fera je napisao/la:fera je napisao/la:Najgori su bili rahmanovic i adukor na stranu sto je pavlovic bilde, valjda zadnji vezni treba da izlazi i zatvara te suteve a ne da se likovi onako ispucavaju. Da ne pricamo o tome sto ne znaju presjeci pas, al da ni jednom nisu izvrsili pritisak ni bili blizu igraca kad se namjesta za sut to ke sramota. 
To je susta istina.FK Sarajevo se treba vratiti iz ovoga jace , ne treba MORA radi Vas 2000.Dobri cak vrlodobri su oba , ali su sinoc podbacili.Zasto? Da znam bio bih trener. Jeko deda ? @Akademija

Zaboravih reci i ja se sa dedom slazem ,ma ko bio .Samo Adukora ostaviti,ostalo nabiti nogom i oni bi isto uradili kao Pavlovic ,samo ne smiju i zato sto su vece hinje i gnjide.@Akademija[/quote]
mislio sam na tebe posto sam primjetio da pises cesto da vam starac nesto kaze il da vam deda nesto kaze, izvinjavam se ako san te uvrijedio nije mi bila namjera
Ne vidim svrhu drzanja ovih stranaca u ekipi, vecina ih sjedi na klupi il tribinama a i ovi sto igraju ne prave nikakvu razliku. Adukor ima neki kvalitet al covjek skoro svaku bitniju utakmicu nista ne pokaze, stanojevic je vec zaglavio i husref ga ne gotivi uopste cini mi se. Pavlovic je potrosio sve kredite, crepulja i sofranac hronicno povrijedeni mozda i znaju al ne mogu....
Stranac posebno kad ih mozes imati samo 4 treba biti kvalitet i praviti razliku na terenu a ne sjediti na klupi, za nas bi najbolje bilo da iz saveza skroz zabrane strance.[/quote]
Molim Te bez izvinjenja,a nemam se na sta ljutiti @fera.Nicim me nisi povrijedio,dapace.Mene su otjerali sa Koseva ,a trpio sam zajedno sa Vama Zlatkovice,Barice i ine.po 100x,ako nije nivo Jajalo(sticajem sretnih okolnosti)ni blizu kluba.Sad bih se sretan vratio,ali drugi problemi.Ovakvim STRANCIMA ne hvala,nek su zivi i zdravi u manjim klubovima,daleko im kuca. @Akademija
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.