to je tvoje viđenje i generalizacijaAlfredNobel je napisao/la:Nije moje viđenje nego realnost. Drugo je to što vi gledate evropski fudbal i velikane koji imaju 5 pomoćnih trenera, koji imaju brutalan CV, pa tu još par kondicionih trenera, nutricionista, psihologa, čitav tim skauta itd.
Okrenite se malo realnosti, koja je kod nas surova. Nađi mi ijednog stručnog pomoćnog trenera u ligi, eto navedi mi jedno ime? A i da ima takvih, niko neće raditi kao pomoćni trener i da bude podređen nekom ublehašu koji je na čelu SŠ, već će se osamostaliti i krenuti u solo karijeru.
Profi licenca nema nikakve veze sa velikim znanjem.. Ima je i Samer Naser, pa nije Guardiola, već običan trener sa profi licencom.
@Unbx
Ne znam što ti stoji upitnik.. Tu je da pomogne na treninzima i to je sve. Daleko smo mi od nekog evropskog levela, jer je ovdje sve amatersko. Kao da ja to podržavam, ali ko me pita, da sam nadređeni uradio bih nešto po tom pitanju.
da tako ljudi razmišljaju ne bi nikad niko otjerao ni elvira ni nikog jer zašto? ko je stručan direktor fudbalskog kluba u bih? ne postoji...
koji je smisao UO u fudbalskog kluba? ili igrači? koje je dobro krilo u bih ne postoji? zašto postoje vezni igrači ako nisu kvaliteta pjanića?
za mene logika koju ne mogu pratiti...
nekome služe da za njega rade stvari koje on neće ili su mu mrske, a nekim trenerima služe kao stručno mišljenje, second opinion , zavisi uveliko od trenera i pomoćnika po individualnom slučaju....