgledalo realno nikako mrtvo. Onaj go Handzica mislim da nije bio offside jer sam na istoku bio u liniji sa njim i tako je djelovalo. Je li bio snimak, je li offside ili ne?
Neko pita za navijace Atalante. Sasvim korektno, bilo je malo šprdanja izmedju istoka i njih, ali zezancija djelovalo. Takodjer blizu mene na istoku sjedila dva Italijana, vidim kameru imaju i samo slikaju njihove navijace, reko momci sta to vi, kaze za neke clanke izvjestaj prave o navijacima, kaze i na drugoj strani istoka imaju dvojica koji slikaju horde. Haj reko poselami od mene.
Pavlovic no comment.
Sa tribine Hebibovica za pocetak toliko ne bi krivio koliko bi krivio Sisica. Momak mu nikako nije pomagao na pocetku, tek kasnije. Dok na lijevoj strani Pidro i Halil prave dupli blok.
Sto se tice ukupnog rezultata sasvim zasluzen rezultat. I u prvoj smo trebali primiti 5, ali srece imali, sinoc smo isto trebali primiti 5, ali pavlovica imali.
Sa tribina je izgledalo realno nikako mrtvo. Onaj go Handzica mislim da nije bio offside jer sam na istoku bio u liniji sa njim i tako je djelovalo. Je li bio snimak, je li offside ili ne?
Neko pita za navijace Atalante. Sasvim korektno, bilo je malo šprdanja izmedju istoka i njih, ali zezancija djelovalo. Takodjer blizu mene na istoku sjedila dva Italijana, vidim kameru imaju i samo slikaju njihove navijace, reko momci sta to vi, kaze za neke clanke izvjestaj prave o navijacima, kaze i na drugoj strani istoka imaju dvojica koji slikaju horde. Haj reko poselami od mene.
Pavlovic no comment.
Sa tribine Hebibovica za pocetak toliko ne bi krivio koliko bi krivio Sisica. Momak mu nikako nije pomagao na pocetku, tek kasnije. Dok na lijevoj strani Pidro i Halil prave dupli blok.
Sabrine mi moje!
-
kraljlavova
- Kontakt:
Idemo dalje tesko nam je bilo sinoc moramo biti svi skupa sad
A to sto je Ahmetovicev igrac dao dva gola to nikom nista(dobro drugi je sam Ahmet zabio da ne nabija Palominu "skor")
FK SARAJEVO.
- robertkosar
- Kontakt:
Poslije sinocnje utakmice protiv Atalante, ime i prezime naseg legedarnog trenera Husrefa (usranog) Musemica bit ce ispisano crnim slovima u istoriji naseg kluba sa najvecim porazom ikada. Tako da je sada crna legenda FK Sarajeva 
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
https://sportsport.ba/fudbal/gasperini- ... nju/285476
"Cudno je pobijediti 8:0 na gostovanju" ! Objasnio covjek, koji se usput popiso po Usrefu!
"Cudno je pobijediti 8:0 na gostovanju" ! Objasnio covjek, koji se usput popiso po Usrefu!
'si ziv tebra?PitarBordo je napisao/la:Ako ništa u po' frke na ESPN prilog o spektaklu sa Balkana. Svaka reklama je dobra reklama.
Rijesenje: Kofer para i u Tuzlu !
Daj beka i golmana, kakvo crno pomaganje desnom beku ovaj nema snage da svoju poziciju igra, jos i beku da se pomaze, gdje se to jos igra
Daj beka i golmana, kakvo crno pomaganje desnom beku ovaj nema snage da svoju poziciju igra, jos i beku da se pomaze, gdje se to jos igra
M.Delac 2
Bože me sačuvaj komentara i stručnjaka na ovoj temi...
- Evolution87
- Kontakt:
Ima li gdje slika poture od sinoc?
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Neznam imal slika,al prosla je pored mene,ja zaboravio i ko igra i gdje sam dosaoEvolution87 je napisao/la:Ima li gdje slika poture od sinoc?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: laznokrilo, NazorUso i 49 gostiju.