FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Izgubiti 0:8 na Kosevu od bilo koga je najveca SRAMOTA u historiji kluba i nema tu nikakvog razumnog opravdanja i objasnjenja!
Da je ne znam ti kakva razlika u kvaliteti ekipa koja je iole fizicki i psihicki pripremljenja i koju jos pored svega bodri vise od 20,000 navijaca ne smije sebi to dozvoliti.
Ok kvalitet,serija A itd.,ali zar te to sprijecava da trcis,da uklizavas,da se fanaticno boris za svaku loptu,da ostavis srce na terenu!? Jos onaj levat pokazuje srednji prst navijacima,a trener ga odmah na poluvremenu ne ostavi u svlacionici!
Kakve mi samo mentalne patuljke i nesposobnjakovice imamo u ekipi i strucnom stabu!
Da je ne znam ti kakva razlika u kvaliteti ekipa koja je iole fizicki i psihicki pripremljenja i koju jos pored svega bodri vise od 20,000 navijaca ne smije sebi to dozvoliti.
Ok kvalitet,serija A itd.,ali zar te to sprijecava da trcis,da uklizavas,da se fanaticno boris za svaku loptu,da ostavis srce na terenu!? Jos onaj levat pokazuje srednji prst navijacima,a trener ga odmah na poluvremenu ne ostavi u svlacionici!
Kakve mi samo mentalne patuljke i nesposobnjakovice imamo u ekipi i strucnom stabu!
Nekazese dzaba koliko para toliko muzike.
Atalanta je dobra ekipa i nema te se sta sramiti.
Samo je vrijeme da Sarajevo pocne vise ulagati u svoju djecu i davati im sanse. A da negovorim za golmana.
Glavu gore..
Atalanta je dobra ekipa i nema te se sta sramiti.
Samo je vrijeme da Sarajevo pocne vise ulagati u svoju djecu i davati im sanse. A da negovorim za golmana.
Glavu gore..
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Botovi koji brane ovaj debakl i ovako Sarajevo su ili uhljebi u klubu ili obicne pi.ketine. I ovi sto misle da su ljudi sto su od hljeba odvajali trebali ostat i gledat pi.ckastu igru i igrace koji im pokazuju srednji prst isto tako. Nakanta nas jedna Atalanta 8 komada na našem terenu i ja treba da budem sretan ko malo dijete i da um aplaudiram na kraju utakmice. Pa ni gurbeti ne bi sebi ovo dozvolili.simidobar je napisao/la:U tramvaju momak prica prodao tene za 5 km da bi dosao na utakmicu.. Da podrzi Sarajevo protiv je*ene Atalante koja ispade bolja od Barcelone po nekim pricama. Realno je da primimo 8 golova.Vratnik10 je napisao/la:Bravo.JavierBosnia je napisao/la:Vidim i oni su ostali do kraja. Ustvari oni nisu ni poceli ono sto su trebali. Oni valjda predstavljaju klub.
Napustio sam stadion i opet bih, radije nego ostao psovati i vrijedjati svakog drugog igraca, a bilo je takvih dosta.
Izasao sam na poluvremenu i opet bih, zaboli me sta ko misli, ja nemam toliko srce da gledam bezpomocno ono izivljavanje. Da sam na terenu bio slomio bi nogu nekom, ujeo nekog samo da stane.
Ne znam kako mozete nac opravdanje za onaj masakr, i bit fol realni. Svi nasi igraci imaju profesionalne ugovore, znaci nisu amateri ko npr golman Islanda na svjetskom prvenstvu. Opravdanja nema za ovaj rezultat i nema sanse dok su ovi glodari u klubu da dodjem na tekmu.
Ne zelim da vam kvarim tu cudnu mjesavinu ljubavi i pljuvanja ali mene je stid i ovo nije moje Sarajevo.
valentin sa ku*avama u upravi ce opet po tradiciji pronaci nacin da se osjecam gore nego sad, jer to je ono sto znaju , ne zelim vise potrositi ni jednu je*enu marku da ih podrzim, nisam mazohist nikad bio nit cu bit.
Drugi mi ka*aju trebu a ja je uprkos svemu volim, najljepša je, najbolja je, volim sve sto se tice nje a ona me tretira ko gov*o. To nije ljubav to je sado mazo. Za mene je bolje sam da krepam ko zadnja dzukela. To je moja realnost, druge nema.
Kakva igračina i kakav šut.
Ovdje se i dan danas slavi onaj gol Stojčeva u Lukavici ko neka majstorija, a ne zna ni on ni lopta kako su ušli.
Daleko smo mi od bilo čega ozbiljnog.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Bolje da nas Banats izbaci,nismo svjesni koliko smo sretni bili prosle godine sto nas Zaria izbaci ocigledno.
Hvala joj.

Hvala joj.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Bravo.zagorski je napisao/la:Izgubiti 0:8 na Kosevu od bilo koga je najveca SRAMOTA u historiji kluba i nema tu nikakvog razumnog opravdanja i objasnjenja!
je li uprava ima imalo stida sa onim što je uradila na zapadu i dopustila da žene,djeca, stariji ljudi pa i svi normalni preko lokvi preskaču ogradu i idu na dio zapada prema jugu jer nesposobni ljudi nisu u stanju otvoriti dodatnu kapiju prema toj istoj strani.... i onda od tih istih ljudi čuješ "ko me nagovori da dođem".....
Poenta je da se ne smije ovako izgubiti bez obzira na razliku u kvaliteti, ti njima da si uletio par jacih klizecih vjerovatno bi podigli rucnu, svakako su prosli i sto im treba da se neko povrijedi, ali ljudi vidjeli da igraci Sarajeva i ne pokusavaju ozbiljno igrati i naravno sta ce drugo nego trpati, i ja bih svojim igracima to rekao sve da sam sinoc bio trener Atalante trpaj levate kad su se ponudili
Pyro is not a crime !
-
bordobijeli
- Kontakt:
To je to . da je reprezentacija Italije bila ne smijes primiti 8 komada kuci pred punim tribinama nasi su u 9 minuti se predali to boli da nemaju osjecaj prema publici i dresu Sarajeva . jasno mi je da su potonuli psihicki nakon 2 gola ali da nemaju dostojanstva i karaktera pa da kazu hajmo ljudi ginut nek bude 4-0 a ne 8 komada jednostavno svjest igraca Sarajeva je sramotna to pokazuje i potez Pavlovica .tuga,jad,cemer,debakl.zagorski je napisao/la:Izgubiti 0:8 na Kosevu od bilo koga je najveca SRAMOTA u historiji kluba i nema tu nikakvog razumnog opravdanja i objasnjenja!
Volim te Sarajevo !!!
Najjače mi je bilo poslije petarde, raja kontala da će im trener reć da stanu sa golovima.THEC je napisao/la:Poenta je da se ne smije ovako izgubiti bez obzira na razliku u kvaliteti, ti njima da si uletio par jacih klizecih vjerovatno bi podigli rucnu, svakako su prosli i sto im treba da se neko povrijedi, ali ljudi vidjeli da igraci Sarajeva i ne pokusavaju ozbiljno igrati i naravno sta ce drugo nego trpati, i ja bih svojim igracima to rekao sve da sam sinoc bio trener Atalante trpaj levate kad su se ponudili
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Sve osim moralne ostavke Husrefa i ljudi koji su odgovorni za ovaj uzasan poraz, bi bilo u najmanju ruku bezobrazno!!!
Pa evo u 4 godine mi dva put imamo rezultat 10:2 protiv ekipa iz liga petice. Pa vi opet pričajte da nije realan omjer snaga. Kad ćete se pomirit da smo u evropskim okvirima premali klub, ništa bolji od Flore Tallin il Fola Esch iz Luksemburga? Ne samo mi, svi iz lige. Kažete nije Atalanta Barselona, pa nije, zamislite šta bi nam Barselona radila. Mi smo AMATERI, Pavlović nije ništa bolji golman od golmana Islanda koji je automehaničar il šta već. Tahiti su izgubili od Španaca 10:0 na kupu konfederacija 2013., e to je taj omjer snaga. Čak i gore, jer razlika između Tahita i Španije je i veća nego između nas i Atalante. A i mi smo mogli 10 primit hladno.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ja prvi ne bih imao ništa protiv da Husref da otkaz i da neko preuzme, ali ako će bit Dženo, Hurtić, Čala, Zijo i slični, onda nemoj da išta mijenjamo, nema simsla i može bit samo gore. Svake godine, ali sva-ke ista priča, poslije 5 tekmi otjeraj trenera, dođe novi, nekad pregura zimu, nekad ne, i onda opet isto, pa opet isto. Dokad?
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Ma prijatelju, nije ovo bgmi tjeranje.uNbx je napisao/la:Ja prvi ne bih imao ništa protiv da Husref da otkaz i da neko preuzme, ali ako će bit Dženo, Hurtić, Čala, Zijo i slični, onda nemoj da išta mijenjamo, nema simsla i može bit samo gore. Svake godine, ali sva-ke ista priča, poslije 5 tekmi otjeraj trenera, dođe novi, nekad pregura zimu, nekad ne, i onda opet isto, pa opet isto. Dokad?
Nego realno kazem, da poslije ovoga sramotnog poraza, koji me toliko boli kao da sam izgubio najmilijeg, posteno bi bilo izaci i iz moralnih razloga otici.
Ovaj poraz moze boliti iskrenog navijaca, a takvih je vrlo malo.. a dokaz je i taj da se u 20 miniti izlazilo sa stadiona.
Ja sam ostao, pa haman sam i zadnji izasao sa stadiona.. tuga jarane, velika...
Dok ne budemo jaci klub bar duplo, moliti Boga da se vise nikad ne sretnemo sa slicnim ekipama. Fino je napuniti stadion, ali bruka je gubiti sa 6,7,8 golova razlike.
Nismo San Marino hebem mu mater, pa da je Real sa druge strane, a ne neki prosjecni talijanski klub.
Ovi sto napadaju raju koja je otisla na poluvremenu, jeste to bilo ruzno, ali prvo treba raji cestitati sto je u onolikom broju dosla, uprkos svom jadu i cemeru unazad par godina. Samo Sarajevo moze skupiti onoliko navijaca i na to trebamo svi biti ponosni. Nadam se da su se ovi svi nasi igraci sinoc kad su legli zapitali "da li sam ja zalutao u ovo cim se bavim". Proglasite amatersku ligu, neka igraci rade i igraju fudbal. Bruka je da neko dobre pare zaradjuje, a da je na onom nivou.
Nismo San Marino hebem mu mater, pa da je Real sa druge strane, a ne neki prosjecni talijanski klub.
Ovi sto napadaju raju koja je otisla na poluvremenu, jeste to bilo ruzno, ali prvo treba raji cestitati sto je u onolikom broju dosla, uprkos svom jadu i cemeru unazad par godina. Samo Sarajevo moze skupiti onoliko navijaca i na to trebamo svi biti ponosni. Nadam se da su se ovi svi nasi igraci sinoc kad su legli zapitali "da li sam ja zalutao u ovo cim se bavim". Proglasite amatersku ligu, neka igraci rade i igraju fudbal. Bruka je da neko dobre pare zaradjuje, a da je na onom nivou.
Ma govorim nevezano za trenutak, tjera se Husref odavno, a bez da se išta drugo ima na vidiku. Sad je opet valjda Dženina reda, prst u nos majstore i povedi nas.Zip je napisao/la:Ma prijatelju, nije ovo bgmi tjeranje.uNbx je napisao/la:Ja prvi ne bih imao ništa protiv da Husref da otkaz i da neko preuzme, ali ako će bit Dženo, Hurtić, Čala, Zijo i slični, onda nemoj da išta mijenjamo, nema simsla i može bit samo gore. Svake godine, ali sva-ke ista priča, poslije 5 tekmi otjeraj trenera, dođe novi, nekad pregura zimu, nekad ne, i onda opet isto, pa opet isto. Dokad?
Nego realno kazem, da poslije ovoga sramotnog poraza, koji me toliko boli kao da sam izgubio najmilijeg, posteno bi bilo izaci i iz moralnih razloga otici.
Ovaj poraz moze boliti iskrenog navijaca, a takvih je vrlo malo.. a dokaz je i taj da se u 20 miniti izlazilo sa stadiona.
Ja sam ostao, pa haman sam i zadnji izasao sa stadiona.. tuga jarane, velika...
Zadnja izmjena: uNbx, dana/u 03 avg 2018, 11:19, ukupno mijenjano 2 puta.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Brate, nema ništa dobroga od mijenjanja trenera, valjda je vrijeme da se pusti jednom čovjeku da proba nešto uraditi, a ne tjerati ga nakon par loših rezultata. Smjena Husrefa u ovom trenutku ne bi donijela ama baš ništa pozitivno klubu, naprotiv.uNbx je napisao/la:Ja prvi ne bih imao ništa protiv da Husref da otkaz i da neko preuzme, ali ako će bit Dženo, Hurtić, Čala, Zijo i slični, onda nemoj da išta mijenjamo, nema simsla i može bit samo gore. Svake godine, ali sva-ke ista priča, poslije 5 tekmi otjeraj trenera, dođe novi, nekad pregura zimu, nekad ne, i onda opet isto, pa opet isto. Dokad?
Nadajmo se da će Husref uspjeti dignuti ekipu prije Tuzle, da se vratimo sa 3 boda i da aBd zaganjamo titulu
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Tek sad vidjeh da je zvanična na fb objavila izvinjenje one spodobe. Toliko o tome kako ga misle otjerati. Kvota 1,10 da će on Husrefu doći glave.
Nabijem na kitu jos jednom sve dijagnoze koje su izasle na poluvremenu, koji bi nekog vrijedjali i tjerali zbog ovog. Vi ste najveca sramota koja se moze povezati sa klubom. Molim vas navijajte za Real i svađajte se na fb stranici Real Madrid Balkan fun sa navijačima Barcelone jer mentalno dalje ne možete dobaciti!
Nabijem na kitu jos jednom sve dijagnoze koje su izasle na poluvremenu, koji bi nekog vrijedjali i tjerali zbog ovog. Vi ste najveca sramota koja se moze povezati sa klubom. Molim vas navijajte za Real i svađajte se na fb stranici Real Madrid Balkan fun sa navijačima Barcelone jer mentalno dalje ne možete dobaciti!
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Bojan ni prvi ni zadnji sa ovim gestom. Ne sjećam se da je iko srednjak pokazao, ali evo najsvježiji primjer je psovanje Krste Velkoskog prema Zapadu protiv Lištice ili Zrinjskog u sezoni kad smo dignuli titulu. Niko ni mukajet, Krste bordo heroj. Taj čin me jednako pogodio ko i srednjak. Hajmo malo duplih aršina 1946. 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
I šta, sad da Husref odstupi i sam uyebe sezonu unaprijed? Pa zar se nije samo prije pet dana pisalo ovdje da je vrhunski stručnjak, ovo ono? Nas par što ga je tjeralo i prije Banana (robertkosar, pasica i još neki) smo napadani, a sad ga svi pozivate da ide. Pa će nas Ćosić vodit 2-3 tekme dok ne dovedu nekog kriminalca da se tale s njim il će eventualno Dženo preuzet. Kao što sam rekao za golmana, on nije postao loš sinoć u 20:05, on je loš godinu dana al mi to nismo htjeli da vidimo, tako govorim i za Husrefa. Husref je ispuh'o kao trener i ispuh'o je davno, ne sinoć. Al sad, puna podrška Husrefu i stručnom štabu, ako hoćemo da imamo ikakvu sezonu trener mora ostat.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.