FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

uNbx
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la uNbx » 03 avg 2018, 15:19

Bolje što ovo nije osjetio. Ne treba mu još veća trauma od ove, a ni pečat s gaća mu nije spao. I kakav Šovšić hoće na pola godine, hvala lijepo, što dalje od kluba.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 03 avg 2018, 15:29

Kako smo uspjeli saznati, doduše nezvanično, raskid saradnje je predmet razgovora čelnika kluba i srbijanskog golmana, a tačna informacija oko njegove daljnje sudbine u Bordo dresu očekuje se tokom dana. Što se tiče golmana Musemić ima na raspolaganju mladog Vladana Kovačevića i Nedina Tucakovića te golmane juniorskog tima Akademije FK Sarajevo, pa je za očekivati da će u Bordo timu pokušati angažovati golmana u narednom periodu.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 03 avg 2018, 15:31

Ne treba zamjeriti ništa mladim igračima.. Pa zamisli koja je trema bila kod malog Pidre kad ga napadne Barrow ili Hateboer, koji su strašni igrači. Od mene imaju samo riječi hvale..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 03 avg 2018, 15:34

Vladana na gol, Dizdarevića na klupu. Kakav Tucaković, nek ide Rundi kafe donosit.
Ne vidim što bi nam trebalo neko aman vraćanje. OK, popušili, bruka jest, al očekivano. Možda ne 0:8 al 0:5 sigurno. Isto da priđeš Megan Fox u gradu i ona te ispali pred 50 ljudi, nemaš šta padat u bedak i gurnut ga u gaće na godinu dana. Šta, fasovali od Atalante, hajmo sad mi isprašit Slobodu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 03 avg 2018, 15:35

skoroalen je napisao/la:Vladana na gol, Dizdarevića na klupu. Kakav Tucaković, nek ide Rundi kafe donosit.
Ne vidim što bi nam trebalo neko aman vraćanje. OK, popušili, bruka jest, al očekivano. Možda ne 0:8 al 0:5 sigurno. Isto da priđeš Megan Fox u gradu i ona te ispali pred 50 ljudi, nemaš šta padat u bedak i gurnut ga u gaće na godinu dana. Šta, fasovali od Atalante, hajmo sad mi isprašit Slobodu.

Da sretneš Megan Fox, ne bi on tebi sigurno bio u gaćama, sve dok je sjećanje svježe :mrgreen: :mrgreen:

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 03 avg 2018, 15:36

Ovi Husrefomrsci kladim se nemaju ni 20 punih. Ne mogu preseravanja, Husref je izveo najbolje sto ima, a sad svi stratezi u pm.
U novi boj ...

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 03 avg 2018, 15:38

skoroalen je napisao/la:Vladana na gol, Dizdarevića na klupu. Kakav Tucaković, nek ide Rundi kafe donosit.
A jesi zapeo za Megan, daj promijeni malo.. :mrgreen:

Slažem se s ovim, tuguje se nešto zbog Atalante.. Hajde da te Lech napucao, pa da kažeš najveća bruka, ali ovako me ovo sasvim ne čudi. Da je Husref tajio sastav do početka tekme, opet bi isto bilo. Isti je qurac da li na klupi bio Dupovac, Halilović, Rahmanović, Hebibović, peti deseti, Atalanti to ne igra ulogu. Bez ulaganja nema ni rezultata..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 03 avg 2018, 15:40

Ma ko ga yebe.Dva dijametralno suprotna rezultata,jedan fantastican(2:2) i pogan poraz . Mnogi u PL bi dali krvi da dozive onih sedam dana.Visok poraz,Boze moj,nauk za ubuduce(moglo se nauciti poslije BD).Mi nemamo kontinuiteta s trenerima. Niti sam za niti protiv Musemica ,ali ako zelimo biti ozbiljan klub moramo dati vremena treneru (bar cijelu sezonu).Tako ce nazovi fudbaleri shvatiti da nema zayebancije s klubom.Dosta ce rezultat u ovoj sezoni zavisiti od pristupa Vas 2000 , a mozda i bez Vase podrske bude titula,no sa Vama ce biti puno lakse.Prvi rezultat pamtit , drugi ce nam drugi potencirat(ko ih yebe).Bitno je 25 milja i Sjever navija i kod 0:8 , to ne moze svak.Napisao sam @skoroalen-u , najbolji dernek na Kosevu je 10-15 hiljada.@Akademija
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 03 avg 2018, 15:41

alacious je napisao/la: Da sretneš Megan Fox, ne bi on tebi sigurno bio u gaćama, sve dok je sjećanje svježe :mrgreen: :mrgreen:
Ima i tog vala. :urnebes: :rol:
@Nobel ma ona mi je onako tip top, prva mi naumpadne od tih nekih megariba. :mrgreen:
Ma dobro, crnjak je 0:8 izgubit, al pola postova nakon 2:2 tamo je bilo "sad nek 10 primimo, samo nek smo doživjeli ovaj rez". Normalno, boli nezalaganje, boli Pavlović, boli napuštanje tribina i oni belaji, sve je isplivalo u najgorem trenutku. Al da je neko istinski očekivao prolaz i tijesan rezultat, siguran sam da nije.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 03 avg 2018, 15:50

Evander je napisao/la:
Samozdravlje je napisao/la:Najbolji u Italiji bili :Mujakic,Adukor,Pavlovic,Rahmanovic i naravno Handzic bez cijih individualnih poteza ne bi bilo 25k Najgori na Kosevu:Pavlovic,Mujakic,Adukor,Rahmanovic
Vas je problem zatvaranja ociju.Mujakica gotivim i momku zelim sve najbolje,veliki potencijal,ali stavljnje glave u pjesak nece koristiti nikom.Momak vjerovatno impresioniran Kosevom pao.Da je ponovio igru iz Italije,vjerovano bi pakovao kofere za L5.Ako Bog da bit ce on blizu kvaliteta Vidica. Po meni medju losim ,najmanje losi Hebibovic i Dupovac .Ne trebam vas moliti da ignorisete ali ovaj put ignorisite @Akademija
Da je igrao Ramos umjesto Mujakica, mislis da bi bolje prosli sinoc?
Super stvar je sto momak uci na ovakvim utakmicama. Morao je nakad proci i ovo vatreno krstenje.
On i Pidro meni jedino sto je pozitivno od sinoc.
Ja njima nista ne mogu zamjeriti niti sekunde.
Star sam da bih se dodvoravao .Vjeruj volim ga kao da mi je rod.Allahami ono sto bi svom djetetu pozelio to i njemu zelim.Uvijek treba biti iskren i tolerantan prema takvim biserima.Mujakic je biser i duboko se nadam da se nece ponoviti Radovac. Treba da izadje jaci iz ovog.@Akademija , Pozz

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 03 avg 2018, 15:57

Kako da imamo dobrog golmana kad je trener golmana dojučerašnji drugi golman ekipe? Uložit pare na dobrog trenera golmana i forsirat Kovačevića i Dizdarevića, jedini ispravan put.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 03 avg 2018, 15:58

robertkosar je napisao/la:
BordoSarajevo je napisao/la:Sloboda je bitnija od Atalante.
Liga je bitnija od Evrope.

Odužit nam se moraju pobjedom protiv Slobode.
Moraju!

Od mene halal sramota od sinoć samo pobjedite u nedjelju i krenite dobro u ligi.
Iii sta ako nedaj boze popusimo od slanih sta onda :hmmmmm:
ABd nece , ali nije iskljuceno radi ovog soka.Ako dobiju Slobodu uz kvalitetnu igru 30% titule je tu.Lagao bih da sam optimista, tezak poraz, poljuljana atmosfera(ali mozda bude i kontra-efekat aBd),nadati se najboljem.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 03 avg 2018, 16:02

hz033 je napisao/la:Ovi Husrefomrsci kladim se nemaju ni 20 punih. Ne mogu preseravanja, Husref je izveo najbolje sto ima, a sad svi stratezi u pm.
trener nije samo puki imenovaoc tima

trener treba znati ko može koliko, poznavati tim i mogućnosti istog, postavi taktiku, uigra nešto, koriguje greške na treningu, uigra i ofanzivne i defanzivne kretnje, objasni na razumljiv način igračima šta želi od njih , kakvu igru ko da pokriva koga, šta da rade , kada da iznose, kako da se kreću...normalno ovo su takođe stvari koje Husref ne zna niti radi....

svaka budala može reći budite koncentrisani i pobjedite....

spremite se za poraz od slobode, golmana nemamo, a i igrači su ubijeni u pojam, još više izdajom trenera koji ih je javno pokopao, za takvog niko neće trčati, ovaj pojma nema kako da vrati ekipu i šta veli bitno je dobro početi sezonu :rol: ....
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 03 avg 2018, 16:16, ukupno mijenjano 3 puta.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 03 avg 2018, 16:08

Orangina85 je napisao/la: Husrefova dodatna sramota je sklanjanje svih juniora sa klupe. Resic je jucer morao dobiti minutazu u drugom poluvremenu da osjeti jednu takvu utakmicu, svakako je bila gotova.
Kako mi je to zasmetalo i dalje mislim da nije dobio striktna uputstva da bi malo Akademaca bilo u rosteru.To je ono zbog cega ne bih podrzao Musemica,znao je izmjene koje ce praviti odmah poslije Italije,zasto Sabanovic,Mustafic ..nisu bili na klupi,za njih je to iskustvo.Na Akademiji treba insistirati , ako se ne bude ponasao u skladu sa ovim DALEKO MU KUCA.Ovako istrpiti polusezonu,pustiti ga ,a potom podvuci crtu.Biti medju prva dva,ako bude zaostatak veci od 2 boda opet cao(jedino da Akademci budu igrali glavnu rolu moze se tolerisati 3 boda).@Akademija

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 03 avg 2018, 16:12

Najgori su bili rahmanovic i adukor na stranu sto je pavlovic bilde, valjda zadnji vezni treba da izlazi i zatvara te suteve a ne da se likovi onako ispucavaju. Da ne pricamo o tome sto ne znaju presjeci pas, al da ni jednom nisu izvrsili pritisak ni bili blizu igraca kad se namjesta za sut to ke sramota.
Pa gomez na treningu igra pod vecim pritiskom a husref i ekipa njegova ga pustili da radi sta hoce.
Husrefova greska po meni gdje jr bas pokazao veliko neznanje je sto je poceo ss ahmetovocem u napadu, imas rezultat iz prve utskmice koji ti omogucava igru na kontre i umjesto da ubacis handzica koji je puno brzi i pokretljiviji ti pocnes sa ahmetovicem koji se jeste borio i dobio batine svska njemu cast be kritikujem njega ovo je husrefova greska.
Kad vec kaze da su ga igraci iznevjerili nek navede koji i zasto je to tako, trener uvijek treba preuzeti krivicu ako ti nisi u stanju da kontrolises svlacionicu i ako te igraci iznevjere svsku drugu utakmicu radi nesto otjeraj te igrace ili idi ti...
Ja bi im dao sansu do kraja sezone nek rade sta hoce i onako se sad nema tu sta spasavati a nije ni fer sad nekom uvaliti ovu ekipu koju je husref "pokusavao" praviti pa i tog otjerati na pocetku naredne sezone. Ako ne osvoje titulu tjersti sve redom od uprave do trenera preko igraca, sto deda kaze otjerati prvo sve strance.
Juce su se navijaci pokazali dosli u velikom broju a trener i igraci se jos jednom osrsmotili, ovo je prvi put da husrefa javno kritikujem al zasluzio je apsolutno.
You are someone else I am still right here

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 03 avg 2018, 16:15

jedino ima logike Mehu Kodru kontaktirati i zbog mladih igrača i zbog svega...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

thewalkingdead
Kontakt:

Post Postao/la thewalkingdead » 03 avg 2018, 16:18

Vratnik10 je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:Koliko provaljivanja Tito medeni.. Kakvo tjeranje, koga tjerate, ne kontam? Nismo mogli napraviti dva pasa, napraviti tranziciju, Gasperini im skrenuo pažnju na kontre, a tek kad nam izađu na presing i malo stisnu, nema boga da išta možeš. Sramota je što nije bilo veće želje, ali nije ni do toga. Lako je pričati sa tribina, jer svako ko je ikad igrao fudbal malo ozbiljnije, zna koliko je teško kada dođe neuporedivo bolji od tebe, a ti pokraj njega kao žalosna vrba, uradio bi nešto, ali ne mozeš kad si poklopljen i ne možeš do lopte doći, a kamoli šta više. Tako je bilo i večeras.. Kao da oni ne bi voljeli da su mogli nešto napraviti, izraditi koju akciju i ošutati više puta, ali ne ide, jer je protivnik bolji jedno 20 puta od tebe.

Kako to ne kontate? Nije Atalanta Vardar, pa da se nadigravaš nešto. I šta je tu kriv Husref? On da je bilo šta drugačije uradio, to bi isto završilo. Nije čovjek napravio nijednu grešku, niti je za nešto kriv. Isto tako, Ahmetović bio najborbeniji i jedini koji je nešto pokušavao i dođe lik i napiše "Ahmetović klupa".. Isto važi i za Velkoskog, bio je solidan.
Ja ne znam jesam li ja lud ili je ovaj raja toliko fudbalski glupa i neupućena? Stvarno mi neki komentari znaju živce povući..

@Vratnik10
Da te nešto zamolim.. Molim te nemoj se provaljivati, eto molim te. Dokaz koliko detaljno pratiš fudbal i koliko si racionalan su ovi tvoji postovi, koji su besmisleni. Ako već nisi upratio, pogledaj malo rezultate i igre Atalante u prethodnoj sezoni. Mi njih nismo ni u snu mogli uzeti, druga stvar je to što smo se potajno nadali i Atalantu gledali kroz prizmu prve tekme. Nikakva druga igra i taktika Husrefa ne bi pomogla.
Eto nek se ti ne provaljuješ i nek si ti smislen. Napravi ti od Atalante Barcelonu... 7 mjesto u seriji A prošle sezone, i šta? Niko ne tvrdi da su oni bezveze ekipa ali možda sa malo drugačijim pristupom igri i formacijom, možda su se mogli proći. A ako si gledo i bio na tekmi nocas niko se nije nadigravo niti pokušavo nadigravati s Atalantom. Oni su se nadigravali s nama jer su se naši bezmudi igrači pogubili totalno. Koliko poznaješ fudbal govori činjenica da tvrdiš da Husref ne snosi odgovornost za poraz od 0:8, on je tebi još uvijek kralj. Pa cjeli istok je zviždo na kraju prvog. Dalje, ti bi nabijo na qrac raju što je razgulila poslije prvog. Ja sam bio na tekmi ali razumijem ih. Koga su trebali ostati gledati, golmana što im srednji prst diže? A tamo je bilo očeva s djecom što su možda od nečeg otkinuli da bi karte platili. Pa i meni je teško onu bruku od igre bilo gledati. Besmisleno je da ulazim dalje diskusije s takvim znalcem.
apsolutno si upravu,ovaj lafo prati fudbal i prica mi o atalanti kao da je real chelsea ili city kao da niko ne gleda fudbal.Niko ne osporava kvalitet atalante jaki jaci od nas jaci od sviju na balkanu al jace je i sparta prag pa ispade on onih srbijanaca,Njemacka na svjetskom izgubi od koreje niko iz koreje ne govori znas li ti dje su svabe ispred nas,samo kod nas eto mi slabi i sad nas treba ugasiti,onu katastrofu mi niko ne moze opravdat da ne zaprijetis na gol 90 minuta sramotaa da ti igrac ekipe pokazuje srednji prst a moj brat doso na tekmu iz grada koji je udaljen preko 200km zajedno sa ocem da bi im neki polovnjak igrac srednji prst pokazivao ma sramota,ako pavlovic bude na golu protiv slobode ja odustajem od ove uprave igraca i kluba dok ne vidim da idu bolji dani
DON'T OPEN
DEAD INSIDE

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 03 avg 2018, 16:21

HUSREFE ODLAZI

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 03 avg 2018, 16:22

Lakoste je napisao/la:HUSREFE ODLAZI
Za kog navijas u nedjelju, za Sajkaču ili FKS?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 03 avg 2018, 16:29

8:0 jeste bruka, ali nismo ni prvi ni zadnji koji su izgubili tom razlikom, bilo je i gorih poraza u evropskim takmicenjima. Ovako na prvu mi ostaje u sjecanju poraz 8:0 Besiktasa protiv Liverpoola u LP, takodje Malmo protiv Reala prije par sezona, boze moj. Samo je sad nekima ovo jos gore sto anamo oni nas prcaju, a oni protiv Apollona izgledali dosta slabije nego mi protiv Atalante, cak su obe tekme zijanili, mi bar imamo taj remi protiv Atalante.

Samo zelim da izvucemo pouku iz ovog poraza, da se igraci mentalno dignu (u sta stvarno sumnjam), da konacno udjemo u prvih 7-8 kola sa dobrim rezultatima, a ne da posle 7 kola vec zaostajemo za prvim 6 bodova i onda ga ganjaj cijelu sezonu i svaka utakmica posle "bitna".
I normalno Pavlovic ako ne dobije nogu, onda ce stvarno opet navuci gnjev navijaca na sebe (nije da ga ni sinoc nisu).
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Hajdeee i 19 gostiju.