FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Husrefa Musemica vise Niko od igrača ne poštuje, izgubljen kao i cijela ekipa u prostoru i vremenu. Uprava bez imalo časti, onaj srednji prst Pavlovica je kraj cijele vaše price. 0:8 kao Višnjica na tortu od g.ovana koju smo sinoć svi pojeli je kraj vašeg postojanja u F.K . Sarajevo . Za mene ste od sinoć svi mrtvi kao i cijela emocija i osjećaj koji je postojao u meni..
Dosta vas je!!!
Dosta vas je!!!
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Bezmudna igra , Pavloviceva nesigurnost i tromost su glavni krivci. Jednostavno nismo grizli koliko smo izaslu puni neke mudrosti, kontali 2:2 izvukli na znanje i onda dobili po pi***ci znalacki. Nakon treceg gola koji je bio u prvih 20 minuta, molili smo Boga da se utakmica zavrsi. Mi smo sinoc trebali 10 rovokopaca i golmana koji bar zna izbiti loptu a ne stopati je pred protivnickim igracima da bi napravili bilo kakav rezaultat il barem izgubili na dostojanstven nacin!
Helem, necu da se nerviram, BU fudbal stagnira i pada sve nize iz godine u godinu!
Helem, necu da se nerviram, BU fudbal stagnira i pada sve nize iz godine u godinu!
U novi boj ...
- robertkosar
- Kontakt:
Nemozes poredit jednog dojucersnjeg juniora i iskusnog igraca kakav je dupe. Mujakic je trebao nesto naucit od njega ali kako naucit od covjeka koji mi je sinoc djelovao izgubljeno kao ona baba koja je obukla sesir pa nezna jel posla i je li doslabordobijeli je napisao/la:Mujakic je duplo losiji sinoc bio od Dupovca . Mujakic je dobar mlad igrac nista protiv njeg al kad vec pricamo onda treba reci realno .robertkosar je napisao/la:Ovo kako nas trener vodi ekipu je dno dna isti igraci ista taktika iste pozicije iste greske. Pa da smo Zaima cobana sa vlasica angazovali covjek bi nakon mjesec dana rada sa ekipom skontao da imamo problema sa prekidima i kornerima od kad nam je usref trener. Umjesto da sinoc ubaci jaceg i stabilnijeg sofraneca on ubacuje mrtvog dupovca. Svaki nas igrac je bio tri metra od svog protivnika kad ovaj prima loptu. Prilikom prekida pokojni pavlovic nit zna nit hoce da rasporedi odbranu jer bi on trebao bit komadant odbrane sa stoperima. Ovaj nas trener i de na srecu pa ako ubode ubo je a ko ne ima buljubasicku kojoj lize paksu i koja mu za uzvrat cuva ledja.![]()
![]()
![]()
za sinocnju blamazu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- AlfredNobel
- Kontakt:
@mma_hz
Ahmet je yebač samo takav..
Kad prođe Anela dole na atletsku, čitav zapad zinuo, ne gleda niko teren. kuknjava
Ahmet je yebač samo takav..
Kad prođe Anela dole na atletsku, čitav zapad zinuo, ne gleda niko teren. kuknjava
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Husrefu bi oprostio da sam ponudi ostavku al taj neće , nema obraza ....Okrivit će Pavlovica kao onda Melunovica ...
Sa mnom bio drug, prvi put na Koševu. Prođe Anela, govori on "gledaj pichke, hoda l' ona stalno, da dođemo i na GOŠK"AlfredNobel je napisao/la:@mma_hz
Ahmet je yebač samo takav..![]()
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Pa ako je klošarskočaršijska saspi nekom u liceSarajevoJeBordo je napisao/la:Tangira me zato što je sramotno da pola stadiona ode bez obzira na rezultat! Da se razumijemo, dešava se to svugdje u Evropi, ali u toj Evropi za 3 dana dođe opet isti broj navijača! E zato me tangira! Tangira me što na sredini istoka umalo nije bio belaj zato što neki glupan gađa upaljičima igrače Atalante kad je Hebib karton dobio! A ovi drugi momci pored ga napadoše. I što sam vidio da je taj debil koji gađa izašao na poluvremenu. Generalno smo nekulturna nacija, a sportski pogotovo! A ta klošarskočaršijska priča "kako bi se proveo" ... hahahahahahaVratnik10 je napisao/la:Ne znam što tebe tangira kad je ko izašo i iz kojih razloga i ko si ti i pojedini botovi ovdje da ocjenjujete kakav je ko navijač.
Ja nisam izašo odmah ali boli me tuki ko je izašo i ko nije. Ko sam ja da djelim ljudima epitete?
na istoku drugi put da ga ti natičeš na kitu...Nemoj samo
birat djecu manju 20 cenata od tebe. Toliko od mene po tom pitanju.
Što se tiče ostalog trebali smo svi kolektivno
na prvom izać. Samo tako će doći do promjena u klubu.
Kako su spavali nasi momci na celu sa legendom i rekorderom? Jesu se prevrtali ko mi? Je li Pavlovic jos uvijek igrac FKS?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- AlfredNobel
- Kontakt:
Hahahahahahah ajjj kraljaskoroalen je napisao/la:Sa mnom bio drug, prvi put na Koševu. Prođe Anela, govori on "gledaj pichke, hoda l' ona stalno, da dođemo i na GOŠK"AlfredNobel je napisao/la:@mma_hz
Ahmet je yebač samo takav..![]()
Nije da nisi ni ti gledao..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
oni su mirno spavali a nas ko hebejoker90 je napisao/la:Kako su spavali nasi momci na celu sa legendom i rekorderom? Jesu se prevrtali ko mi? Je li Pavlovic jos uvijek igrac FKS?
ma taj ce sada preseliti na klupu dok se malo ovo sve smiri eto njega nazad protiv GOSK-a
Zadnja izmjena: benko21, dana/u 03 avg 2018, 14:38, ukupno mijenjano 1 put.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Ja ne znam jesu li stvarno toliki moroni da ga ostave. Pa svaku utakmicu koju bude branio ce ga nasi navijaci tako j.. da mu gostujuci nece ni trebati.benko21 je napisao/la:oni su mirno spavali a nas ko hebejoker90 je napisao/la:Kako su spavali nasi momci na celu sa legendom i rekorderom? Jesu se prevrtali ko mi? Je li Pavlovic jos uvijek igrac FKS?
ma taj ce sada preseliti na klupu dok se malo ovo sve smiti eto njega nazad protiv GOSK-a
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
ne znam da li su al se da zakljuciti po ovom klipu gdje se doticni izvinjava da od raskida nema nistajoker90 je napisao/la:Ja ne znam jesu li stvarno toliki moroni da ga ostave. Pa svaku utakmicu koju bude branio ce ga nasi navijaci tako j.. da mu gostujuci nece ni trebati.benko21 je napisao/la:oni su mirno spavali a nas ko hebejoker90 je napisao/la:Kako su spavali nasi momci na celu sa legendom i rekorderom? Jesu se prevrtali ko mi? Je li Pavlovic jos uvijek igrac FKS?
ma taj ce sada preseliti na klupu dok se malo ovo sve smiti eto njega nazad protiv GOSK-a
sigurno je odletio sabrinici i kmecao kako su mu ovi psovali i da je na kraju pukao i uradio to sto je uradio
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- ElCartel11
- Kontakt:
Kod prvog gola je nas dobri Pavle pokazao sav svoj amaterizam, lik mu zamalo zabi iz kornera yebem ti golmana i ko se sve bavi fudbalom danas 
Kod ostalih golova je imao samo upgrade svog amaterizma.
Kod ostalih golova je imao samo upgrade svog amaterizma.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Da je sramota - JEST
Da je veliko razočarenje - JEST
Da smo amateri kao i svi u ligi i državi - JESMO
Yebat ga, hajmo dalje, hajmo se fokusirat na ligu, hajmo o Slobodi. Vraćamo se u ligu i igramo protiv istih i gorih od nas. Hajmo ih pogurati protiv Slobode da pobjede pa da bar budemo konkurentni za trofeje a ne da syebemo i to brzo.
Pavlović treba biti bivši i treba tražiti novog golmana, brzo treba reagovati. Treba popričati i sa Sovsicem ne bil se predomislio, ili ako neće, potražiti novo rješenje.
Eto sad se možemo samo fokusirati na ligu, moramo sljedeću pobjediti, moramo!
Da je veliko razočarenje - JEST
Da smo amateri kao i svi u ligi i državi - JESMO
Yebat ga, hajmo dalje, hajmo se fokusirat na ligu, hajmo o Slobodi. Vraćamo se u ligu i igramo protiv istih i gorih od nas. Hajmo ih pogurati protiv Slobode da pobjede pa da bar budemo konkurentni za trofeje a ne da syebemo i to brzo.
Pavlović treba biti bivši i treba tražiti novog golmana, brzo treba reagovati. Treba popričati i sa Sovsicem ne bil se predomislio, ili ako neće, potražiti novo rješenje.
Eto sad se možemo samo fokusirati na ligu, moramo sljedeću pobjediti, moramo!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Da je igrao Ramos umjesto Mujakica, mislis da bi bolje prosli sinoc?Samozdravlje je napisao/la:Najbolji u Italiji bili :Mujakic,Adukor,Pavlovic,Rahmanovic i naravno Handzic bez cijih individualnih poteza ne bi bilo 25k Najgori na Kosevu:Pavlovic,Mujakic,Adukor,Rahmanovic
Vas je problem zatvaranja ociju.Mujakica gotivim i momku zelim sve najbolje,veliki potencijal,ali stavljnje glave u pjesak nece koristiti nikom.Momak vjerovatno impresioniran Kosevom pao.Da je ponovio igru iz Italije,vjerovano bi pakovao kofere za L5.Ako Bog da bit ce on blizu kvaliteta Vidica. Po meni medju losim ,najmanje losi Hebibovic i Dupovac .Ne trebam vas moliti da ignorisete ali ovaj put ignorisite @Akademija
Super stvar je sto momak uci na ovakvim utakmicama. Morao je nakad proci i ovo vatreno krstenje.
On i Pidro meni jedino sto je pozitivno od sinoc.
Ja njima nista ne mogu zamjeriti niti sekunde.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Sloboda je bitnija od Atalante.
Liga je bitnija od Evrope.
Odužit nam se moraju pobjedom protiv Slobode.
Moraju!
Od mene halal sramota od sinoć samo pobjedite u nedjelju i krenite dobro u ligi.
Moraju!
Od mene halal sramota od sinoć samo pobjedite u nedjelju i krenite dobro u ligi.
FK Sarajevo
- robertkosar
- Kontakt:
Iii sta ako nedaj boze popusimo od slanih sta ondaBordoSarajevo je napisao/la:Sloboda je bitnija od Atalante.
Moraju!
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Ono kad ti dodje tkz.sef struke na presici i kaze,mi cemo skinuti gace,naguziti se,i pri tome se nadati da nece puno boliti.
I tako postavi paradigmu u glavama svakog sudionika po na osob dole na travnatoj povrsini,i odlicnu uvertiru za ono sto kasnije uslijedi.
Naravno bolno,i do jaja! Bez obzira sto smo nastojali biti koncentrisani i disciplinovani,cak i "zamolili" zagondziju da bude njezan i pazljiv. Nije proslo jer se isti taj zagodndzija jako napalio! Cak do te mjere da ovaj cin ima i elemente silovanja! Ali,ko ti je kriv,sam si pristao...
Husref se preobrazio u njihovog vojnika.
Vidi se po njegovom izrazu lica pa i farbi istog koliko je postao ambivalentna licnost.
U neku ruku mi ga je i zao,ali mi je najvise zao mene,i imena kojeg nosi ovaj klub.
Ostace upisano kako je FKS ispisao novu stranicu historije,ne Musemic,ili bilo ko iz kluba.
Koliko se ne radi,a i ne zna,prije svega na mentalnom planu slika je i olicenje sinocnjeg "nastupa"!
Svaki od njih je sinoc nosio (u glavi) svoju troduplu fizicku masu,i po jos jednu vrecu cementa od 50 kg.na grbaci.
Nemas sta koga kriviti,kakav komandant takvi i ratnici,ali nikad niko nije i nece rastjerati cijeli tim. Taj potpuno isti tim je prije sedam dana pokazao neko sasvim drugo lice,bez obzira na srecu,koja je takodje sastavni dio svake igre,pa i u zivotu.
Da stvar bude gora niko nece preuzeti odgovornost,bas suprotno,cilj je ispunjen,lova se uzela...
Idemo dalje do nekog novog ispunjena cilja iliti qaranja!!!
Cijena od milion i po za crnu stranicu kluba,malo ili ne..
Kako kome,njima sigurno zadovoljavajuce!
I tako postavi paradigmu u glavama svakog sudionika po na osob dole na travnatoj povrsini,i odlicnu uvertiru za ono sto kasnije uslijedi.
Naravno bolno,i do jaja! Bez obzira sto smo nastojali biti koncentrisani i disciplinovani,cak i "zamolili" zagondziju da bude njezan i pazljiv. Nije proslo jer se isti taj zagodndzija jako napalio! Cak do te mjere da ovaj cin ima i elemente silovanja! Ali,ko ti je kriv,sam si pristao...
Husref se preobrazio u njihovog vojnika.
Vidi se po njegovom izrazu lica pa i farbi istog koliko je postao ambivalentna licnost.
U neku ruku mi ga je i zao,ali mi je najvise zao mene,i imena kojeg nosi ovaj klub.
Ostace upisano kako je FKS ispisao novu stranicu historije,ne Musemic,ili bilo ko iz kluba.
Koliko se ne radi,a i ne zna,prije svega na mentalnom planu slika je i olicenje sinocnjeg "nastupa"!
Svaki od njih je sinoc nosio (u glavi) svoju troduplu fizicku masu,i po jos jednu vrecu cementa od 50 kg.na grbaci.
Nemas sta koga kriviti,kakav komandant takvi i ratnici,ali nikad niko nije i nece rastjerati cijeli tim. Taj potpuno isti tim je prije sedam dana pokazao neko sasvim drugo lice,bez obzira na srecu,koja je takodje sastavni dio svake igre,pa i u zivotu.
Da stvar bude gora niko nece preuzeti odgovornost,bas suprotno,cilj je ispunjen,lova se uzela...
Idemo dalje do nekog novog ispunjena cilja iliti qaranja!!!
Cijena od milion i po za crnu stranicu kluba,malo ili ne..
Kako kome,njima sigurno zadovoljavajuce!
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ne smijem ni pomisliti, mislim da bi ostavke sijevale. Ali iskreno se nadam da do toga neće doći, a mi moramo podržati i pogurati ih da se vrate pobjedom.robertkosar je napisao/la:Iii sta ako nedaj boze popusimo od slanih sta ondaBordoSarajevo je napisao/la:Sloboda je bitnija od Atalante.
Moraju!
Dva pretkola, odlična posjeta i na prvoj i na drugoj tekmi, pogotovo drugoj, TV prava i ostalo, fina cifra se zaradila... ne bi bilo loše osvježiti ekipu sa pojačanjem, dva. Para ima, ima i onih koji još nisu našli angažman, pokažite da vam je stalo a ovu sramotu možemo zaboraviti samo kroz dobre rezultate u ligi.
FK Sarajevo
- Orangina85
- Kontakt:
Husrefova dodatna sramota je sklanjanje svih juniora sa klupe. Resic je jucer morao dobiti minutazu u drugom poluvremenu da osjeti jednu takvu utakmicu, svakako je bila gotova.Evander je napisao/la:Da je igrao Ramos umjesto Mujakica, mislis da bi bolje prosli sinoc?Samozdravlje je napisao/la:Najbolji u Italiji bili :Mujakic,Adukor,Pavlovic,Rahmanovic i naravno Handzic bez cijih individualnih poteza ne bi bilo 25k Najgori na Kosevu:Pavlovic,Mujakic,Adukor,Rahmanovic
Vas je problem zatvaranja ociju.Mujakica gotivim i momku zelim sve najbolje,veliki potencijal,ali stavljnje glave u pjesak nece koristiti nikom.Momak vjerovatno impresioniran Kosevom pao.Da je ponovio igru iz Italije,vjerovano bi pakovao kofere za L5.Ako Bog da bit ce on blizu kvaliteta Vidica. Po meni medju losim ,najmanje losi Hebibovic i Dupovac .Ne trebam vas moliti da ignorisete ali ovaj put ignorisite @Akademija
Super stvar je sto momak uci na ovakvim utakmicama. Morao je nakad proci i ovo vatreno krstenje.
On i Pidro meni jedino sto je pozitivno od sinoc.
Ja njima nista ne mogu zamjeriti niti sekunde.
Trenutno korisnika/ca: Jadnimi, Kaunas, Serha, StarmoCity, teamnorth1989, zagorski i 68 gostiju.