FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

uNbx
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la uNbx » 04 avg 2018, 00:32

Nema se tu šta puno reć. Probat završit tekmu kao protiv Mladosti, u prvom poluvremenu. Ako budemo vukli nulu do 70m, možemo ga samo fasovat. Ovo je jedna od onih utakmica koju moramo dobit, a znamo svi kako odigramo takve utakmice, toga me najviše strah. Nadam se da paranoišem i da ide 0:2 glatko, al hajd budi pametan, oni će se udarat ko da gledam, a naši će ostat u čudu.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 04 avg 2018, 00:38

Mislim da nas je onaj pogodak prvi uništio baš baš, nakon toga smo skroz pali. Da smo održali bar prvih 20 minuta 0:0 mislim da ne bi onako završilo ni blizu, ne kažem da nas ne bi dobili ali ne ovim rezultatom. Sramota jest i to velika, daleko brojat do osam a kamo li primit osam golova na domaćem terenu, ali nažalost to je realna slika i odnos u kvaliteti.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 04 avg 2018, 00:39

Vodi ih ovaj Nalić koji se povezivao s nama kad je Čala otiš'o. Kulturica trener, možda i ne bude krkanluka. Al što sad da smijene trenera i da nas naguzi njihov pozitivni šok, k'o i kone. Uvjeren sam da sutra a i na derbiju uzimamo maksimalno po bod.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 04 avg 2018, 00:46

uNbx je napisao/la:,
Što manje znaš, manje će te srce bolit. Ne treba ti još ta sekiracija sa 60+ godina. :crazy:
U pravu si ,nemoj se smijati ,ja levat samo za sebe kupovao 6 karti i sada imam 5 cijelih karti ,bilo to protiv SB ,prvenstvena poslije kupa.Dok je ovaca bit ce i vune. :rol: :rol: :rol: :rol: ,ali yebiga FKS je dio moje mladosti i zivota.@Akademija
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 04 avg 2018, 00:49

ajdohordas je napisao/la:Mislim da nas je onaj pogodak prvi uništio baš baš, nakon toga smo skroz pali. Da smo održali bar prvih 20 minuta 0:0 mislim da ne bi onako završilo ni blizu, ne kažem da nas ne bi dobili ali ne ovim rezultatom. Sramota jest i to velika, daleko brojat do osam a kamo li primit osam golova na domaćem terenu, ali nažalost to je realna slika i odnos u kvaliteti.
Nemoj se vracati na utakmicu molim te .Izvini jace od mene @ajdohordas . Taman malo zaboravio. pozz @Akademija

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 04 avg 2018, 00:57

Kako će me samo fleševi pucat na ovu tekmu do kraja života. :lol: Pa Bešiktaš mi naumpadne bar jednom u dva mjeseca iako sam klinjo bio. :rol: Borusiju sam zaboravio nakon 7 dana, valjda jer sam preko TV gledao, al ovo će ostat do kraja života, realno. Osmi mi je gol teže pao nego svih sedam skupa ybem ti državu. Bitno je da se ovaj dan pregurao, od sutra ćemo lakše. :mrgreen:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Tele33
Kontakt:

Post Postao/la Tele33 » 04 avg 2018, 00:57

Moje mišljenje je da Husrefa ne treba dirat dok je u šansama da uzme titulu. Ovaj recept smijeni, dovedi u pola sezone smo probali mnogo puta i pokazalo se da ne ide. Bujrum sezona, izvoli, probaj. Ako ne uzmeš titulu na kraju hvala doviđenja i prijatno. Voditi polemiku o imenima nakon svakog poraza će stvarat samo bespotreban pritisak.

Jest da smo se raspali psihički, izgubili koncepciju, vjerujem da su na 0:3 igrači već počeli razmišljat o katastrofi al je isto tako činjenica da je Gasperini pojeo Husrefa sinoć i pokazao šta se može uradit nakon analize samo jedne utakmice, svi naši nedostaci su izašli na vidjelo. U našoj ligi je u zadnjih 10 godina radilo ukupno možda 3,4 trenera koji znaju nešto na nekom ozbiljnom nivou o taktici, pripremi ekipe za svaki susret pojedinačno, analizi protivnika. Kad budemo tražili sljedećeg trenera, jedini ispravan put je dovesti takvog šss (znam da se mnogi neće složit, daj nekog ko zna ligu i slično, stara priča) i dat mu kolko tolko profesionalnu grupu igrača i grupu koja voli Sarajevo da ga ne bojkotuju nakon 2 jača treninga, nakon kritika tima u medijima i slično.

I još jedna stvar koja mi nije jasna nikako. 5 kornera u prvom poluvremenu, 3 gola nakon njih (ako sam dobro upratio). Ljudi moji, nisu po metar viši od nas u prosjeku ili je isključivo do golmana? Nek iz ovog ispadanja naučimo kako se postavit kad se brani korner na dobitku smo.
Samo naprijed Saraj'vo!

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 04 avg 2018, 00:59

uNbx je napisao/la:Nema se tu šta puno reć. Probat završit tekmu kao protiv Mladosti, u prvom poluvremenu. Ako budemo vukli nulu do 70m, možemo ga samo fasovat. Ovo je jedna od onih utakmica koju moramo dobit, a znamo svi kako odigramo takve utakmice, toga me najviše strah. Nadam se da paranoišem i da ide 0:2 glatko, al hajd budi pametan, oni će se udarat ko da gledam, a naši će ostat u čudu.
Ako nema nekih bojkota i prljvih radnji imamo i mi za marisanu Handzica,Rahmanovica i jos par cvrstih momaka.Handzica bi od pocetka , premda i Ahmet je znao zabit njima.Mozda Handzic(lijevo)i Ahmetovic od pocetka.bit ce dobro aBd.@Akademija

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 04 avg 2018, 01:01

Samozdravlje je napisao/la:
ajdohordas je napisao/la:Mislim da nas je onaj pogodak prvi uništio baš baš, nakon toga smo skroz pali. Da smo održali bar prvih 20 minuta 0:0 mislim da ne bi onako završilo ni blizu, ne kažem da nas ne bi dobili ali ne ovim rezultatom. Sramota jest i to velika, daleko brojat do osam a kamo li primit osam golova na domaćem terenu, ali nažalost to je realna slika i odnos u kvaliteti.
Nemoj se vracati na utakmicu molim te .Izvini jace od mene @ajdohordas . Taman malo zaboravio. pozz @Akademija
vraćao se ja ili ne vraćao, ovo će se teško brate zaboravit...

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 04 avg 2018, 01:02

ajdohordas je napisao/la:
Samozdravlje je napisao/la:
vraćao se ja ili ne vraćao, ovo će se teško brate zaboravit...
:thumbup:

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 04 avg 2018, 08:23

joker90 je napisao/la:Nije ni cudo sto se vojnik ne zali na upravu, nedostatak pojacanja i vizije ako prima i priblizno ovakvu cifru. :mrgreen:
E to ja citavo vrijeme tvrdim na forumu ali ebiga neki nece da skontaju. U ovu cifru ja vjerujem platili su mir u kuci propalim strucnjakom musemicem koji ce ostati upisan u crnu knjigu istorije naseg kluba kao najgori trener cija je ekipa izgubila sramotnih 0:8 :oops:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 04 avg 2018, 08:30

Samo ne pisite da je liga amaterska ili da su igraci amateri... Amater u bilo kojem poslu ne moze imati platu 5000 i vise. To sto su oni dno dna, Bgm ne znaci da su amateri kad im pogledas platnu listu.
Vecina nas ovdje je itekako skolovana i radi u struci pa ko nagura platu na milju smatra se dobro placenim za svoj posao...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 04 avg 2018, 08:57

AlfredNobel je napisao/la:Zavaravaj se ti i dalje i uživaj misleći da pratiš neku ligu koja je nešto bitna i gdje vlada organizovanost, transparentnost i profesionalizam. Još spominjanje Kantardžića, koji je otišao zbog prijetnji i pritiska navijača, inače bi i dan danas bio na svojoj funkciji. Daleko ćeš dogurati s tom naivnošću, jako daleko..

Da li je ovaj Bulić ikad dobio batine? Joj kako bi ga volio počastiti sa par udaraca koljenom u zube. Vnogo malo odvratno.. Sa kojeg portala su ovi komentari?
Haj procitaj brate sta sam napisao, sve si se za pogresno uhvatio...
Ne kazem da je liga organizovana i profi nego govorim imas par ljudi u njoj koji znaju i oni se oslanjaju na jak staff oko sebe nije slucajno...a prateci tvoju logiku nebi nikad nikakvog napretka bilo...

Svi smo nervozni al ne moras ni odgovarati ako ti se neda citati preskoci jbg
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 04 avg 2018, 10:04

Znacci ni danas ni saopstenja, ni izvinjenja....nista.
Ali necemo biti sjeverna koreja haha
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 04 avg 2018, 10:08

**** bulicu frisko preminule, abdulahu, dini selimovixu i svima koji ih prizivaju nazad. **** im jesic raspale i njegovi simeunovici, kramari, brazilci koni su uzeli za 6 mjeseci blizu 2 miliona.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 04 avg 2018, 10:23

Pantelija je napisao/la:Znacci ni danas ni saopstenja, ni izvinjenja....nista.
Ali necemo biti sjeverna koreja haha
Izvinuo se Musemić minutu nakon utakmice, Pavlović nakon sat vremena.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 04 avg 2018, 10:27

Ko da nije pukla pichka u cetvrtak, pa se nisu podjelile ostavke.. pa niko da ode nakon blamaze...

Jeste li svjesni kakvu ste bruku i sramotu priredili? Ccc
Yebem vas 8 puta...

Anonjimus
Kontakt:

Post Postao/la Anonjimus » 04 avg 2018, 10:33

Iduća stanica se mora dobiti radi nekog mira.
I am coming

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 04 avg 2018, 10:37

Jel ovo Pavlovic jos uvijek nije bivsi, vjerovatno citate **** i vama i njemu kompletnu familju klosarsku uhljebljeni, et hajd stisnite muda pa ga nemojte otjerat
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

brojjedan
Kontakt:

Post Postao/la brojjedan » 04 avg 2018, 10:42

Zip je napisao/la:Ko da nije pukla pichka u cetvrtak, pa se nisu podjelile ostavke.. pa niko da ode nakon blamaze...

Jeste li svjesni kakvu ste bruku i sramotu priredili? Ccc
Yebem vas 8 puta...
E, ovo meni nije nikako jasno!? Da niko ne podnese ostavku nakon ovog rekorda osvojenog.
I inda neko sumnja da nemaju ovolike plate :rol:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.