gdje je na Koševu krov ? Zasto FKS nije izbačen iz lige kao BBL ? Ne razumijem malo te uslove, sumnjam da i u Krupi ima krov neki
Sto se nas tiče, najžalosnije je što još mislimo da smo neki faktor

Čim pređes Salakovac i Blagaj nikog za Velež briga nije. Svi su neke sile navijači ja znam 5 ljudi koji su bili na više od 7 gostovanja. Svi ce u Capljinu a u Tesanj ce onih nekoliko pačenika koji za sobom vode i žene, ako čitaju prepoznat cemo se s tribine ( izuzimam momke iz RA ) Aal na forumu su glavne baje i niko nije navijač osim njih, bas oni koji svaku utakmicu gledaju na youtube-u.
@MUSVDG81 Gdje se previše ljudi gura to ne može biti dobro, nadam se da neće ostati na obećanjima al ovog "iduće sezone" mi je stvarno i previše ! Da ne pominjem stalno daj za ovo, daj za ono a odmnos kluba prema navijačima 0. Glavno sredstvo informisanja Facebook. Marketing 0. Na tome se treba raditi a vala ako nekoliko bilboardova pred početak sezone košta "previše" onda ga yebi. Sta fali par plakata po gradu, "Budi Rođeni" ćlanske u prodaji od tad i tad i bla bla bla. Klub postoji radi navijača a ne obratno i to je moja zamjerka jedina upravi ozbiljna, a bgm ako se ne počne s a stadionom nece nikome ko je dao pare u sklopu crvene noći bit svejedno. Ni vani se pare ne ubiru sa drveta. Sad ce bit jel' ti Tana bolji, kako je u Bijelom baru a moguce i d a pastrma udje na profil centarfora iz trebinja pa malo izvredja,
Elem, eto vas tamo