FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

A_d_0
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la A_d_0 » 03 okt 2010, 23:24

geronimo je napisao/la:
A_d_0 je napisao/la:Daleko od toga da podrzavam ove provokatore ali Blancos je rekao istinu koja mozda boli ali takva je kakva je. Vi bez ova 2 igraca ste prosjecna ekipa to je jasno svima i to nije uvreda, i Barcelona bez Xavija nije ona Barcelona, Milan bez Ronaldinha nije onaj Milan tako da neznam sta se palite kada je upravu.
Ado dušo, i ti si previše mlad pa ne razumiješ neke stvari. :) Postoje dobri provokatori i oni manje dobri, koje bih ja nazvao gnjavatorima. Nema nama on reći ništa novo, kao i ti, valjda mi bolje pratimo ovaj klub. Naravno da bez dvojice klasnih igrača Bayernova igra nema ni glavu ni rep. Ali veći je problem što ostali igrači (ima nekoliko njemačkih reprezentativaca) igraju ispod svog limita, i to iz kola u kolo.
Nemoras biti "star" da bi vidio neke stvari. Vi ste se digli sada protiv njega i on je zapeo da jos vise provocira. Trebali ste reci "Upravu si,tako je" i on bi otisao kako i ja radim na temi Milana pa nema puno ovakvih.

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 03 okt 2010, 23:26

@gero kazem ti ja Bayernu je nekad falio Effenberg o Basler nebitno, Elber u napadu ali su imali timski duh..tata na klupi Hicfelda, i pobijedjivali su ekipice, a sada cim nema Robbena, Ribery nema ni Bayern Minshena, npr.kad se prosle godine povrijedio Kaka i Ronaldo obadva bila out jedan period na pocetku sezone, koliko je bavaraca i drugi likova s foruma pisalo jeli RM samo Kaka, Ronaldo..ali opet nije bilo lose kao ovo kod vas ovo je ocajno, jos Bundesliga ;) sta se palis odma 8-) pobijedit ce i Bayern Minshen jednoc
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 03 okt 2010, 23:53

Los*Blancos je napisao/la: pobijedit ce i Bayern Minshen jednoc
Imas li ti neki poremecaj pa stalno ponavljas ovu recenicu? Smisli nesto novo jarane...naravno, ako si sposoban za to. ;)
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 04 okt 2010, 00:05

Amell i Los*Blancos posljednje upozorenje!
Vom Jäger zum Gejagten

Klare

Post Postao/la Klare » 04 okt 2010, 00:10

Los*Blancos je napisao/la:@gero kazem ti ja Bayernu je nekad falio Effenberg o Basler nebitno, Elber u napadu ali su imali timski duh..tata na klupi Hicfelda, i pobijedjivali su ekipice, a sada cim nema Robbena, Ribery nema ni Bayern Minshena, npr.kad se prosle godine povrijedio Kaka i Ronaldo obadva bila out jedan period na pocetku sezone, koliko je bavaraca i drugi likova s foruma pisalo jeli RM samo Kaka, Ronaldo..ali opet nije bilo lose kao ovo kod vas ovo je ocajno, jos Bundesliga ;) sta se palis odma 8-) pobijedit ce i Bayern Minshen jednoc
E ovako da ti kažem nešto. Sve možeš, ali jedno ne, Geronima mi sekirati ne smiješ. :evil:
A ne znam stvarno što ste napali na lika, ništa strašno nije rekao. Na ovakve nezanimljive postove se uopše ne treba osvrtati. Mada ima u ovim njegovim postovima amaterske provokacije dosta, ali ipak sve je to na amaterskom nivou, pa mene profesionalca u ovom poslu to nikako da zaintigrira. Značenje ovog posta mi nimalo ne smeta, ali ono što mi stvarno smeta jeste ovaj njegov nepravopis. Pa Los Blancos hebo ga ti kao da si prvi, a ne osmi osnovne. :lol:

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 04 okt 2010, 00:14

@klare jos idem u vrtic :mrgreen: :mrgreen: sve neki doktori bosanskog jezika..amaterski velisssssss :?
@gero rodi tebe majka vidi pa imas bojice crvene ;)

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

Klare

Post Postao/la Klare » 04 okt 2010, 12:55

Evo malo statistike u dosadašnjem dijelu sezone koj nije nimalo dobra za naš Bayern
1.Po broju postignutih golova smo ubjedljivo na zadnjem mjestu :( :arrow: Postigli smo samo 5 golova, Nurnberg ispred nas sa 7, a Mainz čak 18.
2.Po zbroju asistencija i golova također ubjedljivo na zadnjem mjestu :( :arrow: Naš zbroj je 10, a recimo Nurnberg koji je stepenicu iznad nas po tome ima 13, a vodeći Mainz čak 35.
3.Kao što znamo ove sezone iz 7 utakmica imamo 8 bodova sa gol-razlikom 5:8, a recimo prošle sezone uz znamo
kakve sve probleme u svlačionici i na terenu, iz 7 kola smo imali 11 bodova uz gol-razliku 13:7.
Mainz bježi 13 bodova, Dortmund 10, a utjeha nam ostaje da Hannover na trećem mjestu ima samo 5 bodova prednosti. sljedeća utakmica sa Hannoverom jednostavno mora biti prekretnica, a i ova pauza nam sada dobro odgovara zbog povreda glavnih igrača.
4.Utjeha nam ostaje da smo i pored svega navedenog prvi na tabeli po fairplayu. :|

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 04 okt 2010, 13:02

jao sta nam se desava,ali opet cemo osvojiti...Zato opusteno :D
A C A B !

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 04 okt 2010, 17:45

NIKADA u povijesti Bundeslige nogometaši Bayerna nisu statistički slabije otvorili sezonu. Nakon sedam kola imaju dvije pobjede i dva remija te čak tri poraza.

Posljednji se dogodio u nedjelju u Dortmundu, gdje ih je domaća Borussija pobijedila 2:0. Pogled na ljestvicu za navijače Bayerna sada je katastrofalan. Aktualni prvaci Bundeslige i pobjednici DFB Pokala nalaze se na trinaestom mjestu - za prvim Mainzom zaostaju čak trinaest bodova, a za nedjeljnim suparnikom, dortmundskom Borussijom, deset.

"Sezona je duga. Moramo zadržati vjeru u sebe i nastaviti se boriti", floskulu je upotrijebio trener Bavaraca Louis van Gaal nakon novog potopa.

Daleko direktniji i oštriji u svemu su bili ostali dužnosnici Bayerna.

"Ovo je sada zbilja ozbiljno. Porazi u serijama nisu na razini Bayerna, stvari izmiču kontroli", rekao je počasni predsjednik kluba Franz Beckenbauer, a na sve se nadovezao predsjednik Uli Hoeneß:

"Sentimentalnosti moraju prestati. Moramo se trgnuti, jer neki ljudi odgovorni za rezultate Bayerna ne rade svoj posao kako treba."
1974---1975---1976---2001---2013---2020

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 04 okt 2010, 21:17

Los*Blancos je napisao/la:@klare jos idem u vrtic :mrgreen: :mrgreen: sve neki doktori bosanskog jezika..amaterski velisssssss :?
@gero rodi tebe majka vidi pa imas bojice crvene ;)
@los blancos: na svaku moju detaljnu analizu i odgovore na tvoje provokacije nisi imao odgovor tad se povuces u svoj brlog i nestanes par dana....a govoris smijali se ljudi realu, pa po meni je zalosno sto real nista ne moze napraviti proteklih godina u ligi prvaka pa cak ni u primeri, spominjo sam vec da ni amaterske klubove u kupu kralja ne mozete pobijediti...real nakon zidanea nije vise pronasao igraca koji mu moze pomoci...a et sad su stigla dva igraca iz "slabasne" bundeslige pa ce vam krenut il se cak moze reci vec krenulo bolje...ta prica o bundesligi, kad kazes vi slabi jos u bundesligi je smijesna jer znamo da razlika izmedju spanske i njemacke lige skoro ne postoji al ti to ne primijetis jer samo pratis utakmice reala...znamo da real i barca imaju pet puta vise novca od ostalih klubova u primeri tako da je sramota nad sramotama kad nekad neki drugi klub poput valencie, deportiva uzme titulu (a desavalao se u posljednjih par godina)...drugi klubovi tamo imaju manje novca jer tv prava real i barcelona mnogo skuplje prodaju od ostalih, nema centralne distribucije tv prava (a joj sta ti naprica pa ti ovo neces moc svarit nikako :D :D ) i razligu sa teme ak nemas konkretnih argumenata....jel znas sta znaci argument??? jer nije ovo seoski vasar pa da mozes gluposti valjat...moras malo argumente imat
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 04 okt 2010, 21:33

ccc pa niste mi nikako jasni taman se ovaj blancos lik smiri i ne provocira vise vi njega pocnete izazivat :roll: :roll:
i sad ce opet pocet da dosadjuje i truje temu :cry:
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 04 okt 2010, 21:34

Ma necu, ja neprovociram nikog ;) pozdrav ljudi

@effe kako god ti kazes ti si sef, ja pojma nemam ti imas..i to je to :mrgreen:

HuX
Kontakt:

Post Postao/la HuX » 04 okt 2010, 22:22

Van Buytena poslat u kukuruzna polja da radi ko strasilo, da bar jednom u zivotu iskoristi svoju visinu i sugu kosu.
Pranjica vratit u Slavoniju da ganja svinje, i da od njih pravi cvarke. Ako mu to ne bude islo, kupit mu stule i nek se pridruzi Vab Buytenu u kukuruznim poljima, samo sto je on mnogo isplativija investicija, moze pokrit mnogo vece podrucje, jer kakav je rodjena mati bi se bojala doc na to polje, a ne one pticurine.
Van Bommela ocerat da bere lale, ne moze on meda.
Gomeza dovest u rudnik uglja Kreka, nek otplati onih 35 milki.
Demichelisa ostavit, Tymu dat da ugra mjesto Bommela, dovest Dzeku, dovest 2 stopera, lijevog beka i opleti po tamburi.
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk

Nasa najveca mana je sto smo muslimani!

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 04 okt 2010, 22:28

HuX je napisao/la:Demichelisa ostavit,
Sto majketi ga ostaviti kako bi pravio onakve greske kao protiv Intera ili Borrusie u nedjelju ?? Nama treba ozbiljan stoper a ne kojekakve kosonje !!!
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 04 okt 2010, 22:35

A sto bogati Demichelisa da ostavi? Kad se pravi cistka, otjerat sve i onda iznova.
#divovi

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 04 okt 2010, 22:44

Hoćemo li i svinjčeta oćerati? :? I on je nestabilan kao vrijeme, taman sam se ponadao da je napravio durchbruch, kad ono...
Inače, ima neku ozljedu, tako da neće biti u kadru protiv Turske.
Vom Jäger zum Gejagten

HuX
Kontakt:

Post Postao/la HuX » 04 okt 2010, 22:48

Covjek moze solidno odigrat sa klupe, ako se ne daj Boze neko povrijedi, i htjeli vi to priznat ili ne, trnutno to nam je najbolji stoper.
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk

Nasa najveca mana je sto smo muslimani!

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 04 okt 2010, 22:50

geronimo je napisao/la:Hoćemo li i svinjčeta oćerati? :? I on je nestabilan kao vrijeme, taman sam se ponadao da je napravio durchbruch, kad ono...
Inače, ima neku ozljedu, tako da neće biti u kadru protiv Turske.
Njemu je sad problem sto ima dosta vise posla na sredini terena , jer kada Ribery i Robben igraju protivnicke odbrane su dosta zaposlenije tako da mu je posao tada dosta olaksan , dok sada vidi se na njemu da nije speman eto i ta ozljeda sad , a ljudi kada nam sloze kontru primjer Borrusia previse je spor da bi pomogao odbrani...
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 04 okt 2010, 22:53

HuX je napisao/la:Covjek moze solidno odigrat sa klupe, ako se ne daj Boze neko povrijedi, i htjeli vi to priznat ili ne, trnutno to nam je najbolji stoper.
Naravno da necemo priznati da nam je najbolji stoper jer nije, Badstuber je dosta mladji od njega ali djeluje iskusnije i bolje na terenu Demichelis je jedan jako los stoper bas kao i Van Buyten i iako je nekada prije bio dobar , vise ne zasluzuje da igra u Bayi.
P.S sada smo kao i zainteresovani za Taiwa iz Marseilla neznam sta ce nam ako nece moci igrati Cl a ocito nece jer igra istu s Marseillom.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 04 okt 2010, 23:04

Dok s jedne strane neko zeli cistku, s druge strane Gaal uvodi rezove. Kazneni trening nakon poraza od Dortmunda i zabrana odlaska na Oktobarfest. Nema piva, nema cura... :lol: :lol:
Samo i samo trening. 8-) 8-)

Kahn savjetuje trenera da pocne mijenjati taktiku i da se vise bazira na igru sa dva napadaca, jer igra sa jednim isturenim igracem zahtijeva ubojita krila a Bayern ih trenutno nema. :?

Svinja ce odsustvovati najmanje deset dana i postavlja se pitanje da li ce biti spreman za Hannover?

http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern ... 45705.html
Evo Neuer izjavljuje svoje nezadovoljstvo. Prvi korak prema Bayernu je ucinjen. 8-)

I na kraju. slika slika

slika

Sutra novih informacija. Dodjite opet, radimo do pet. :mrgreen: :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.